Μαλλιά: 5 θαυματουργά μυστικά θα μειώσουν το φριζάρισμα

Αυτά τα 5 θαυματουργά μυστικά θα σας σώσουν από τα φριζαρισμένα μαλλιά.

1 Το πως λούζετε τα μαλλιά σας είναι σημαντικό. Όπως και το πως εφαρμόζετε το conditioner. Τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό “αγριεύουν” τις άκρες γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφεύγετε. Επιπλέον, καλό είναι να μη λούζεστε κάθε μέρα, γιατί είναι πιθανό να καταστρέψετε τα φυσικά έλαια των μαλλιών κι έτσι να γίνουν ξηρά. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές.

2 Μόλις λουστείτε, ταμπονάρετε τα μαλλιά με την πετσέτα και μην αρχίσετε να τα τρίβετε πάνω της, γιατί αυτό θα χειροτερέψει

το φριζάρισμα. Αμέσως μετά εφαρμόστε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος που θα βοήθησει αρκετά την κατάσταση.

3 Αν στεγνώνετε καθημερινά τα μαλλιά σας με σεσουάρ και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε πρέσα ισιώματος προτιμήστε μία με κεραμική πλάκα. Καλό είναι να επενδύσετε σε ένα καλό εργαλείο για τα μαλλιά, καθώς θα σας βοηθήσει να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

4 Δοκιμάζετε θεραπείες για τα μαλλιά που τα διατηρούν υγιή και λαμπερά. Επισκεφτείτε έναν ειδικό και επιλέξτε μαζί τη σωστή θεραπεία που ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σας και θα μειώσει σταδιακά το φριζάρισμα.

5 Κόβετε τις άκρες των μαλλιών σας σε τακτική βάση, ώστε να μην αφήνετε την ψαλίδα να χειροτερεύει την κατάσταση. Να θυμάστε, ότι οι σπασμένες τρίχες φριζάρουν πολύ εύκολα, ακόμα και εάν δεν έχει έξω υγρασία.

Το μυστικό

Ρίξτε μπύρα στα μαλλιά σας. Η μαύρη μπύρα αναπληρώνει την υγρασία και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Αφήστε την να «καθίσει» στα μαλλιά σας για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε αρκετό κρύο νερό πάνω τους.

The post Μαλλιά: 5 θαυματουργά μυστικά θα μειώσουν το φριζάρισμα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα