Μεγάλος Διαγωνισμός: 20 τυχερές κερδίζουν μία θεραπεία λάμψης και ομορφιάς από τα Vivify The Beauty Lab

Εάν θέλετε να λάμψετε μέσα στις γιορτές τώρα έχετε την ευκαιρία! Τα Vivify the beauty lab σας προσφέρουν ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς, τη θεραπεία Dermagenessis, για να είστε λαμπερές και όμορφες το βράδυ του ρεβεγιόν.

Η Dermagenessis είναι θεραπεία αντιγήρανσης τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζει RF με Κρυοθεραπεία. Με ραδιοκύματα RF, παράγεται νέο κολλαγόνο και διεγείρονται οι λειτουργίες ανάπλασης των κυττάρων και η αναδόμηση των ιστών, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η τόνωση της επιδερμίδας και η σύσφιξη

του προσώπου σας.

Χρησιμοποιείται σαν θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου ή σε πρόγραμμα συντήρησης αναζωογόνησης δέρματος.Χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τον τόνο, την ελαστικότητα και τη λάμψη σε ένα κουρασμένο δέρμα, και βοηθάει στο να ελαττώσει τις μελαγχρωματικές του βλάβες.Δίδει μακρόχρονη αναζωογόνηση.

Τα Vivify the beauty lab σας προσφέρουν ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς για να είστε λαμπερές και όμορφες το βράδυ του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Πώς θα την κερδίσετε; Μπείτε στη σελίδα του omorfamystika.gr στο facebook, κάντε like και comment κάτω από το post και 20 τυχερές θα μπουν στην κλήρωση και θα κερδίσουν τη μοναδική θεραπεία λάμψης και ομορφιάς DERMAGENESIS.

The post Μεγάλος Διαγωνισμός: 20 τυχερές κερδίζουν μία θεραπεία λάμψης και ομορφιάς από τα Vivify The Beauty Lab appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα