Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 ως 9 Αυγούστου 2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 σηματοδοτεί αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές στις φιλικές σχέσεις και σε συναισθηματικά ζητήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις φιλίες και την προσωπική ζωή καθώς ανατροπές και αποκαλύψεις δονούν για τα καλά βασικές σχέσεις

για εσένα. Η αναστάτωση και εκνευρισμό που θα δημιουργηθεί θα οδηγήσει σε σημαντικές εντάσεις και ρήξεις αν δεν προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 είναι γεγονός ότι μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Η αναστάτωση και οι ανατροπές που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν και τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις αιφνιδιαστικά από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν το νέο πνεύμα που σε διακατέχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμη προσέγγιση σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και το κοντινό σας περιβάλλον. Αποκαλύψεις μπορεί να υπάρξουν που θα απογειώσουν την ένταση και τη νευρικότητα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγουμε για να μην οδηγηθούμε σε ρήξεις. Προσοχή σε ανατροπές σχεδίων που θα έχουν ψυχικό κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 δημιουργεί σημαντικές ανακατατάξεις σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να σου δημιουργήσουν έντονες ανασφάλειες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς ο εκνευρισμός λόγω ελλείμματος αυτοπεποίθηση επηρεάζει σημαντικά δημιουργεί σφοδρές συγκρούσεις και καχυποψία.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 03.08 μπορεί να κλείσει αιφνιδιαστικά ένα σημαντικό κεφάλαιο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός και η επαναστατική σου διάθεση δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Είναι απαραίτητο να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς με ψυχραιμία τι είναι αυτό που σου προσφέρει το κάθε πρόσωπο στη ζωή σου. Οι ανατροπές είναι στο πρόγραμμα και πρέπει να τις διαχειριστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 ανατρέπει τα δεδομένα της καθημερινότητας και μπορεί να δημιουργήσει σημαντική νευρικότητα στον εργασιακό χώρο. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν το πρόγραμμά σου, προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος και τον εκνευρισμό για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα με τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 αναστατώνει την προσωπική και φιλική σου ζωή και φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και μυστικά που θα στιγματίζουν τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε κατακλύσει καθώς τότε θα οδηγηθείς σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και ψύχραιμη σκέψη στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Οι ανατροπές που προκύπτουν μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά πιθανές αποφάσεις και συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 μπορεί να φέρει σημαντική αναστάτωση στις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις σου καθώς ανατρέπονται τα δεδομένα τώρα συντηρούσαν με ηρεμία την ατμόσφαιρα. Προσοχή σε σπασμωδικές αντιδράσεις και εμμονές που μπορεί να έχουν κόστος και να οδηγήσουν σε επαναστατικές συμπεριφορές χωρίς αιτία. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κόντρες που θα σε πληγώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 αναστατώνει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει ανατροπές στο πεδίο των υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Κόντρες για οικονομικά και προσωπικά θέματα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά που θα επηρεάσουν την διάθεσή σου. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ώστε να έχεις διαύγεια και ξεκάθαρη σκέψη στις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 03.08 μπορεί να φέρει δομικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς ξαφνικές αποκαλύψεις σε οδηγούν πιθανά σε συγκρούσεις. Αλλάζεις ριζικά νοοτροπίες και πετάς από πάνω σου προκαταλήψεις που σε χαρακτηρίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει έκπληξη στους γύρω σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 03.08 μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές υπερβολές λόγω αποκαλύψεων που αφορούν καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα σε επηρεάζουν. Προσοχή καθώς η επιρροή θα είναι άμεση και στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πολύ πιθανά λόγω του εκνευρισμού και τις εντάσεις που σε διακατέχει. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι διαχειρίζεσαι.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 ως 9 Αυγούστου 2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα