Φρύδια: Τα 4 πιο συνηθισμένα προβλήματα

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα πρόβληματα στα φύδια σας. Δείτε πώς θα τα διορθώσετε!

ανασηκώνει, προσθέτει φρεσκάδα στην όψη μας, εναρμονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μπορεί να δώσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

1 Χωρίς καμπύλη
Αν τα φρύδια σας δεν έχουν φυσική καμπύλη, δημιουργείστε την ψευδαίσθησή της: Χτενίστε τα φρύδια προς τα πάνω και απλώστε ένα highlighter κάτω από την εσωτερική πλευρά του φρυδιού, ξεκινώντας από

το ύψος της ίριδας.

2 Υπερβολικά βγαλμένα
Σύνηθες ατύχημα, που διορθώνεται εύκολα: Με ένα μολύβι στην απόχρωση των φρυδιών, επανασχεδιάζετε το φυσικό σχήμα και καλύπτετε τα κενά. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι κοφτές γραμμές, έτσι ώστε να θυμίζουν τριχούλες.

3 Κοκκινίλες και ερεθισμοί
Αν έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, καταπραΰνετε τυχόν ερεθισμούς με πάγο ή με ένα τζελ που περιέχει αλόε βέρα.

4 Ατίθασες τρίχες
Αν τις έχετε ήδη κόψει, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν στρώνουν, αποφεύγετε να τις βγάλετε με τσιμπιδάκι ή να τις κόψετε πιο κοντές. Προτιμήστε να τις στρώνετε με ένα διάφανο τζελ φρυδιών.

Το μυστικό

Αν δεν έχετε το σχήμα που θέλετε ή έχετε πολύ αραιά, λεπτά φρύδια, μπορείτε να τα διορθώσετε με μια τεχνική μόνιμου μακιγιάζ που έχει φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι θα καλυφτούν τα κενά που υπάρχουν. Η τεχνική αυτή διαρκεί περίπου 2 ώρες και το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο περίπου 2 χρόνια.

The post Φρύδια: Τα 4 πιο συνηθισμένα προβλήματα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα