Κυτταρίτιδα: Οι 5 πιο αποτελεσματικές θεραπείες στον κόσμο!

Aπό Μάρτη, καλοκαίρι..” λέει η λαϊκή ρήση. Πότε είναι το σωστό timing για να έχετε το σώμα που πάντα θέλατε, φέτος το καλοκαίρι; Με έναν αποτελεσματικό συνδυασμό θεραπειών για τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και το τοπικό πάχος υποδεχτείτε τη νέα εποχή!

Τι είναι η κυτταρίτιδα;
Κυτταρίτιδα είναι η ανάπτυξη κακής ποιότητας λιπώδους ιστού στους μηρούς, γλουτούς, γόνατα, κοιλιά. Η κυτταρίτιδα δίνει στα προσβεβλημένα σημεία την εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού».

Που οφείλεται;

Σε ορμονικούς παράγοντες (διαταραχές εμμηνόρρυσης, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση).Σε διατροφικές συνήθειες (λίπη, υδατάνθρακες, αλκοόλ, κάπνισμα).Σε διαταραχές τού μεταβολισμού λιποκυττάρων.Σε διαταραχές της μικροκυκλοφορίας.Σε φλεβική ή χρόνια λεμφική στάση.Στην παχυσαρκία.

Ποιες θεραπείες ενδείκνυνται για αυτήν την εποχή;

1 Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης του λίπους και του τοπικού πάχους. Η διαδικασία αυτή χαρίζει γρήγορο αποτέλεσμα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά, με αναίμακτο τρόπο, χωρίς νυστέρι και πόνο, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές του σώματος. Δρα προκαλώντας άμεση ψύξη στο τοπικό πάχος και κρυσταλλοποιώντας τα λιποκύτταρα, τα οποία αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας για πάντα με φυσική διαδικασία. Αυτό γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα είναι οριστικό και ΜΟΝΙΜΟ.
Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη.

2 Κρουστικά κύματα
Η Shock Wave, η αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς κρουστικός υπέρηχος, εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την Shock Wave για να αντιμετωπίσουν το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση και την κυτταρίτιδα που μπορεί να υπάρχει στα χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στις γάμπες. Ακόμα ενδείκνυται στην αντιμετώπιση πελματαίας απονευρωτίτιδας, πόνων στους ώμους, τενοντίτιδας του αχιλλείου τένοντα κ.α
Με την Shock Wave, η κυτταρίτιδα βελτιώνεται, το τοπικό πάχος περιορίζεται και η επιδερμική χαλάρωση μειώνεται. Τα αποτελέσματα της βασίζονται στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύει στους βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.
Η λεία, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα είναι όμως ο κοινός μας στόχος. Τα άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα της Shock Wave Therapy θα σας ανταμείψουν.

3 Μεσοθεραπεία
Η μεσοθεραπεία είναι το ισχυρότερο όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό (από το 1958 στην Γαλλία) και εφαρμόζεται ευρέως για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων. Η μεσοθεραπεία βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και έτσι βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών. Θεωρείται ως η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και άλλων αισθητικών προβλημάτων (δερματική χαλάρωση, ρυτίδες, τριχόπτωση, γήρανση του δέρματος, αλωπεκίες κλπ.).

4 Ενέσιμη λιποδιάλυση
Αποτελεί έναν ελάχιστα επεμβατικό χειρισμό αποσυμφόρησης οποιασδήποτε λιποαποθήκης σε διάφορες ανατομικές περιοχές του σώματος, η οποία για να έχει επιτυχία και ασφάλεια πρέπει να εφαρμόζεται από Δερματολόγο. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται περισσότερο στην κλινική πράξη είναι η φωσφατιδοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ. Και οι δύο ουσίες που χρησιμοποιούνται για την ενέσιμη λιποδιάλυση είναι χρόνια δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με θεαματικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ανθρώπων με εμμένουσες τοπικές λιποαποθήκες. Ο σωστός τρόπος ζωής με συστηματική εκγύμναση και ισορροπημένη διατροφή ενισχύει αφάνταστα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

5 Micro needling
Η τεχνική Micro-Needling είναι μία μη επεμβατική μέθοδος με πολλές μικρές βελόνες ακίδες με στόχο την ενεργοποίηση της διαδικασίας φυσικής ανάπλασης του δέρματος και τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Η τεχνική Micro-Needling βελτιώνει σημαντικά τη διαδερμική διαπερατότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται δραστικά η διείσδυση και απορρόφηση των ενεργών συστατικών.Έτσι τα συστατικά αυτά εισχωρούν καλύτερα μέσα στο λιπώδη ιστό και έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται θα εξαρτηθεί από τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος του κάθε ατόμου καθώς και από τις προσδοκίες του.

The post Κυτταρίτιδα: Οι 5 πιο αποτελεσματικές θεραπείες στον κόσμο! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα