Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27/12/2021 ως 2/1/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις. Στις 29.12 ο Δίας περνάει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν. Σημαντικό είναι

ότι μπορείς να επουλώσεις τραύματα και πληγές που κουβαλάς μέσα σου και να δώσεις άφεση αμαρτιών σε πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου. Ο φύλακας-άγγελος σου θα είναι δίπλα σου σε κάθε επιλογή φροντίζοντας να σου χαρίζει προστασία και εύνοια. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα επαναφέρει καταστάσεις του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις, όμως είναι απαραίτητο να μπεις σε μία διαδικασία εξομολογήσεις βαθύτερων συναισθημάτων που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από παλιότερα βάρη, εμμονές και φόβους που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και πάλι να επικοινωνήσουν μαζί σου. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να απευθυνθείς στο φιλικό περιβάλλον επιθυμώντας την άποψη και τις σκέψεις προσώπων που εκτιμάς ιδιαίτερα. Σημαντικές και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να πέσουν στο τραπέζι που θα σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σου δώσει πολλά. Ξαφνικές προτάσεις και ευκαιρίες έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη ότι ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς από επαγγελματικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν οικονομικά ρίσκα που πρέπει να πάρεις. Καλό είναι να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει με ακρίβεια στην καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΜΜε τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 29.12 σου δίνεται η ευκαιρία να διευρύνεις τον φιλικό κύκλο σου και να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου εμπλουτίζουν τις απόψεις σου σε σχέση με την ζωή, την κοινωνία και όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις. Εξαιρετικές θα είναι οι προτάσεις που μπορεί να δεχτείς σε σχέση με ομαδικές επαγγελματικές προσπάθειες. Μπορείς να εμπλακείς σε αυτές καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ τα όνειρά σου. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσα στην εβδομάδα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που απασχολούν το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Πιθανό είναι να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο προτάσεις από το εξωτερικό ή προτάσεις που σχετίζονται με το εμπόριο και την διαφήμιση και σου πηγαίνουν πολύ. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις οποίες επιλογές. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε καλεί να εκφράσεις σκέψεις και να καταθέσεις σχέδια στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τη μεθοδικότητα και την οργανωτικότητα μέσω των πλάνο σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις την εκτίμηση και την αποδοχή των ανωτέρων και προσώπων εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί σημαντικά ανοίγματα που θα σε απελευθερώσουν από νοοτροπίες και νόρμες του παρελθόντος. Αλλάζεις και αυτό είναι εμφανές σε πιθανές επιλογές που αφορούν το μέλλον, επαγγελματικές αποφάσεις που σχετίζονται με το εμπόριο και την διαφήμιση, κινήσεις που αφορούν την γνώση και την ενασχόληση σου με πραγματικά αντικείμενα που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά, με διαφορετική κουλτούρα από την δική σου. Έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που κινείσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 29.12 μπαίνεις σε μία περίοδο σημαντικών ευκαιριών που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο και την εξέλιξή σου μέσα σε αυτόν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπουδαίες προτάσεις και επιλογές τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αλαζονικές συμπεριφορές και υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν φιγούρες εξουσίας και σημαντικά πρόσωπα στον χώρο της καριέρας. Μέτρον άριστον λοιπόν για να μην χάσεις τους συμμάχους σου. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα επαναφέρει οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και σε αρνητικά συναισθήματα που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Παράλληλα εξομολογήσεις και βαθύτερες συζητήσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου θα απογειώσουν την σχέση σου και θα σε παρασύρουν σε στιγμές ακραίου πάθους και αισθησιασμού. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο φροντίζοντας να επαναφέρει την αισιοδοξία στην σκέψη και την επικοινωνία. Σημαντικό είναι βέβαιο ότι παρασύρεσαι σε φραστικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Μακρινά ταξίδια και κοντινές αποδράσεις ανανεώνουν το κέφι σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις. Αποκαλύψεις που σχετίζονται με το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συνομιλείς. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου ώστε να αποφύγεις κάθε ένταση. Αισθηματικά πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και σε αιφνιδιάζουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την συναισθηματική θύελλα που μπορεί να προκαλέσουν για να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη και ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες στις 29.12 και σου δίνει την δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου σε όλα τα επίπεδα. Πνευματικές αναζητήσεις, γνώση, ταξίδια και εμπορικές συναλλαγές έρχονται στο προσκήνιο καθώς οι ευκαιρίες που σου δίνονται μέσα από τα συγκεκριμένα αντικείμενα θα σε εξελίξουν σε σημαντικό βαθμό. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου και θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σου. Διασκέδαση, φλερτ και απόλαυσης έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να χαρείς τις στιγμές και την ζωή σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Γεγονός είναι ότι θέλεις να επικρατήσει η ισορροπία και αρμονία στην σχέση και τις συνεργασίες σου. Καλό είναι βέβαια να εκφράσεις όλα αυτά που σε έχουν προβληματίσει για παρελθούσες καταστάσεις και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μένοντας μακριά από σκληρές κόντρες και αντιδικίες που μπορούν να τραυματίσουν την σχέση σου. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε ωθεί να κλειστείς στον εαυτό σου. Η εσωστρέφεια εντείνει την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και αισθηματικές σχέσεις. Κινήσου διαισθητικά αποφεύγοντας λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προμηνύει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπική ζωή. Κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου και ανανεώνουν τον επαγγελματικό χώρο και τα αισθηματικά σου καθώς σε ανανεώνουν σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε κάθε νέα ευκαιρία ή πρόταση που σου δίνεται σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε φέρει σε επαφή με τους στόχους σου. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου επιλέγοντας να εκπλήξεις το ταίρι σου ευχάριστα με προτάσεις που θα εξελίξουν και θα σας οδηγήσουν σε ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στην κοινή σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες στις 29.12 βοηθώντας να ισορροπήσεις οικονομικά και ψυχολογικά. Σημαντικό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται σε οικονομικό επίπεδο ώστε να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε εξυπηρετούν. Κληρονομικές υποθέσεις, δάνεια και επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται σημαντικά και μπορούν να σου δώσουν ανάσες που θα απομακρύνουν το άγχος και την ένταση. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει εμμονές σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις.

Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν στον εργασιακό χώρο καθώς καλείσαι να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Πιθανό είναι ακόμα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα που δεν έχουν τελεσφορήσει εδώ και καιρό, κάτι που θα σε απαλλάξει από την ένταση και την πίεση. Ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή αλλάζοντας ραγδαία την καθημερινότητα που βιώνεις με το ταίρι σου. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε βοηθά να εξασκήσεις την διπλωματία με σκοπό να υπάρξουν ισορροπία και αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα οδηγήσουν σε καταλυτικές συνεργασίες για εσένα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για μία νέα εργασιακή κατάσταση στην ζωή σου που θα ανατρέψει την εικόνα σου στην κοινωνία και θα σου δώσει ευκαιρίες εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο. Απαραίτητο είναι βέβαια να εργαστείς σκληρά και να αξιοποιήσεις την διορατικότητα σου καθώς οι ιδέες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα ενθουσιάσουν πρόσωπα που είναι καταλύτης στην επαγγελματική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας περνάει στο πολικό σου ζώδιο τους Ιχθύες στις 29.12 και σου χαρίζει την επόμενη περίοδο την εύνοια του στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου δημιουργώντας μία νέα μοναδική και αισιόδοξη συνθήκη σε προσωπικό επίπεδο. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις όπως η συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την σχέση σου.

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες εκδηλώνοντας όλα αυτά που σε απασχολούν στον άνθρωπό σου. Σημαντικό είναι βέβαια ότι έχεις την διάθεση να κατανοήσεις και να σκεφτείς τις δικές του ιδέες και ανάγκες χωρίς να εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά στον εαυτό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουν και πάλι μαζί σου φουντώνοντας την φλόγα που υπάρχει μεταξύ σας. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την σκέψη σου σε καθημερινές υποχρεώσεις και γραφειοκρατικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Μπορούν να υπάρξουν σημαντικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από ευθύνες και αγγαρείες που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προμηνύει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σου ανατρέποντας την μέχρι τώρα πορεία σου. Είναι βέβαιο ότι θα σε ενθουσιάσει με το κέφι και την διαφορετικότητά του και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με ανανεωτικό τρόπο την προσωπική σου εξέλιξη. Ξαφνικές αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να εκτοξεύσουν στα ύψη τον ενθουσιασμό και το πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου θέλοντας έτσι να δείξεις στον άνθρωπό σου το πόσο σημαντικό είναι για εσένα που βρίσκεται στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύες στις 29.12 καλείσαι να διαχειριστείς μία έντονη καθημερινότητα καθώς βλέπεις τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται στον εργασιακό χώρο. Οφείλεις να προγραμματίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτεραιότητές σου καθώς είναι σημαντικό να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει όσο καλύτερα γίνεται. Επαγγελματικές προτάσεις θα υπάρξουν που θα είναι ευνοϊκές για εσένα, απαραίτητο είναι βέβαια να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να εργαστείς σκληρά για να αποδείξεις τι αξίζεις. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο και σε απασχολούν έντονα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον για καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Καλά θα κάνεις να μην είσαι σκληρός και δηκτικός καθώς είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των γύρω σου χωρίς να τους κρίνεις. Προσοχή και σε προσωπικές καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να προκαλέσουν αναταράξεις στην σχέση σου. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για μίνι διακοπές, απολαύσεις και διασκέδαση. Η ανάγκη να κατακτήσεις την προσοχή των άλλων μπορεί να οδηγήσει σε φραστικές υπερβολές που καλό είναι να μετριάσεις.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όπως η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή η μετεγκατάσταση σου μακριά από την πατρική. Απαραίτητο είναι να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τόσο την οικογένεια όσο και την επαγγελματική σου πορεία καθώς είναι πιθανό να εκτοξεύσουν την ένταση και τον συναισθηματισμό στα ύψη. Απέφυγε κόντρες που δεν θα σε ευνοήσουν και φρόντισε να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύες στις 29.12 μπορείς να δεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει καθώς ευνοούνται σημαντικά οι εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή πιθανές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να αντιμετωπίσεις την αισθηματική σου ζωή με διαφορετική ματιά. Η δημιουργικότητα και τα παιδιά έχουν προτεραιότητα στη ζωή σου καθώς δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σε εξελίσσουν και σε βοηθούν να νιώσεις την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου. Η απόκτηση ενός διαδόχου ευνοείται σημαντικά. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα δημιουργεί προϋποθέσεις για επανεξέταση συμφωνιών και οικονομικών συνεργασιών.

Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ποιες είναι οι συμφωνίες που σε εξελίσσουν και ποια είναι τα σημεία που πρέπει να διορθώσεις ώστε να υπάρξουν καλύτερες οικονομικές συνθήκες για εσένα. Συζητήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για ζητήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο μπορούν να εξελιχθούν αισιόδοξα κλείνοντας υποθέσεις που ταλαιπώρησαν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας την ανάγκη για επικοινωνία εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα στην οικογένεια που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Καθοριστικές μπορεί να είναι επίσης οι εξελίξεις που αφορούν συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα γνώσης ή να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που έρχονται αιφνιδιαστικά για να σου χαρίσουν σημαντικές επαγγελματικές στιγμές. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να μην επενδύσεις ευθύς εξαρχής καθώς οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν προμηνύουν σταθερότητα. Το έντονο πάθος και το καρδιοχτύπι θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και πάλι μία πλευρά στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να έχει μείνει στο περιθώριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας μετακινείται στους Ιχθύες στις 29.12 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου, να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να επενδύσεις στις ικανότητές σου. Οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον εξομαλύνονται καθώς υπάρχει απόλυτη στήριξη από τους δικούς σου σε ανθρώπους σε ότι και αν κανείς. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία αφού ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και πιθανή μετακόμιση σε καλύτερο οικοδόμημα. Μέσα στην εβδομάδα η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επαναφέρει οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Είναι σημαντικό να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να συζητήσεις σε μία νέα βάση που μπορεί να σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα. Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να απασχολήσουν και την προσωπική σου ζωή. Έχεις όμως την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανησυχίες και τους φόβους σου προσπαθώντας έτσι να κλείσεις κάθε ζήτημα που επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 02.01 δίνοντάς σου την δυνατότητα να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς τα επιχειρήματά σου εντυπωσιάζουν.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δώσει σημαντικές δυνατότητες οικονομικής φύσεως που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι ραγδαίες και θα σε ξαφνιάσουν με την ταχύτητα που θα έχουν. Επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές ανάσες στον προϋπολογισμό σου. Σε προσωπικό επίπεδο αλλάζοντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα τη σχέση σου μπορείς να βιώσεις το απόλυτο πάθος που θα εκτοξεύσει τα συναισθήματα στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύες στις 29.12 έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε θέματα γνώσεων, επικοινωνίας, πληροφοριών και δημοσίων σχέσεων. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μία έντονα κοινωνική περίοδο για εσένα που θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Η αγορά μεταφορικού μέσου ευνοείται για αυτό φρόντισε να προχωρήσεις σε μία τέτοια κίνηση όταν είσαι απόλυτα βέβαιος για το τι επιθυμείς. Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μέσα στην εβδομάδα επαναφέρει ζητήματα αναγκών στο προσκήνιο που σε απασχολούν έντονα.

Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό και γίνεις επιθετικός και δεκτικός σε συνεργάτες και σύντροφο. Αξιολόγησε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και εξέφρασε τα στους δικούς σου ανθρώπους καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να απαλλαγείς από ψυχολογικά βάρη. Η επικοινωνία με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή στο παρελθόν μπορεί να σηματοδοτήσει την επανασύνδεση που πιθανά επιδιώκεις. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σε βοηθά να αφοσιωθείς σε οικονομικά σχέδια και συζητήσεις που μπορούν να ευνοήσουν τον προϋπολογισμό σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σου καθώς δεν θα διστάσεις να αιφνιδιάσεις το περιβάλλον σου με αποφάσεις και κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις. Σημαντικές νέες συμφωνίες και προτάσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μία νέα επαγγελματική πορεία. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ωθήσει να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Πρωτόγνωρες εμπειρίες και ιδέες θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν χαρά και ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία να φεύγει οριστικά από το ζώδιό σου και να περνάει στους Ιχθύες στις 29.12 μπορείς να απολαύσεις μία περίοδο όπου τα οικονομικά σου θα πάρουν σημαντικές ανάσες. Γεγονός είναι ότι θα αυξηθούν τα έσοδα σου με κινήσεις και διεκδικήσεις από την πλευρά σου. Απαραίτητο βέβαια είναι να υπάρξει το ανάλογο μέτρο ώστε να μην προβείς σε περιττές σπατάλες και έξοδα που δεν θα αλλάξουν επί της ουσίας την κατάσταση. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα επαναφέρει ζητήματα του παρελθόντος που σε πληγώνουν στο προσκήνιο, ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν ακόμα την προσωπική σου ζωή.

Απαραίτητο είναι λοιπόν να μην κλειστείς στον εαυτό σου σκεπτόμενος τα παλιά και να προσπαθήσεις να επουλώσεις πληγές που μέχρι τώρα σου έχουν στοιχίσει. Πιθανό είναι ακόμα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που προκαλούν συναισθηματική θύελλα. Οι πληγές που επαναφέρουν στη μνήμη σου είναι πολύ έντονες για αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να πρωταγωνιστήσεις. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου δίνοντας σου την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις απόψεις σου. Καθοριστικές προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν, δεν θα διστάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθούν.

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται την ίδια μέρα καλείσαι να αποτινάξεις από πάνω σου ψυχολογικά βαρίδια και απωθημένα του παρελθόντος. Σημαντικό είναι να αναγνωρίσεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ριζικά νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει οικογένεια και σε κρατούν κολλημένο σε καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και θέματα ακίνητης περιουσίας που οφείλεις να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Προσπάθησε να λειτουργήσεις χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις που ωραιοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 29.12 και σε βοηθά να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου το επόμενο χρονικό διάστημα. Η συμπαντική εύνοια είναι στο πλευρό σου για να σε προστατεύει και να φέρνει στο μονοπάτι σου σπουδαίες προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην επαφίεται στην τύχη αφήνοντας τις ευκαιρίες να περνούν χωρίς να τις αξιοποιήσεις. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα σου κοστίσουν. Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν που απασχολούν τις φιλικές σου σχέσεις.

Καλό είναι να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους φίλους σου προσπαθώντας να κλείσεις κεφάλαια που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Επαναπροσδιορισμός συμφωνιών και οικονομικών δυνατοτήτων δεν αποκλείεται να υπάρξει και σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Η ευθύτητα που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις προς όφελός σου. Στις 02.01 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για μοναχικότητα, εσωστρέφεια και πνευματικές αναζητήσεις. Το μυαλό ταξιδεύει συνεχώς και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσοχή καθώς πιθανά λάθη θα σε εκθέσουν.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα σε στηρίξουν σε κάθε σου προσπάθεια καθώς αντιλαμβάνονται τα σχέδιά σου και εμπιστεύονται τις δυνατότητές σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Χαρακτηριστικό τους είναι η διαφορετικότητα και το γεγονός ότι έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να σου δείξουν ένα νέο δρόμο στα αισθηματικά σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27/12/2021 ως 2/1/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, φλερτ, εκκρεμότητες, αποδειξεις, επηρεάζει, μνήμη, κινηση στους δρομους, μετρο, ομαδα διας, τελος ακινητης περιουσιας, θεμα εκθεσης 2012, ζωδια 2021, κοινωνια, μνήμη, αφροδιτη, γνωση, δανεια, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, σεληνη, τυχη, φλογα, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αγορα, αγχος, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γνωριμια, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκτιμηση, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, ερμης, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, ηρθε η στιγμη, θυελλα, διαφημιση, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, κινηση, λαθη, μαζι σου, μακρια, ματια, μινι, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, οικογενεια, ωριμοτητα, οφελος, παιδια, παθος, περιβαλλον, πνοη, ρολο, συγκεκριμενα, σκεψεις, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσεις, ειλικρινεις, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινει, πληγες, ποδια, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα
27122021,212022