Μαζί με τα αυγά βάφουμε κόκκινα και τα νύχια μας!

Ανήμερα της κόκκινης Πέμπτης, όπως συνηθίζεται να λέγεται η Μεγάλη Πέμπτη, προτείνουμε εκτός από τα πασχαλινά αυγά να βάψετε και τα νύχια σας (χεριών και ποδιών) στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο.

Ανακαλύψαμε το πιο φλογερό κόκκινο της αγοράς στο αγαπημένο μας Organicbrands.gr και δεν είναι άλλο από το βιολογικό βερνίκι νυχιών Zao 650!

Χωρίς τοξικά συστατικά και εμπλουτισμένα με οργανικό πυρίτιο (έλαιο μπαμπού), μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς!

Επειδή τα έχουμε δοκιμάσει, σας εγγυώμαστε ότι δεν αφήνουν την ενοχλητική “κιτρινίλα” στα νύχια, που συνήθως λειτουργεί

αποτρεπτικά από το να εφαρμόσουμε τόσο δυνατά χρώματα στα νύχια μας.

Τα βερνίκια νυχιών της ZAO είναι:
• Αναζωογονητικά χάρη στο φυσικό οργανικό πυρίτιο που προέρχεται από το έλαιο μπαμπού
• Εύκολα στην εφαρμογή χάρη στο μεγάλο πινέλο τους

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ: Φθαλικός Διβουτυλεστέρας, Τολουόλιο, Φορμαλδεΰδη, Ξυλένιο, Κολοφώνιο, Συνθετική Καμφορά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
• Εφαρμόστε πρώτα το σκληρυντικό νυχιών (No635) για να προετοιμάσετε τα νύχια σας και για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μανικιούρ σας.
• Έπειτα απλώστε δύο στρώσεις βερνικιού του χρώματος που έχετε επιλέξει.
• Τελειώστε απλώνοντας είτε το γυαλιστικό Classic Top Coat (Νο636) για ένα υπέροχα λαμπερό φινίρισμα είτε το Mat Top Coat (No37) για μοντέρνο Ματ αποτέλεσμα!

Αν πάλι επιμένετε και θέλετε κάποιο άλλο χρώμα για τα νυχάκια σας η Zao καλύπτει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων. Διαλέξτε το αγαπημένο σας με ένα κλικ ΕΔΩ!!!

Με ξεχνάτε ότι με αγορές άνω των 20 ευρώ το Organicbrands.gr μας κάνει δώρο τα μεταφορικά… Οπότε συνδυάστε τις προσωπικές σας αγορές με τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουν αυτές τις μέρες και επωφεληθείτε!!!

The post Μαζί με τα αυγά βάφουμε κόκκινα και τα νύχια μας! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα