Για λαμπερή επιδερμίδα το Argan Glow είναι η λύση!

Argan Glow – Μία μοναδική φόρμουλα αναζωογόνησης προσώπου με τα ευεργετικά εκχυλίσματα ιπποφαούς και αργκάν!

Δύο θαυματουργά έλαια αναμειγνύονται μαζί και οι θαυμάσιες ιδιότητες τους καθιστούν το Argan Glow της Moroccan Natural απαραίτητο προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φυτικό φάρμακο στην κινέζικη ιατρική.

Το Ιπποφαές εμποδίζει τη διαδικασία της γήρανσης, καθώς συγκεντρώνει υψηλά επίπεδα βιταμινών Ε και Α, τα οποία προωθούν νεανικό, υγιές

και εύπλαστο δέρμα!

Το Argan Oil, ο πολύτιμος «Χρυσός του Μαρόκο» από το δέντρο Argan, είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο έλαιο σε βιταμίνη Ε, καροτένια, σκουαλένιο και έχει 80% ακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά που διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ανανέωση και αναγέννηση της επιδερμίδας.

Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις με το Argan Glow θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας άμεση λάμψη και ανανέωση.

Έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητεςΣυμβάλει στη μείωση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης!Βοηθά στην επούλωση πληγών με τις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες του.Τέλεια θεραπεία κατά της Ακμής: Υψηλή συγκέντρωση απαραίτητων βιταμινών και εκχυλίσματα ιπποφαούς που καταπολεμούν το παράσιτο που προκαλεί την ακμή.Παρέχει φυσική αντηλιακή κάλυψη στην επιδερμίδα. Γνωρίζετε ότι οι αστροναύτες έχουν χρησιμοποιήσει το Ιπποφαές για να ανατρέψουν τις αρνητικές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας στην επιδερμίδα;Επίσης συχνά χρησιμοποιείται το ιπποφαές ως συστατικό και σε bronzer προϊόντα!

Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ μόνο του ή σε συνδυασμό με την αντηλιακή ή την ενυδατική σας κρέμα.
Για μία μοναδική εμπειρία face spa αναμείξτε λίγες σταγόνες με άργιλο Rhassoul και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15 λεπτά 1 με 2 φορές την εβδομάδα!

Θα το βρεις στο WWW.ORGANICBRANDS.GR σε 2 πολυτελείς συσκευασίες.
Σε roll on 10ml για να το έχεις παντού μαζί σου και σε συσκευασία των 30ml.

Απόκτησε το τώρα με ένα κλικ ΕΔΩ και χάρισε στην επιδερμίδα σου μεταξένια λάμψη και σφριγηλότητα!

The post Για λαμπερή επιδερμίδα το Argan Glow είναι η λύση! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα