Κολλαγόνο – Αναζωογονεί και αναδομεί και τα μαλλιά

Η σειρά Kativa Natural Colageno Anti-Age παρέχει θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνη στη ρίζα της τρίχας, αναζωογονεί και αναδομεί τα μαλλιά χαρίζοντας τους την χαμένη τους ελαστικότητα, λάμψη και την νεανικότητα τους μέσα στον κύκλο της φυσικής τους ανάπτυξης.

Το κολλαγόνο είναι μια αλυσίδα βασικών πρωτεϊνών στο σώμα μας, που παρέχουν αντοχή και ευελιξία στους ιστούς μας, όπως το δέρμα, τα μαλλιά στο φυσικό κύκλο ανάπτυξής τους χάνουν την ελαστικότητα, τον όγκο, την νεανικότητα και την λάμψη τους.

Το κολλαγόνο και οι πρωτεΐνες δρουν στη ρίζα της τρίχας, προσφέροντας αναζωογόνηση και

αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, επιτρέποντας την φυσική αναπλήρωσή τους.

Η νέα γραμμή Kativa Natural Colageno Anti-Age είναι μια φόρμουλα, πλούσια σε πρωτεΐνες που ενισχύει τους φυσικούς πόρους, αναζωογονεί και αναδομεί τα μαλλιά φυσικά και ανακτά τις χαμένες πρωτεΐνες και τα λιπίδια. Η επίτευξη ενός υγιούς, λαμπερού, γεμάτου όγκου μαλλιού φαίνεται αμέσως μετά τη χρήση του.

Η τακτική χρήση Kativa Natural Colageno Anti-Age επιτρέπει την ανάκτηση σε σύντομο χρονικό διάστημα του όγκου και της λάμψης των μαλλιών.

Kativa Colageno Anti-Age Deep Treatment

Η Kativa Colageno Anti-Age Deep Treatment είναι ειδικά σχεδιασμένη για την εντατική αποκατάσταση και αναζωογόνηση των κατεστραμμένων μαλλιών ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα μαλλιά από τη γήρανση. Δεν περιέχει θειικά άλατα. Περιέχει φυσικά φίλτρα UV.

Επίδραση: Η Μάσκα μαλλιών Kativa Colageno Anti-Age Deep Treatment είναι μια θεραπεία η οποία επιστρέφει στα μαλλιά σας την ενέργεια, την ελαστικότητα, την λάμψη και την απαλότητα καθώς ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά σας χάρη στο βούτυρο καριτέ, το οποίο αποτελεί μέρος της μάσκας.

Πλεονεκτήματα: Καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της τρίχας ενώ κάνει εντατική θεραπεία αναγέννησης δημιουργώντας γερά μαλλιά καθώς τα προστατεύει από την καθημερινή ταλαιπωρία.

Kativa Colageno Anti-Age Shampoo

Είναι ένα προϊόν εμπλουτισμένο με κολλαγόνο, το οποίο καθαρίζει σε βάθος και αποκαθιστά τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για πιο ισχυρά και πιο λαμπερά. Τα προστατεύει από την ξηρότητα και την τριχόπτωση καθώς τα δυναμώνει.

Δράση: Η λεπτή και ελαφριά υφή του σαμπουάν κολλαγόνου καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος και θρέφει τα θυλάκια της τρίχας με τα αμινοξέα του κολλαγόνου.

Πλεονεκτήματα: Δίνει στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα και λάμψη. Εξουδετερώνει τους παράγοντες γήρανσης των μαλλιών. Δεν περιέχει αλάτι. Αποτρέπει την ξηρότητα και δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά, παρέχει αξιόπιστη προστασία για τα βαμμένα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα και το styling.

Kativa Colageno Anti-Age Conditioner

Δράση: Συμπληρώνει την σειρά Kativa Colageno Anti-Age με το Kativa Colageno Anti-Age Conditioner και ενισχύει τη δράση του σαμπουάν κολλαγόνου. Αποκαθιστά τη φυσική υγρασία της τρίχας και γεμίζει την εσωτερική δομή της κερατίνης της τρίχας.
Πλεονεκτήματα: Καλύπτει την επιφάνεια της τρίχας με κολλαγόνο και ενώ τα προστατεύει παράλληλα δίνει λάμψη και μεταξένια υφή στα μαλλιά. Η δομή του Kativa Colageno Anti-Age Conditioner περιλαμβάνει βούτυρο καριτέ υψηλής ποιότητας, τo οποίo χαρίζει τη δύναμη των βιταμινών στα μαλλιά σας και είναι ένα φυσικό φίλτρο UV. Δεν περιέχει θειικά άλατα.

Τα προϊόντα Kativa Natural θα τα βρείτε στα κομμωτήρια ή για αγορές online εδώ:
1) WWW.MYBEAUTYBOX.GR
2) WWW.HAIRTOOL.GR
3) WWW.BEAUTYTESTBOX.COM

Kativa Natural Διαφήμιση στην τηλέοραση:

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας
La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece

The post Κολλαγόνο – Αναζωογονεί και αναδομεί και τα μαλλιά appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
kativa anti age maska malliwn
Τυχαία Θέματα