Με τι χρώματα θα αναβαθμίσετε τα outfits σας σε expensive looking

Το χρώμα έχει τη δύναμη να μετατρέψει ένα εντελώς basic σύνολο σε expensive looking. Εάν θέλετε να γνωρίσετε τα χρώματα που θα δώσουν αυτήν την αίσθηση στα καλοκαιρινά σας outfits, συνεχίστε να διαβάζετε κι εντάξτε τα στη γκαρνταρόμπα σας!

Ροζ

Για τη δημοτικότητα αυτής της χρωματικής παλέτας, η οποία έχει κατακλείσει τα σύνολα όλων των influencers σε πολλούς τόνους, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Simon Porte Jacquemus. Το show του σχεδιαστή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020 παρουσίασε μια ζωντανή ροζ πασαρέλα, ενσωματώνοντας πολλά

κομμάτια σχεδιασμένα σε αυτήν την ξεχωριστή απόχρωση. Δεν υπάρχει item, που δεν του ταιριάζει αυτό το φωτεινό pop χρώμα. Μπορείτε να το επιλέξετε από φόρεμα ή top μέχρι total pink outfits. Συνδυάστε το με λευκά αξεσουάρ για απόλυτη ισορροπία.

Μπεζ

Τα neutrals ταιριάζουν σε όλες τις εποχές και χαρίζουν υπέροχα μινιμαλιστικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, το μπεζ και ειδικότερα ο τόνος της άμμου, ο οποίος αποτέλεσε κι ένα από τα βασικά χρώματα της σεζόν -σύμφωνα με την Pantone- είναι έτοιμος να αναζωογονήσει της καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Ως αυθεντία στις χρωματικές νότες, αυτή η φυσική απόχρωση μπορεί να σηματοδοτήσει την κομψότητα και την άνεση.

Γαλάζιο

Το light blue είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα, όπως αποδεικνύουν τόσο οι σχεδιαστές όσο και τα κορίτσια του Instagram. Όσον αφορά τα runways, η συγκεκριμένη απόχρωση παρατηρήθηκε κυρίως στους Stella McCartney, J. W. Anderson και The Row. Σύμφωνα με τις fashionistas ένα πουκάμισο σε αυτό το χρώμα μαζί με το αγαπημένο σας denim παντελόνι θα έχει πολύ σημαντική θέση στις καλοκαιρινές σας βόλτες και θα απογειώσει το στιλ σας. Εννοείται ότι μπορείτε να επιλέξετε και αντίστοιχα φορέματα σε φαρδιά γραμμή για πιο αέρινα looks.

Λευκό

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το λευκό θα δεσπόζει σε ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο. Ένα total white look είναι ικανό να δημιουργήσει το απόλυτο summer σύνολο. Για πιο σύγχρονη εμφάνιση μπορείτε να συνδυάσετε ένα λευκό παντελόνι με cropped top σε έντονη απόχρωση και τα υπέροχα dad sandals. Plus, από τη ντουλάπα σας δε μπορεί να λείπει το διαχρονικό, αλλά πάντα in fashion, άσπρο φόρεμα σε όποιο στιλ επιθυμείτε και σας ταιριάζει.

Lime

Είναι αλήθεια ότι η lime green απόχρωση κατέχει το προβάδισμα στον χώρο της μόδας μέχρι στιγμής. Πολλές influencers έχουν ήδη παρουσιάσει φανταστικές ιδέες με βάση αυτόν τον τόνο του πρασίνου, αλλά και σύγχρονα brands, όπως το Ganni έχουν βασίσει τις καινούριες τους δημιουργίες σε αυτό. Εάν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα κλασικά ή να προσθέσετε μια νότα φρεσκάδας στα σύνολά σας, δεν έχετε παρά να το επιλέξετε from day to night!

Πηγή

The post Με τι χρώματα θα αναβαθμίσετε τα outfits σας σε expensive looking appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα