Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 19/12/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 13.12 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με αντικείμενα που εξιτάρουν το μυαλό σου και σε οδηγούν σε νέα πνευματικά ταξίδια. Το εμπόριο και η διαφήμιση

πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικές συμφωνίες και συζητήσεις και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ραστώνη και η τεμπελιά κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να είσαι όσο ενεργός και συγκεντρωμένος χρειάζεται στον επαγγελματικό χώρο. Συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκεδάσεις και σε νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε καλεί να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον τομέα της καριέρας. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις και τα σχέδια στον επαγγελματικό χώρο, φρόντισε να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου με την μεθοδικότητα και την εργατικότητα σου. Παράλληλα προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και άφησέ το στο περιθώριο κάθε επικριτική στάση που μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Η κατανόηση και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 σε βοηθά να κλείσεις με αρμονικό τρόπο ζητήματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα ανοίξουν νέα επαγγελματικές διαδρομές μπροστά σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Φρόντισε όμως να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες σου καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες, τις εμμονές και την ανάγκη να ελέγξεις τον σύντροφο και σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 13.12 μπαίνεις σε μία περίοδο όπου τα συναισθήματα και οι φόβοι γίνονται εντονότερα από ποτέ. Παράλληλα όμως μπορείς να αναγνωρίσεις το ψυχικό σθένος που διαθέτεις και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να απελευθερωθείς από ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και σε κρατάει εγκλωβισμένο στις εμμονές. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές μπορούν να προχωρήσουν με μεγάλη επιτυχία αρκεί να κινηθείς αθόρυβα διαισθανόμενος την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Η λίμπιντο αυξάνεται κατακόρυφα και έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο απολαμβάνοντας στιγμές λατρείας με το ταίρι σου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον γίνεται εντονότερη από ποτέ. Δεν θα διστάζεις να συναντηθείς με αυτούς που έχεις να δεις πολύ καιρό και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Προσπάθησε να αποφύγεις τον φανατισμό και τον δογματισμό όταν εκφράζεις τις απόψεις σου που μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα το περιβάλλον που κινείσαι. Ταξίδια στο εξωτερικό και στην ύπαιθρο θα σε αναζωογονήσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις μία νέα περιπέτεια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους καθώς απαιτούν άμεσες λύσεις. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς πεισματικά και αδιάλλακτα στις απόψεις σου προκαλώντας ένταση στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Προσπάθησε να ακολουθήσεις το ένστικτό σου κλείνοντας ζητήματα με ευνοϊκούς όρους για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς τόσο η Πανσέληνος όσο και η σύνοδος της στάσιμης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες για το ταίρι σου. Απέφυγε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορούν να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στην σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπερένταση αυξάνεται στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων με τη μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12. Μπαίνεις σε μία περίοδο αναταράξεων και νευρικότητας που εκδηλώνεται άμεσα τόσο από τους συνεργάτες όσο και από το ταίρι σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα σε προβληματίσουν. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος και να αποφύγεις να πυροδοτήσεις περαιτέρω εντάσεις λειτουργώντας με απόλυτη λογική και ψυχραιμία. Στοχεύοντας σε κάτι κοινό είναι βέβαιο ότι θα εκτονωθεί η ένταση με δημιουργικό τρόπο, κάτι που θα ευχαριστήσει τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να παρατηρήσεις τους γύρω σου χωρίς να εκφράζεις τις απόψεις σου. Απαραίτητο είναι να ξεφύγεις από την έντονη καχυποψία που μπορεί να σε προβληματίσει και να σε οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και να κλείσεις πιθανά κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Βαθύτερες εξομολογήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 19.12 σε καλεί να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να δημιούργησαν αναταραχές το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ιδιαίτερη ευκολία καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Παράλληλα νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα δημιουργήσουν την ανάγκη να αναπτυχθείς σε όλα τα επίπεδα. Τα έντονα συναισθήματα θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή και θα σου δώσουν την ώθηση να ανοίξεις ένα νέο και αξιόλογο κεφάλαιο στη ζωή σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις εμμονές που εκδηλώνονται λόγω της συνόδου της στάσιμης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δεν θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις τα έντονα συναισθήματα και τις στιγμές που μπορείς να βιώσεις την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται με τη μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από ευθύνες και αγγαρείες που έχεις αναλάβει καθώς απαιτούν αυστηρό προγραμματισμό και μεγάλη προσπάθεια. Απαραίτητο είναι να κατευνάσεις την ένταση και τη νευρικότητα δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να λειτουργήσει με ψυχραιμία και ορθολογισμό. Επίσης καλό είναι να βάλεις σε καθημερινό επίπεδο ένα πρόγραμμα άσκησης που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και θα κρατήσει την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα. Διαφορετικά σπασμωδικές κινήσεις και επικριτική διάθεση θα κουράσουν τους συναδέλφους σου.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να δείξεις κατανόηση στις απαιτήσεις συνεργατών και συντρόφου. Η ανάγκη να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητικότητα καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Επιβάλλεται όμως να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου για αυτό φρόντισε να είσαι πιο δυναμικός στις διεκδικήσεις σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο μονοπάτι στον τομέα της καριέρας.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες και υπόγειες διαμάχες που μπορεί να σε απογοητεύσουν προσωρινά. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις και να αφοσιωθείς σε εργασιακούς στόχους που μπορεί να σε εξελίξουν αφήνοντας στο περιθώριο πρόσωπα και καταστάσεις που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Πιθανό είναι να επανέλθουν οι προτάσεις από το παρελθόν που θα προσφέρουν εξαιρετικά οικονομικά οφέλη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ιδεοληψίες. Χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις από και προς το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσουν πληγές στην θέση σου για αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος και να αποφύγεις παιχνίδια μυαλού που οδηγούν σε παραλογισμούς.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σου ζωή παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 13.12 δίνοντάς σου την ώθηση ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Γεγονός είναι ότι επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου για αυτό δεν θα διστάσεις να βάλεις στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης στην κοινή σας ζωή. Η δημιουργία και η τέχνη κάνουν την εμφάνισή τους καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις τα ταλέντα σου στην πράξη. Θα επιδιώξεις να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς είναι έντονη η επιθυμία να ασχοληθείς με αυτό που σε ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο. Προσοχή σε υπερβολικές συμπεριφορές και χειρονομίες που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την δυνατότητα να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στον εργασιακό χώρο που θα σε απαλλάξουν από υποχρεώσεις και ευθύνες. Η άμεση αντίληψη της λεπτομέρειας μπορεί να σε κατευθύνει σε διεξόδους που είναι οι κατάλληλες για την διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις επικριτική διάθεση και γκρίνια καθώς είναι βέβαιο ότι θα κουράσουν τον συναδελφικό περίγυρο και θα σε βάλουν σε κόντρες. Η συνθήκη είναι ιδανική για να προχωρήσεις στην τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων που σε απασχολούν και που θα σε απαλλάξουν από κάθε άγχος.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 κλείνει με θετικό τρόπο ζητήματα που απασχολούν το φιλικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε κατευθύνουν σε καινούργιους στόχους και φιλοδοξίες ενθουσιάζοντας σε. Παράλληλα δεν αποκλείεται οι νέες γνωριμίες αυτές να παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας μία προς αισιόδοξη κατάσταση από δω και στο εξής για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εμμονές και προκαταλήψεις καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και κωλύματα που μπορεί να εκνευρίσουν τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στο οικογενειακό περιβάλλον με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12. Αυξάνεται κατακόρυφα η επιθυμία να εκδηλώσεις τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή που κρύβεις μέσα σου λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε έχουν επηρεάσει. Η έντονη κυκλοθυμία δεν θα σου επιτρέψει να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία στις οικογενειακές σχέσεις. Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να κατευθύνεις την ενέργειά σου σε ένα πρόγραμμα άσκησης που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς. Εργασίες και ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να ξεκουράσουν όμως το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Την ίδια μέρα με τον Ερμή να περνάει στον Αιγόκερω η σκέψη σου στρέφεται στην διασκέδαση, την καλοπέραση, το αισθηματικό παιχνίδι και τα ταλέντα σου. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις με μεγαλοθυμία να εκφράσεις συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου. Πολύ πιθανό είναι όμως να γίνεις υπερβολικός καθώς είναι έντονη η ανάγκη να κατακτήσεις την απόλυτη προσοχή του. Προσπάθησε να αποφύγεις αλαζονικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι. Επικεντρώσου σε ιδέες και προτάσεις που θα δημιουργήσουν ένα άκρως αισθησιακό και όμορφο σκηνικό για δύο.

Η Πανσέληνος τον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 κλείνει υποθέσεις επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Βέβαια οι απαιτήσεις είναι πολλές και οι υποχρεώσεις που θα αναλάβεις απαιτούν εγρήγορση και καλό προγραμματισμό ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή με την στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ενισχύει την ανάγκη για επιβολή, έλεγχο και χειρισμό προς το θερίσου προκαλώντας υπερένταση και κόντρες που δεν θα ευνοήσουν την σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αυξημένη ενεργητικότητά θα σε χαρακτηρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και να σου δίνει την ευκαιρία να σχετιστείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που σε ευχαριστεί η παρέα τους. Εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές μετακινήσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς δραστηριοποιείσαι έντονα με μόνο σκοπό την εξέλιξη της καριέρας σου. Σημαντικό είναι βέβαιο ότι οι αποδράσεις αυτές θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να πάρεις βαθιές ανάσες ανανεώνοντας την ψυχολογία σου. Προσοχή σε πολλαπλές ενασχολήσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς είναι εύκολο να βαρεθείς και να τα παρατήσεις με την ίδια ευκολία που ξεκίνησες.

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα και σε καλεί να συμμετέχεις σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς θέματα που προκύπτουν στην οικογένεια σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι θα δείξεις κατανόηση στις ανάγκες και τις απόψεις των άλλων, καλό είναι βέβαια να μην αφομοιώνεις προβλήματα που δεν είναι δικά σου γιατί αυτό θα σε ρίξει ψυχολογικά. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς διαισθητικά είναι βέβαιο ότι θα κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 κλείνει με θετικό τρόπο υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία και καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και αυτό βοηθά ώστε να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την κυκλοθυμία και τις εμμονές που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις τραυματίζοντας καθοριστικές σχέσεις για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σου συνεχίζεις να βρίσκεσαι καθώς ο Άρης μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12. Ξαφνικά έξοδα και σπατάλες μπορεί να προκύψουν που θα σε ανησυχήσουν και θα προκαλέσουν ανασφάλεια. Ο επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σου και να ανταποκριθείς σε κάθε υποχρέωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν ώστε να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια. Καλό είναι να τις αξιοποιήσεις με απόλυτη ψυχραιμία αφήνοντας στο περιθώριο το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τους οικονομικούς στόχους.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω φροντίζοντας να αυξήσει την ανάγκη για επικοινωνία στο μέγιστο βαθμό. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα κοντινά σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν με λύσεις που θα σου προτείνουν σε υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Καλό είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις πληροφορίες που διακινείς καθώς είναι εύκολο να υποπέσεις σε λάθη και να εκτεθείς. Προσπάθησε παράλληλα να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές συμπεριφορές απέναντι σε στενά σου πρόσωπα προκαλώντας κόντρες που είναι αχρείαστες.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 καλείσαι να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, υποθέσεις που αφορούν τρίτους και να κινηθείς σε επιχειρηματικό πλαίσιο με συνετό τρόπο. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις την στήριξη της οικογένειάς σου σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κοντινές και προσωπικές σχέσεις καθώς με την σύνοδο της στάσιμης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνονται τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια και κωλύματα στην εξέλιξη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να μετακινείται στο ζώδιό σου στις 13.12 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας που σε οδηγούσε στην εσωστρέφεια. Τώρα νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο για όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς αναγνωρίζεις το ψυχικό σθένος που διαθέτεις και την βούληση που χρειάζεται για να πετύχεις. Σημαντικό είναι να περιορίσεις το έντονο ενεργειακό δυναμικό που μπορεί να εκδηλωθεί με αυθορμητισμό και επιθετικότητα σε συνεργάτες και σύντροφο. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση και να διοχετεύσεις δημιουργικά και αποτελεσματικά την ενέργειά σου αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις που δεν σου χρησιμεύουν.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία σχεδιασμού οικονομικών στόχων και συναλλαγών που θέλεις να πετύχεις. Με επιμονή και υπομονή σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου επιδιώκοντας να διευρύνεις τους οικονομικούς πόρους. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι αδιάλλακτος στις απόψεις σου εκνευρίζοντας τους άλλους. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να προσαρμοστείς σε όλα τα επίπεδα δίνοντας την ευκαιρία τα πρόσωπα που συνομιλείς να εκφράσουν ανεμπόδιστα τις απόψεις τους. Η κατανόηση από την πλευρά σου είναι απαραίτητη για να κλείσουν οικονομικές υποθέσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους για εσένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Δίδυμους στις 19.12 στρέφει την προσοχή σου στο ζήτημα του “εγώ και οι άλλοι”. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς φαίνεται να υπάρχει καλή διάθεση και κατανόηση από την πλευρά σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες καθώς θα σε φέρουν σε επαφή με επαγγελματικά αντικείμενα ή έντονα συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε πείσμα και κολλήματα που μπορεί να εκφραστούν με έντονο τρόπο λόγω της συνόδου της στάσιμης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζοντας έτσι συναισθηματικά κάθε κατάσταση στην οποία εμπλέκεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12 νιώθεις την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια να εντείνονται καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μέσα από την τέχνη, τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα με διαύγεια. Το παρασκήνιο μπορεί να επηρεάσει την εργασιακή σου πορεία για αυτό φρόντισε να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές εντοπίζοντας πρόσωπα που κινούνται υπόγεια εις βάρος σου. Δεν πρέπει να απογοητευτείς, αναπροσάρμοσε τις κινήσεις σου και προχωρά ακάθεκτος σε αυτά που θέλει να πετύχεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις και ιδέες με μεγαλύτερη ευκολία. Σημαντικό είναι βέβαια να περιορίσεις τον αυθορμητισμό πού μπορεί να οδηγήσει σε γκάφες και επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Προσπάθησε να εκφράσεις τις προτάσεις και τις σκέψεις σου μένοντας μακριά από τον υποκειμενισμό και την εριστική συμπεριφορά που μπορεί να ενοχλήσει έντονα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 σου δίνει τη δυνατότητα να αφοσιωθείς σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί άμεσα να σε ενδιαφέρουν. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στο φως και μπορεί αρχικά να σε στενοχωρήσουν όμως μπορούν να κλείσουν με πολύ θετική εξέλιξη για εσένα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τα κολλήματα και πιθανές εμμονές που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω της συνόδου της στάσιμης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που επηρεάζει άμεσα την συμπεριφορά σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι απαιτήσεις και ο τρόπος διαχείρισης καταστάσεων που επηρεάζουν την σχέση σου μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης περνάει στον Τοξότη στις 13.12 δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ομάδες και συλλόγους μου σου κεντρίζουν την προσοχή με τις δραστηριότητες του. Είναι σημαντικό για εσένα να ενταχθείς σε ένα σύνολο μέσα από το οποίο μπορείς να προσφέρεις και να επιτύχεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Παράλληλα επαγγελματικές συλλογικότητες σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς ανοίγουν μέσα από αυτές νέοι δρόμοι στην καριέρα σου. Καλό είναι να μην αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τον φόβο πού υπάρχει ώστε να ταυτιστείς με τους γύρω σου.

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα ενισχύοντας την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς παρελθούσες καταστάσεις και τραύματα σε προβληματίζουν έντονα. Η εσωστρέφεια κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη στην καθημερινότητα καθώς είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε πρακτικά ζητήματα. Απαραίτητο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια μέσα από την τέχνη και την δημιουργία που μπορούν να φέρουν σε ισορροπία την ψυχολογία σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει τον συναισθηματισμό και φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 είναι πιθανό να προκύψουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κλείσει ένα κεφάλαιο στην σχέση σου με αισιόδοξο τρόπο φέρνοντας με το ταίρι σου σε επόμενο στάδιο αφού πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τους δυο σας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις μέσα από τις δυσκολίες στην θετική πλευρά του εαυτού σου. Προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί ακόμα εμμονικά να επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προμηνύει επιστροφές που θα προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα.

ΙΧΘΥΣ

ΑΟ Άρης περνάει στον Τοξότη στις 13.12 αυξάνοντας κατακόρυφα την δραστηριότητα στον επαγγελματικό στίβο καθώς επωμίζεται σε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Γεγονός είναι βέβαια ότι ο δυναμισμός, η μαχητικότητα και ο επαγγελματισμός σου θα βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Απαραίτητο είναι να μην εγκλωβιστείς εμμονικά στις ιδέες σου καθώς αυτή σου η στάση είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κόντρες με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός δείχνοντας διάθεση για συνεργασία και κατανόηση στις προτάσεις των άλλων.

Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για επικοινωνία και συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Κοινωνικά ζητήματα και πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο καθώς ενδιαφέρει ιδιαίτερα να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο πρωτοπορώντας και επαναστατώντας σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά αλαζονικές συμπεριφορές και απότομες αντιδράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τους συνομιλητές σου. Είναι απαραίτητο να είσαι δεκτικός στη διαφορετική άποψη γιατί η σύνθεση μπορεί να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή με ιδανικό τρόπο. Παρόλη την ένταση έχεις την δυνατότητα να κλείσεις κεφάλαια που ακόμα εκκρεμούν και σε ταλαιπωρούν επουλώνοντας έτσι πληγές που επηρεάζουν ακόμα την προσωπικότητά σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές καθώς ο φύλακας-άγγελος σου είναι εκεί για να σε προστατεύσει. Προσοχή σε εμμονές που μπορεί να προκύψουν και σχετίζονται με στόχους και φιλοδοξίες καθώς η στάσιμη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε ιδεοληπτική αντίληψη των πραγμάτων. Κόντρες με φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να υπάρξουν λόγω της επιμονής στάση σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 19/12/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, αρης, νέα, απρόσκοπτα, λύση, διαυγεια, φως, επηρεάζει, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, ζωδια 2021, αφροδιτη, καριερα, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, σθενος, φως, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, απρόσκοπτα, ατμοσφαιρα, βλεμμα, γεγονος, γινεται, γινονται, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δυναμικο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεες, ιδια, υπομονη, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυελλα, διαφημιση, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λύση, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ραστωνη, ρολο, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, χατζηβασιλειου, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, βηματα, ειλικρινεις, γκαφες, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, οργη, παιχνιδι, πληροφοριες, πληγες, τοξοτη, θεματα
Τυχαία Θέματα
19122021,