Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/08 – 05/09/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς στρέφεις όλη σου την προσοχή στην επίλυση προβλημάτων ή σε συζητήσεις που πρέπει να υπάρξουν και θα είναι εξελικτικές για την ζωή σου. Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 30.08 σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα που σε απασχολούν

στην σχέση σου, να δείξεις τι σε ενοχλεί και τι σου αρέσει και να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου χωρίς παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Η διαλλακτικότητα και η διπλωματικότητα που σε διακρίνουν λειτουργούν βοηθητικά και αμβλύνουν διαφορές που μπορεί να υπάρχουν.

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν με το τρίγωνο του Ερμή και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 05.09 που θα σου δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχεδιασμούς που θα αφορούν συνεργασίες και αισθηματική ζωή. Η κατανόηση και η ωριμότητα στην σκέψη χαρακτηρίζει τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου για αυτό και μπορεί να υπάρξουν αποφασιστικά βήματα που θα εξελίξουν την σχέση σου. Παράλληλα, οι επαγγελματικές επιλογές θα είναι πολλές και σημαντικές για το μέλλον, όμως απαιτούν από εσένα σκληρή δουλειά και υπεύθυνη στάση. Είναι γεγονός ότι είσαι διατεθειμένος να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές επιλογές στα μέσα της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 δεν σου επιτρέπει να έχεις ρεαλισμό και αντικειμενική κρίση. Κυκλοθυμικές τάσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σε καθιστούν ευάλωτο σε πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν όπως επιθυμούν. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον εργασιακό χώρο καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς και να προχωρήσεις σε λάθος επιλογές. Μη βιαστείς και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που το πιθανότερο είναι να σε αποτρέπει από παγίδες και κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καθημερινές υποχρεώσεις και η δουλειά φαίνεται να σε απασχολούν έντονα καθώς με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 30.08 καλείσαι να δώσεις λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Η ευστροφία και άμεση εντόπιση των λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις στα απαραίτητα συμπεράσματα που θα ξεμπλοκάρουν εργασιακά ζητήματα. Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποιες πρέπει να είναι οι αλλαγές και οι διορθώσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσεις με σκοπό να έχεις ευελιξία και αποτελεσματικότητα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσοχή σε εμμονές και κολλήματα που μπορεί να σε εμποδίζουν να προχωρήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σημαντικές προτάσεις που αποπνέουν σταθερότητα και μακροβιότητα στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν στις 05.09 καθώς το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά με ορθολογισμό και πρακτικότητα να διακρίνεις τις ευκαιρίες που μπορούν να σε απογειώσουν στον επαγγελματικό στίβο. Θα εντυπωσιάσεις ανώτερους και συνεργάτες με την υπεύθυνη και ρεαλιστική προσέγγιση που δείχνεις για αυτό και δεν θα διστάσουν να δείξουν τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπό σου. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Στα μέσα της εβδομάδας η προσωπική σου ζωή βάλλεται καθώς ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 οδηγεί σε αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και απογοήτευση που κλυδωνίζουν τα θεμέλια της σχέσης σου. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θίγουν τον εγωισμό σου. Θα οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και σκληρές κόντρες με το ταίρι σου. Απέφυγε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις και δείξε επιφυλακτικότητα σε μεγάλα λόγια και συμπεριφορές που αρχικά θα σε ενθουσιάσουν. Νέα πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα σε προσεγγίσουν με σκοπό να σε κατακτήσουν, η ειλικρίνειά τους δεν είναι βέβαιη, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής μέχρι να διαπιστώσεις τις πραγματικές προθέσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση να επικοινωνήσεις και να αναδείξεις στοιχεία του εαυτού σου είναι έντονη καθώς ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 30.08 και σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα και συντροφιά βρεθείς. Η ανάγκη να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα που θέλεις να επίλυσης στην προσωπική σου ζωή θα οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν την σχέση σου να ανανεωθεί. Βέβαια είναι απαραίτητο και εσύ να συγκρατήσεις εγωκεντρικές διαθέσεις και υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου, δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες και τα θέλω του. Η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις και να ξεφαντώσεις, αντίθετα θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και γκρίνια στους γύρω σου.

Στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 ενισχύει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Προσοχή γιατί η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία υποθέσεις που επηρεάζουν την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα. Τα ξεσπάσματα και οι συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου και τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Η επικοινωνιακή σου δεινότητα απογειώνεται προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δημιουργικά σχέδια που αφορούν την τέχνη, τη μόρφωση, τη γνώση. Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις αυτά που σε ικανοποιούν στον απόλυτο βαθμό και να ανοίξεις τα φτερά σου με ώριμα βήματα και αποφασιστικότητα. Προτάσεις για ταξίδια, καλλιτεχνικές ανησυχίες και ταλέντα που θέλεις να αξιοποιήσεις σε ενθουσιάζουν καθώς σε βοηθούν να αναδείξεις στοιχεία του εαυτού σου που είναι σημαντικά για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα αναδεικνύονται αυτό το χρονικό διάστημα που θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό στις 30.08 επικεντρώνει την προσοχή σου σε υποθέσεις μέσα στο σπίτι. Έχεις διάθεση να κατανοήσεις και να ακούσεις οικεία πρόσωπα που χρειάζονται την βοήθειά σου δίνοντας συμβουλές και δείχνοντας τη συμπαράστασή σου. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου, δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κυκλοθυμικές διαθέσεις να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις οικογενειακές σχέσεις. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν ακίνητα ή εργασίες που θέλεις να υπάρξουν στον προσωπικό σου χώρο γιατί θα είναι άκρως ευνοϊκές και αποτελεσματικές για εσένα.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 σε βοηθά να κλείσεις συμφωνίες μίσθωσης με μακροχρόνιο ορίζοντα. Αρχικά θα σου δημιουργήσουν άγχος, όμως θα πρέπει να επικεντρωθείς στα θετικά τους σημεία . Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς πόσα μπορούν να σου προσφέρουν. Αξιοποίησε ευκαιρίες που αφορούν μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες, ίσως χρειαστεί να προχωρήσεις σε δανεισμό για να κλείσεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες θα αποδώσουν τα μέγιστα. Σε οικογενειακό επίπεδο, ορθολογισμός που σε διακρίνει οδηγεί σε αποτελεσματικές λύσεις που θα ανακουφίσουν το οικείο περιβάλλον και θα εμπνεύσουν τους γύρω σου ασφάλεια.

Στα μέσα της εβδομάδας φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο ή την επικοινωνία καθώς ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 δεν ευνοεί νέες κινήσεις και συνεργασίες. Αντίθετα μπορεί να οδηγήσει σε εξαπάτηση καθώς πολλοί μπορεί να σε προσεγγίσουν με προθέσεις που δεν είναι ευδιάκριτες και δεν αποκλείεται να είναι αρνητικές για εσένα. Η παρορμητική διάθεση δεν θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στα ορθά συμπεράσματα. Καλό είναι να αποφύγεις παγίδες που θα σου στοιχίσουν γιατί είναι βέβαιο ότι αργότερα θα απογοητευτείς αφού θα έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και το πραγματικό πρόσωπο αυτών με τους οποίους συνεργάζεσαι.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα “μυρίζει” επικοινωνία και εξωστρέφεια καθώς εκδηλώνεται με αμεσότητα η ανάγκη για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 30.08 και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ευκολία τις απόψεις σου, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σε χαλαρώνουν και σου προσφέρουν πληροφορίες και γνώσεις. Οι συναντήσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες για αυτό φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς η ευστροφία και η αμεσότητα θα σε βοηθήσουν καταλυτικά σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θέλεις να κλείσεις.

Οι οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας δεν θα είναι διαυγείς. Ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 επιτρέπει να σε προσεγγίσουν άτομα το δεν είναι ειλικρινή απέναντί σου με βλαπτική πρόθεση. Η φιλοσοφία του “αργά και σταθερά” αξιοποίησες το προηγούμενο χρονικό διάστημα μπορεί να διαλυθεί από λάθος επιλογές που θα κοστίσουν σημαντικά σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα οδηγήσει σε επιλογές που θα είναι απογοητευτικές και θα επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό σου.

Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή σου. Γρηγόρη αντίληψη και ωριμότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις και την επικοινωνία για αυτό και πιθανότατα να οδηγηθείς σε άκρως επιτυχημένες συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά. Βέβαια θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για την επίτευξη των στόχων και την θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Η σκληρή δουλειά και προσπάθεια είναι προαπαιτούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά σχέδια και συμφωνίες σε απασχολούν αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στον Ζυγό στις 30.08. Οι ρυθμοί πέφτουν, ο παρορμητισμός μένει στο περιθώριο και επιλέγεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο που σου δίνεται ώστε να κάνεις επιτυχημένες επιλογές που θα ευνοήσουν το προϋπολογισμό σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εμπιστευτείς στην αδιαλλαξία επηρεάζοντας συζητήσεις και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν θα δεχτεί και δεν θα ανεχθεί την απολυτότητα για αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και ευπροσάρμοστος. Αυτή η στάση μπορεί να σου προσφέρει πολλά.

Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο συζητήσεων στον επαγγελματικό χώρο που θα αφορούν τις απολαβές σου. Η εργατικότητα που σε διακρίνει μπορεί να ανταμειφθεί καθώς φαίνεται ότι το περιβάλλον που κινείσαι αναγνωρίζει τις προσπάθειές σου και είναι διατεθειμένο να προσφέρει σε σένα αυτό που αξίζεις. Πιθανά οικονομικά σχέδια μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προχωρήσεις με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα σε ότι καινούργιο σε ενδιαφέρει, καθώς αυτό θα αποδώσει σημαντικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα και αυτοπεποίθηση

Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 ενισχύει τον παρορμητισμό σε διαπροσωπικό επίπεδο. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να εκμεταλλευτούν το δυναμισμό που σε διακρίνει. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα θα πρέπει να είσαι φειδωλός και επιφυλακτικός αφού είναι εύκολο να εμπιστευτείς παρασυρόμενος από το συναίσθημα πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν λανθασμένα σκόπιμα. Είναι προτιμότερο να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις και να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που θα σε βάλει σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ
Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου στις 30.08 θα παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς βγαίνεις από την εσωστρέφεια και διεκδικείς τον κεντρικό ρόλο σε παρέες, προσωπική και επαγγελματική ζωή. Βέβαια δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται ή δεν αποδέχονται την άποψή σου προκαλώντας ένταση σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να εκδηλώσεις συναισθήματα και φόβους καθώς αυτό δεν σε καθιστά αδύναμο όπως μπορεί να νομίζεις. Παράλληλα καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα που με ευκολία μπορεί να επικοινωνήσει σε αυτό το χρονικό διάστημα. Οφείλεις να κατευνάζεις τα πνεύματα σε όποια συζήτηση βρίσκεσαι και όχι να δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 σου δίνει την δυνατότητα να οριοθετήσεις την σκέψη και να λειτουργήσεις με απόλυτη λογική και ωριμότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ο δυναμισμός είναι εμφανέστατος, παράλληλα όμως μπορείς με μεθοδικότητα να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει και να προχωρήσεις σε σχέδια που θα είναι άκρως δημιουργικά σε όλα τα επίπεδα. Εντυπωσιάζεις με την υπεύθυνη στάση σου τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στις συνεργασίες σου καθώς αυτό προσδίδει εγκυρότητα και δύναμη στο λόγο σου.

Το παρελθόν και το παρασκήνιο ξαναχτυπά στα μέσα της εβδομάδας καθώς ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 σε καλεί να αντιμετωπίσεις προηγούμενες καταστάσεις ή υπονομευτικές συμπεριφορές που επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο εσκεμμένα. Φρόντισε να εμπιστευτείς το έντονο ένστικτο που έχεις και να μην επιτρέψεις στην κυκλοθυμία να κυριαρχήσει. Η δική σου στάση θα είναι καθοριστική, για αυτό και πρέπει να περιορίσεις συναισθηματικές εξάρσεις που θα οδηγήσουν σε λανθασμένη κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 30.08 και σε καλεί σε αναθεωρήσεις και μοναχικότητα. Δεν είναι εύκολο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα λόγω του ότι το μυαλό ταξιδεύει πραγματικά και αρνείται να μπει σε ρεαλιστική πορεία. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό φρόντισε με αφήνεις στην άκρη τον φανταστικό κόσμο που θέλεις να ζήσεις όταν ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν θα σε απασχολήσουν και πάλι αφού αυξάνουν κατακόρυφα τον συναισθηματισμό με την επιστροφή τους. Δεν αποκλείεται να αντιληφθείς ότι οφείλεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και λάθος κινήσεις σε σχέση με το φιλικό περιβάλλον. Παρασύρεσαι εύκολα από μεγάλα λόγια που δεν είναι ξεκάθαρα και εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν έχουν ειλικρινή στάση απέναντί σου. Προσπάθησε να προστατεύσεις τον εαυτό σου αποφεύγοντας επιλογές και αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες ή να εμποδίσουν σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Παράλληλα καλό είναι να είσαι εγκρατής σε νέες γνωριμίες που δείχνουν ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά γιατί είναι πιθανό να απογοητευτείς αργότερα από τη στάση τους.

Το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εκμυστηρεύσεις που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν κλείσει και ταλαιπωρούν την ψυχή σου. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση το να ανοίξεις την καρδιά σου, όμως η ωριμότητα και ο συναισθηματισμός εναρμονίζονται μοναδικά και βοηθούν να γίνεις απόλυτα αντιληπτός από οικεία πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα συμφωνίες από το παρελθόν που αφορούν την ακίνητη περιουσία επανέρχονται και δρομολογούνται με εγκυρότητα και αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βγαίνεις από μία περίοδο η επικοινωνία είχε επικεντρωθεί στον επαγγελματικό χώρο και περνάς αυτή την εβδομάδα σε μία νέα φάση, όποιοι φίλοι και οι παρέες σου πρωταγωνιστούν και σε ικανοποιούν απόλυτα. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 30.08 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εμπλακείς με ομάδες και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν, καθώς κατεβάζεις μοναδικές ιδέες που εντυπωσιάζουν. Η επικοινωνία είναι χάρισμα για εσένα καθώς σε φέρνει πιο κοντά με νέες αντιλήψεις που σε ενθουσιάζουν και με πρόσωπα που μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή και την καθημερινότητά σου σε μία νέα άκρως δημιουργική περίοδο. Είναι απαραίτητο όμως να είσαι δεκτικός σε διαφορετικές απόψεις, περιορίζοντας την αλαζονεία και τις απότομες αντιδράσεις σου.

Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 του έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις ιδέες και αντιλήψεις με ώριμο και αποφασιστικό τρόπο που θα εντυπωσιάσει. Παράλληλα νέες επικοινωνιακές συνεργασίες θα ανοίξουν δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σε βοηθούν να εδραιωθείς και να ανθίσεις. Σε προσωπικό επίπεδο εκδηλώνεις με ευκολία στο ταίρι σου στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινός σκοπός στη σχέση. Αυτό θα βοηθήσει στην από κοινού δράση που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 δεν προμηνύει σωστές επιλογές στον τομέα της καριέρας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου και να μην παρασύρεσαι από όνειρα και αυταπάτες που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν θέλοντας να σε αποπροσανατολίσουν. Κάθε λανθασμένη κρίση μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη σου. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής και επιφυλακτικός με ότι ακούς και ότι σου υπόσχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έκδηλη είναι η ανάγκη αυτή την εβδομάδα να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις που σε απασχολούν έντονα καθώς ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 30.08. Οι συνομιλίες είναι έντονες στον επαγγελματικό χώρο καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο. Βέβαια είναι απαραίτητο να αφήσεις στο περιθώριο την απολυτότητα που με ευκολία σε διακρίνει αυτό το χρονικό διάστημα γιατί είναι βέβαιο ότι θα παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σου. Δείξε χωρίς αναστολές τον επαγγελματισμό των καταστήματα που σε διακρίνουν χωρίς να προκαλείς αντιπαραθέσεις, αυτός είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 05.09 δεν αποκλείεται να αποφέρει εξελίξεις που θα σε ευχαριστήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Φαίνεται ότι οι διεκδικήσεις σου θα γίνουν αποδεκτές από τους ανωτέρους σου καθώς αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεις, την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που σε διακρίνουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ανταμειφθείς, αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε πιθανές ανασφάλειες που εγείρονται αυτό το χρονικό διάστημα. Οι οικονομικές απολαβές που σου αξίζουν μπορούν να έρθουν παρουσιάζοντας το έργο σου.

Εύκολα θα παρασυρθείς σε υπερβολές στον τομέα της διασκέδασης προς τα μέσα της εβδομάδας καθώς ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Κρατώντας το μετρό είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις τις στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Σημαντικό είναι να μην τους επιτρέψεις να σε πείσουν λόγω προσωπικών επιλογών σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν γιατί αργότερα θα απογοητευτείς από τον εαυτό σου. Η μέρα ευνοεί την γνώση και ιδιαίτερα πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη να ταξιδέψεις και να ασχοληθείς με τη γνώση και αντικείμενα που σε βοηθούν να ανοίξει τους ορίζοντές σου γίνεται έκδηλη αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 30.08. Βέβαια αυτό δεν σε βοηθάει να αποδώσεις σε πρακτικά ζητήματα που βαριέσαι έντονα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη, παραλείψεις, αμέλεια που θα σου στοιχίσουν. Μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις αφού αυτό θα σε ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό και θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Άλλωστε μέσα από αυτές τις επαφές μπορεί να προκύψουν και πληροφορίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 05.09 σε βοηθά να οριοθετήσεις την στάση σου σε ζητήματα που προκύπτουν με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Δεν θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν οι άλλοι το πνεύμα σου κάπως είσαι διατεθειμένος να δείξεις την ωριμότητα του σκέψεις και την εξέλιξη που έχει ταξί το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε σχέση με τους άλλους. Σχέδια σε ότι αφορά το εξωτερικό και την παιδεία μπορούν να πραγματοποιηθούν αφού είσαι διατεθειμένος να καταβάλλεις την προσπάθεια που χρειάζεται για να επιτυχείς κάθε στόχο που έχει θέσει.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 02.09 μπορεί να δυσκολέψει οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σε σχέση με τρίτους καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσεις αυταπάτες που θα σε κατευθύνουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος για οικονομικές αποφάσεις και επιλογές στις οποίες θέλεις να προχωρήσεις γιατί μπορεί με ευκολία να παρασυρθείς μη έχοντας ρεαλιστική και αντικειμενική εικόνα του πράγματος. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσεις σε υπογραφές και συμφωνίες και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να κατανοήσει κάθε λεπτομέρεια.

ΙΧΘΥΣ
Σκοτεινές σκέψεις, καχυποψία, ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό στις 30.08 και με οδηγεί σε εσωστρεφή διάθεση και αναμόχλευση βαθύτερων καταστάσεων και απωθημένων που κρύβεις μέσα σου. Το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου δεν πρέπει να γίνει αποδέκτης της ανησυχίας και των αμφιβολιών σου. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που δεν θα μπορείς αργότερα να μαζέψεις. Επικεντρώσου σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται και πάλι στο φως και αφοσιώσου ώστε να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σου προσφέρουν ασφάλεια μέσω της ύλης.

Σε αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνος στον Υδροχόο στις 05.09 καθώς σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που ακόμα εκκρεμούν και σου δημιουργούν αυξημένο άγχος και ένταση. Παράλληλα ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που αποτελούν ψυχολογικό βαρίδι και δεν σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσες. Η ειλικρίνεια και η ανάγκη για βαθύτερες συζητήσεις και εξομολογήσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις ανάσες. Θα γλύφεις ότι με το να εκφράσεις ότι σε φοβίζει αμέσως παίρνει την πραγματική του διάσταση και παύει πια να διογκώνεται στο μυαλό σου.

Η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 02.09 μπορεί να αναστατώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι εύκολο να θολώσεις, να αυταπατάσαι, να περιμένεις συμπεριφορές και πράγματα από τους άλλους που δεν είναι εύκολο να δώσουν. Η επιθετικότητα του συντρόφου και των συνεργατών σου θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει για αυτό φρόντισε να μην περιμένεις πολλά. Δες την πραγματικότητα χωρίς μεγεθυντικό φακό ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές χωρίς να παρασυρθείς από συναισθηματικές εξάρσεις. Παράλληλα καλό είναι να είσαι φειδωλός στις υποσχέσεις σου γιατί είναι εύκολο να δώσεις πολλές χωρίς να μπορείς να τις εκπληρώσεις.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/08 – 05/09/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, αρης, νέα, αμετροέπεια, δραση, μετρο, ταξι, φως, ειλικρίνεια, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, τελος του κοσμου, εσπα 2021, ζωδια 2021, ακινητα, γνωση, δουλεια, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πνευματα, φως, ψυχολογια, αγχος, αξιζει, αμετροέπεια, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, βοηθεια, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δρομος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενστικτο, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιτυχια, ερμης, ερχονται, εσκεμμενα, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ιδεες, η δικη, υποθεση, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, κρονος, λαθη, λαθος, λογια, λογο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, παντα, οικογενεια, ωριμοτητα, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, ψυχη, ρυθμοι, ρολο, σιγουρος, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, φτερα, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ομορφα, αφιερωσεις, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, φιλοι, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, καρδια, ομαδες, πληροφοριες, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα