Κωδικός Imperial: Για τα… «αυτοκρατορικά» του γένια!

Η μόδα που σαρώνει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και θέλει τους άντρες να έχουν μούσια είναι γνωστή σε όλες μας. Σε κάποιες από εμάς αρέσει πολύ και σε άλλες πάλι καθόλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες μας προτιμούμε να μη γδέρνουν το πρόσωπό μας τα γένια του και φυσικά να δείχνουν φροντισμένα.

Γενικά οι άντρες της ζωής μας δε μπαίνουν συχνά στη διαδικασία να αναζητούν καλλυντικά προϊόντα περιποίησης, πόσο μάλλον για τα γένια τους, ένα από τα πιο δυνατά σημεία επίδειξης του ανδρισμού τους. Έτσι και εμείς βρισκόμαστε τακτικά με ερεθισμένα μάγουλα και χείλη αλλά και εκείνοι δεν ξέρουν

πόσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι η εμφάνισή τους αν τα πρόσεχαν όπως έπρεπε.

Εμείς οι γυναίκες του Όμορφα Μυστικά σας έχουμε τη λύση και λέγεται Marrakesh Men Imperial Beard Oil!

Πρόκειται για το μοναδικό ελιξίριο λάδι για γένια, μαλλιά και δέρμα, με Κανναβέλαιο και Αργκάν.
Κωδική oνομασία: “Imperial”! Για πραγματικό αυτοκρατορικό men’s grooming! Είτε κοντό και περιποιημένο, είτε μακρύ και τολμηρό, το μούσι τους θα δείχνει πάντα αυτοκρατορικό!

Το Marrakesh Men Imperial Beard Oil περιέχει πλούσια και θρεπτικά έλαια Κάνναβης και Αργκάν καθώς και άλλα ενυδατικά συστατικά που κάνουν τα γένια απαλά στο άγγιγμα και το δέρμα να αποκτά την άριστη αίσθηση. Ενυδατώνει και μαλακώνει, ενώ προστατεύει γένια, μαλλιά και δέρμα από την καθημερινή φθορά και τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα τέλειο αποτέλεσμα στην εμφάνιση.

Χάρη στην ειδική, συμπυκνωμένη σύνθεσή του απορροφάται εύκολα, δεν λαδώνει και πετυχαίνει άριστο αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή ποσότητα. Είναι ιδανικό για μετά το ξύρισμα, ελέγχει τις ατίθασες τρίχες και προστατεύει από την ψαλίδα.

Όπως όλα τα προϊόντα Marrakesh είναι 100% vegan και cruelty free και δεν περιέχει παραβένια, παράγωγα πετρελαίου ή προπυλενογλυκόλες. Επίσης, δεν περιέχει καθόλου φυτικά ή συνθετικά χρώματα ούτε χρωστικές ουσίες και αυτό το καθιστά ιδανικό και για ξανθά, γκρίζα ή ανοικτόχρωμα γένια ή μαλλιά.

Διαθέτει ειδικό στόμιο-δοσομετρητή με βαλβίδα εφαρμογής, το οποίο με μία απλή κίνηση ελευθερώνει μία μικρή, ελεγχόμενη ποσότητα κάθε φορά. Με το dispenser αποφεύγεται η υπέρμετρη δοσολογία και χρησιμοποιείται μόνο όση ποσότητα είναι απολύτως απαραίτητη. Αυτό, σε συνδυασμό με τη συμπυκνωμένη σύνθεσή του, καθιστούν το Marrakesh Men Imperial Beard Oil σούπερ οικονομικό!

Το άρωμα του Marrakesh Men Imperial Beard Oil είναι απόλυτα ανδρικό και πολυτελές! Η σύνθεσή του δεν περιέχει φθαλικούς εστέρες (phthalates) και είναι φτιαγμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές όσον αφορά στην ασφάλεια του δέρματος.

Πώς να του δείξετε να το χρησιμοποιήσει (ή και γιατί όχι να το κάνετε εσείς):
Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα γένια και στο δέρμα, κάντε μαλάξεις, εάν θέλετε χτενίστε, και απολαύστε την αυτοκρατορική αίσθηση! Χρησιμοποιείστε το και στα μαλλιά για λάμψη και μεταξένια αίσθηση, ή στο δέρμα για περιποίηση και προστασία. Μην ξεχνάτε πως είναι μόνο για εξωτερική χρήση.

Μπείτε στο www.marrakesh.gr ή τηλεφωνείστε στο 210 620 04 04 και παραγγείλτε το τώρα! Γράψτε στα σχόλια της παραγγελίας ή πείτε τηλεφωνικά τις λέξεις «Όμορφα Μυστικά» και εξασφαλίστε 20% έκπτωση! Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 60ml. Περιμένουμε με χαρά τα σχόλιά σας!

The post Κωδικός Imperial: Για τα… «αυτοκρατορικά» του γένια! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα