Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/11/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Κινείσαι στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων με γνώμονα τις ανάγκες σου και ενισχυτικά λειτουργεί για εσένα η μετακίνηση του Ήλιου στον Τοξότη στις 22/11. Είναι μία συνθήκη που σε ευνοεί εξαιρετικά καθώς ο Ήλιος περνάει το φιλικό αυτό για σένα ζώδιο

και σε γεμίζει αισιοδοξία, χαρά, διάθεση για να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια. Γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Προσπάθησε μόνο να είσαι απόλυτα συνεπής και επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου όταν χρειάζεται ώστε να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς έρχονται κοντά σου νέα πρόσωπα που σου χαρίζουν χαρά και ζωντάνια. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Τοξότη στις 24/11 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθείς σε ζητήματα παιδείας και μόρφωσης που σε βοηθούν να εξελιχθείς. Δεν θα διστάσεις να επιλέξεις σεμινάρια και ημερίδες που σε ωθούν να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες και να ανατρέψεις σημεία της κοσμοθεωρίας σου που είναι πολύ βασικά για εσένα.

Ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι αγενής με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς είναι εύκολο να πυροδοτήσει εντάσεις λόγω της συμπεριφοράς σου. Ο αυθορμητισμός και η αμέλεια δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παραλείψεις που θα ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήνεις στο παρελθόν στην Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου από τον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και περνάς σε μία περίοδο έντονης σκέψης και εσωστρέφειας. Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη στις 22/11 δίνοντάς σου την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με φόβους και ανασφάλειες που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την καχυποψία που μπορεί να εκδηλωθούν άμεσα στο περιβάλλον σου δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα. Αφοσιώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορεί να οδηγούν σε μοναδικές στιγμές που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα και θα ανανεώσουν την σχέση σου.

Θέματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα, προσπάθησε να περιορίσεις την ανησυχία και να αφήσεις την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει επιλέγοντας ότι καλύτερο για εσένα. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Τοξότη στις 24/11 η σκέψη και η έκφραση των συναισθημάτων περιορίζονται εσωτερικά. Δεν είναι εύκολο να μεταφέρει στους γύρω σου ότι νιώθεις και το πιθανότερο είναι να επιλέξεις την εσωστρέφεια. Φρόντισε μόνο να μην μπαίνεις σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν απηχούν την πραγματικότητα.

Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά θέματα μπορεί να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις παγίδες. Αισθηματικά έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να σε φοβίζουν και να δείξεις τις ανησυχίες σου στο ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις αμφιβολίες και φόβους που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο συναισθηματισμός υποχωρεί με αργούς ρυθμούς και περνάς σε μία σημαντική περίοδο για εσένα καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11 και σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς στις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις να έχεις απόλυτη αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου καθώς η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς είναι συναισθήματα έντονα που θέλεις να καταλαγιάσεις. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται εντονότερη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Απαραίτητο είναι βέβαια να ξεφύγεις από την υποχωρητικότητα και την ανάγκη για συμβιβασμούς που δεν σε ικανοποιούν. Δεν πρέπει να βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου γιατί αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί άμεσα σε οποιαδήποτε σχέση σου. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Τοξότη στις 24/11 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως με απόλυτη επιτυχία. Η διπλωματικότητα που σε χαρακτηρίζει θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά εμπόδια και να καμφθούν οι αντιστάσεις των άλλων.

Προσπαθείς να κατανοήσεις την θέση των συνεργατών και του συντρόφου σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις δείχνοντας καλή διάθεση. Προσπάθησε μόνο να εκφράζεις τις σκέψεις σου καθώς πολλές φορές καταπιέζεις τον εαυτό σου μη θέλοντας να απογοητεύσεις ή να δυσαρεστήσεις τους γύρω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες που θα σε ενθουσιάσουν. Παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εκφραστείς ανοίγοντας ένα κεφάλαιο στη ζωή σου που σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σηματοδοτεί την στροφή στην καθημερινότητα και στη δουλειά καθώς ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11. Οι υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται και αυτό απαιτεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να διευθετήσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις το άγχος και την επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις το μέτρο και να ξεφύγεις από την υπερένταση που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό τα πράγματα.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με το σώμα σου βελτιώνοντας την διατροφή σου και βάζοντας άσκηση στην καθημερινότητα. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις ενεργειακά αποθέματα ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το απαιτητικό πρόγραμμα που θα έχεις στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στις 24/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και σε βοηθά να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά καθώς εντυπωσιάζεις τους γύρω σου με τις προτάσεις και τις ιδέες σου.

Το γεγονός ότι διακρίνεις τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στα πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι να αποφύγεις εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να ενοχλήσουν το σύντροφό σου ή νέο πρόσωπο που σε προσεγγίζει. Η γοητεία σου είναι απαράμιλλη αυτό το χρονικό διάστημα και δεν πρέπει τίποτα να μπει εμπόδιο στην χαρά και την συντροφικότητα που μπορείς να βιώσεις στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ

Οι δύσκολες στιγμές σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο μένουν στο παρελθόν καθώς αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ανάσες και να αφοσιωθείς στον άνθρωπό σου. Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη στις 22/11 και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Βγαίνεις από μία περίοδο έντονης συναισθηματικότητας και νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Η ανάγκη για προβολή σε φέρνει σε επαφή με την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου και δεν θα διστάσεις να ασχοληθείς με ότι νιώθεις ότι σε εξελίσσει. Σε προσωπικό επίπεδο πολλά είναι τα πρόσωπα που θα κατακτήσεις καθώς η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 24/11 εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία υποσχέσεων επιδιώκοντας να τραβήξεις τα βλέμματα και να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον.

Προσπάθησε βέβαια να μην χάσεις το μέτρο καθώς με ευκολία μπορεί να φανείς αλαζονικός και υπερβολικός στις απόψεις σου δυσχεραίνοντας την επικοινωνία με τους γύρω σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε καλλιτεχνικές συμφωνίες και σχέδια που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να αποκτήσεις συμμάχους με σκοπό την επίτευξη των μελλοντικών σου στόχων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο συναισθηματισμός κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11 και σε καλεί να αφοσιωθείς στην οικογένεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς οι δικοί σου άνθρωποι απαιτούν την βοήθειά σου. Παράλληλα φορτίζεσαι συναισθηματικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες καθώς ξεσπάς στο οικείο περιβάλλον και αυτό δεν επιτρέπει να υπάρξει ηρεμία και σταθερότητα.

Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σου καθώς οι συνθήκες το ευνοούν. Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου και να ευχαριστηθείς την παρέα του και το πάθος. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 24/11 αυξάνεται κατακόρυφα η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σου. Οι συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον γίνονται εντονότερες από ποτέ καθώς απαιτούνται λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα.

Είναι απαραίτητο να μην αφομοιώνεις τα προβλήματα των άλλων καθώς αυτό σε φορτίζει ψυχολογικά και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Προσπάθησε με εκφράσεις την άποψή σου και την στήριξή σου χωρίς να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες για μετακόμιση ή αγοραπωλησίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Κινήσου ενστικτωδώς καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις στην καλύτερη δυνατή απόφαση για εσένα. Να θυμάσαι επίσης ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων που θα σε επηρεάσουν για αυτό φρόντισε να μην προκληθούν κόντρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις οικογενειακές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ μέσα στην εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11. Έρχεσαι σε επαφή με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις σκέψεις και να συμβουλευτείς ανθρώπους που θεωρείς ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς. Καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από αυτούς που προσπαθούν να σε κολακέψουν για να σε επηρεάσουν για προσωπικό τους όφελος. Παράλληλα φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που δεν είναι επί της ουσίας χάνοντας έτσι το χρόνο σου.

Επαγγελματικά σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σου ταιριάζουν. Γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν για να συνεργαστούν μαζί σου. Στην προσωπική σου ζωή η ανάγκη για κοινωνικότητα και διασκέδαση λειτουργεί ευνοϊκά στη σχέση και ανανεώνει εσένα και το ταίρι σου. Στις 24/11 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας τους ρυθμούς σκέψης και έκφρασης. Είναι σημαντικό για εσένα να κινηθείς γρήγορα σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα καθώς οι ιδέες σου είναι ευφάνταστες και πρωτοποριακές.

Η ανάγκη για επικοινωνία σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην καριέρα όσο και στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε μόνο να μην υπερβάλλεις σε αυτά που λες κουράζονταν στους γύρω σου. Επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να είσαι απόλυτα βέβαιος για αυτό που θέλεις να πετύχεις. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η διχογνωμία θα κουράσουν για αυτό προσπάθησε να είσαι απόλυτα σταθερός στις απόψεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο να είναι πια παρελθόν αλλά ακόμα να σε επηρεάζει ρίχνεις ρυθμούς και αφοσιώνεσαι σε οικονομικά και ηθικά ζητήματα που προκύπτουν. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22/11 και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Είναι σημαντικό για εσένα να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας σε οικονομικό επίπεδο καθώς πιθανή αστάθεια δημιουργεί παράλληλα και έλλειμμα στο πεποιθήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς πεισματικά στις απόψεις σου γιατί αυτό θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου.

Σε προσωπικό επίπεδο ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Με τον Ερμή να μετακινείται στον Τοξότη στις 24/11 βλέπεις τα οικονομικά σου σχέδια να εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία. Έχεις την διάθεση να προχωρήσεις με αργά και σταθερά βήματα στην επίτευξη τους καθώς θέλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός στις απαιτήσεις των άλλων για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου παίρνουν φωτιά καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να κατανοήσεις και τις δικές του απόψεις δίνοντάς σου την ευκαιρία να ηρεμήσει θεωρώντας ότι μπορεί να σου προσφέρει το καλύτερο. Η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία και στην συνεννόηση μεταξύ σας, για αυτό φρόντισε να την αφήσεις στο περιθώριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 22/11. Νιώθεις πια ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή επανέρχονται. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Απαραίτητο είναι βέβαια να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε κόντρες με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου.

Σε προσωπικό επίπεδο κερδίζεις τις εντυπώσεις και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πρόσωπα θα σε προσεγγίσουν με σκοπό να εισβάλουν στη ζωή σου, φρόντισε να αφήσεις το παρελθόν παλιότερες νοοτροπίες που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις μπει σε μία περίοδο εκλείψεων που σε επηρεάζουν και σε καλούν να πετάξεις από πάνω σου συμπεριφορές και νόρμες που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σου.

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 24/11 νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις σου. Διεκδικείς με πείσμα και δυναμισμό το δίκαιο των σκέψεών σου και μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων όταν νιώθεις ότι σε αδικούν. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα νεύρα και την ένταση που δεν εξυπηρετούν σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Άλλωστε σημαντικό είναι να δείξεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα αποφεύγοντας σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα σου κοστίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη και σε καλεί να μπει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα. Η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου είναι έντονη καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συνεπής για να μην υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις υπόγειες διαδρομές και συζητήσεις που σε αφορούν άμεσα. Να θυμάσαι ότι το παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί και μπορεί να σε απογοητεύσει. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα χωρίς κριτήριο γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν εις βάρος σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 24/11 εντείνεται ο συναισθηματισμός, η ευαισθησία, η ανάγκη το μυαλό να ξεφύγει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα που σε κουράζει.

Προσπάθησε να αφοσιωθείς σε δημιουργικά ενδιαφέροντα και συζητήσεις που σε φέρνουν σε επαφή με τον θεό που κρύβεις μέσα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις συναισθηματικές εξάρσεις κυκλοθυμία που δεν σου επιτρέπουν να εκφραστείς με αμεσότητα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιδιώκοντας και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις άμεσα σε αποφάσεις γιατί αργότερα θα κατανοήσεις ότι μπορεί να μην είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη στις 22/11 έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Επιδιώκεις να συναναστραφείς σε ανθρώπους που έχουν την ίδια νοοτροπία και αντιμετώπιση της ζωής καθώς μέσα από τις συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες και ιδέες. Η ανάγκη να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες δημιουργεί προϋποθέσεις επαναπροσδιορισμού και αλλαγών που είναι απαραίτητες στον δρόμο για την επιτυχία. Σημαντικό είναι να μην αποπαίρνεις πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου δείχνοντας διαλλακτικότητα και κατανόηση στις απόψεις τους.

Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε επαγγελματικές ομάδες που μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Η επίτευξη των ονείρων σου μέσα από στην συλλογική προσπάθεια θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο δοτικός από πότε. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 24/11 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με τις φιλοδοξίες σου. Οι πρωτότυπες και επαναστατικές προτάσεις σου θα γίνουν δεκτές με ενθουσιασμό και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικά η ανάγκη να έχεις προσωπικό χώρο γίνεται εντονότερη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να παραμελήσεις το ταίρι σου. Μπορείς να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους και ρομαντισμού που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό σου χωρίς να απεμπολήσεις την ελευθερία σου. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολήσουν, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και να παρασυρθείς από αυταπάτες που μπορεί και πάλι να σε εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Οι απαιτήσεις αυξάνονται σημαντικά σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη στις 22/11. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και πιεστικό αφού οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις θα σε πιέσουν και θα δημιουργήσουν έντονο άγχος. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη περίοδο για να δείξεις τις ικανότητές σου γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις επαγγελματικά και να φτάσει στο σημείο που πραγματικά επιθυμείς. Καλό είναι επίσης να κρατάς ισορροπίες με το σύντροφό σου καθώς η σχέση απαιτεί χρόνο για να υπάρχει ηρεμία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα εξουσίας και ανώτερους στον επαγγελματικό χώρο. Είναι εύκολο να γίνεις αδιάλλακτος και να επιμείνεις πεισματικά στις δικές σου απόψεις. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 24/11 μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στον επαγγελματικό χώρο που ευνοεί τα σχέδια σου. Δείχνεις τη μεθοδικότητα και την υπεύθυνη στάση σου και αυτό είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι.

Σημαντικό είναι βέβαια να είσαι ευέλικτος προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπίες καθώς οι μετωπικές κόντρες δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Αισθηματικά το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη για προβολή και καταξίωση και το πιθανότερο είναι να σε στηρίξει σε κάθε επιδίωξη. Προσπάθησε μόνο να μην εκτονώνεις την ένταση δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η επόμενη Έκλειψη σε επηρεάζει και μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στα αισθηματικά σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/11/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, γνώμονα, νέα, επηρεάζει, εκκρεμότητες, σημαίνει, κινηση στους δρομους, μετρο, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, φωτια, εσπα 2021, ζωδια 2021, διατροφη, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, προγραμμα, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, γεγονος, γινεται, γινονται, γινεσαι, γνώμονα, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λαθος, μαζι σου, μακρια, μοιρα, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, νοοτροπια, ο ηλιος, οικογενεια, ωριμοτητα, οφελος, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, σκεψεις, σωμα, σχεδια, φοβος, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, βηματα, για σενα, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, ξεχνας
Τυχαία Θέματα