Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2017!

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr μελέτησε όλες τις αστρολογικές όψεις του χρόνου κι έχει ετοιμάσει για εσάς τις Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2017. Διαβάστε πως θα πάει η χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην επαγγελματική σας ζωή, το σύμπαν σάς φέρνει όχι και τόσο χαρμόσυνες ειδήσεις. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και στοχεύει

στην επιτυχία σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο αβεβαιότητας, ανησυχιών και ανταγωνισμού. Όσο και να θέλετε να αποδράσετε από τη φυλακή σας, τόσο πιο πιεστικά αισθάνεστε με τις ευθύνες της σταδιοδρομίας σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ένας βαθύς μετασχηματισμός προδιαγράφεται στην καριέρα σας, αλλά χάνετε την αυτοκυριαρχία σας και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, δεν υποχωρείτε για τίποτα και για κανέναν. Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να πετάξει, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως φοβάστε αυτήν την αλλαγή του τοπίου, είτε αυτό αφορά μια αλλαγή θέσης ή ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας και ζωής. Αυτός ο έντονα καρμικός πλανήτης συνιστά επίσης να προσέξετε τις μάχες σας. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις πατώντας τα κουμπιά των ατόμων στο χώρο της εργασίας σας καθώς επίσης και επικίνδυνες συζητήσεις, όσο είναι δυνατόν, διαφορετικά θα κάψετε μερικές γέφυρες τώρα. Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια είναι να αποδεχτείτε τις βαθύτερες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό μέτωπο. Υπάρχουν φορές που πρέπει να γίνουν αλλαγές για την εξέλιξή μας, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι βάζουν φωτιά στις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής μας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Αγωνίζεστε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για αυτονομία και ανεξαρτησία, καθώς ο Ουρανός στον Κριό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, δημιουργεί χάος και πίεση γύρω από έναν προσωπικό στόχο. Ίσως έχετε αισθανθεί απογοητευμένοι κατά τον τελευταίο καιρό, δεν είστε σίγουροι πώς και πού να κατευθύνετε όλο αυτό το φλογερό πάθος σας. Ή ίσως επαναστατείτε για κάτι που νομίζετε εσείς ότι είναι δίκαιο ή επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να αποδεχτούν την ανάγκη σας για ανεξαρτησία ή τις πρωτοπόρες ιδέες σας, πράγμα το οποίο σας κοστίζει την υποστήριξή τους. Τα μεγάλα οράματά σας και ο απελευθερωμένος τρόπος σκέψης σας δε θα γίνουν αποδεκτά από τους ανθρώπους και θα επαναστατήσετε! Ίσως ακόμα θεωρηθείτε από τους γύρω σας υπερβολικά εγωιστές, δύσκολοι και αυταρχικοί. Αλλά σκεφτείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε τους φίλους σας και θα αποξενώσετε τους ανθρώπους. Αυτός ο διασπαστικός πλανήτης θα ταρακουνήσει για τα καλά τη ζωή σας, με τη διάσπαση του υπάρχοντος status quo της ζωής σας, προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης, η ζωή σας θα είναι δομημένη σε πολύ καλύτερες βάσεις. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να περπατήσετε μέσα από τη φωτιά. Ώρα να ταρακουνήσετε τα πράγματα με αυτόν το φλογερό τρόπο που μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε! Η επανάσταση μόλις έχει αρχίσει και δε θα τελειώσει γρήγορα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, πράγμα το οποίο σας ωθεί να κάνετε προσεκτικά και μετρημένα βήματα για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Ίσως η ανάγκη σας για περιπέτεια και ενθουσιασμό περιοριστεί, έχετε φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις, και αν και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ξέρετε ότι το σκοτάδι θα περάσει. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα σοβαρό ζήτημα, είστε λογικοί, πειθαρχημένοι και προσγειωμένοι, βλέπετε τα πράγματα από πρακτική άποψη. Έχετε μια έντονη φιλοσοφική διάθεση αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθετε δίχως άγκυρα, κάθεστε σε μια πολυθρόνα και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό και ζωντάνια στη ζωή σας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά την ανώτερη γνώση, μπορεί να διαβάσετε σκληρά για να πάρετε πτυχίο ή απλά εγγραφείτε σε σεμινάρια ή μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης. Ίσως ακόμα να μην έχετε τη διάθεση για ταξίδια, εκτός αν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Επιρροή Δία: Όλα αρχίζουν και αλλάζουν στις σχέσεις σας, νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα και μονιμότητα καθώς ως τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκετε στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ανοίγοντας το μυαλό και την καρδιά σας και επαναφέροντας την εμπιστοσύνη στη δύναμη της αγάπης και των σχέσεων. Πραγματικά αλλάζετε στάση για την αγάπη, αφήνεστε ελεύθεροι να ερωτευτείτε, νιώθετε την επιθυμία για σταθερότητα με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε για συγκατοίκηση ή γάμο. Ξαφνικά, ακόμη και οι πιο φιλελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως παραδεχτείτε ότι στην πραγματικότητα απολαμβάνετε να είστε με τους ανθρώπους και να έχετε σταθερές σχέσεις. Τι είναι αυτό που ξαφνικά προκύπτει; Είναι η γλυκιά αίσθηση της συντροφικότητας. Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποπληρώσετε ένα χρέος σας, συγκεντρώσετε αποταμιεύσεις, αγοράσετε ένα ακίνητο, επενδύσετε ή συνάψετε ένα δάνειο. Ίσως να σας προσφέρουν μια λαμπρή νέα ευκαιρία να κάνετε περισσότερα χρήματα ή αγοράσετε μετοχές ή ακόμη και ορισμένα περιουσιακά στοιχεία. Η όλη προσέγγισή σας για τα οικονομικά εξελίσσεται, καθώς ο επεκτατικός Δίας σας βοηθά να δείτε νέους ορίζοντες και προσεγγίσεις και σας εμπνέει να μπορείτε να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε σκληρά. Το καρμικό μάθημα του Δία είναι να μοιραστείτε την εξουσία σας και τη δύναμή σας, έτσι αφήνετε στην άκρη το ανεξάρτητο πνεύμα σας και ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου: Πού είναι το πάθος και η αγάπη τώρα; Τα θέλετε τόσο πολύ, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας τα στερήσει. Ακόμη χειρότερα… σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί εξαφανίστηκαν από τη ζωή σας η τρυφερότητα και η στοργή από τη σχέση σας, γιατί δεν μπορείτε να έχετε στο πλάι σας την αγάπη που ποθείτε. Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι σταθερή, δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τους δυο σας ή αν είστε μόνοι, ξεκινάτε ένα απατηλό κυνηγητό. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη ανάδρομη θα υπάρξουν στιγμές που δε θα έχετε αυτοπεποίθηση, ούτε και θα πιστεύετε στην αξία σας αρκετά. Προσέξτε γιατί αυτές οι αρνητικές σκέψεις θα σας κάνουν κακό, δεν χρειάζεται να κάνετε σκληρή αυτοκριτική. Αντί να «μισείτε» τον εαυτό σας, αγαπήστε τον έτσι όπως είναι και περιποιηθείτε τον. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, μη ρισκάρετε ακραίες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Αλλάζετε ριζικά πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής, μεταβαίνετε σε μια πιο εξελιγμένη, αυθεντική ζωή. Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά; Λοιπόν, τελικά θα είναι, αν συμμαχήσετε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια. Ο σκιώδης Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον ένατο οίκο σας, του ανώτερου εαυτού σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη για πνευματική ανάπτυξη και σοφία, να εξερευνήσετε τη ζωή μέσα από τα ταξίδια και πηγαίνοντας ενάντια σε ό,τι πρεσβεύουν οι άλλοι. Θέλετε να κάνετε το «γύρο του κόσμου» (ακόμα και μεταφορικά) και όμως, έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό. Ίσως ένα μυστικό έρχεται στο φως που επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε όλη τη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν κάποια… φίδια στη ζωή σας που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το μυαλό σας. Μπορεί ακόμα να είστε παγιδευμένοι σε μια συναισθηματικά τοξική κατάσταση και αντιλαμβάνεστε ότι αυτό στερεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό από τη ζωή σας. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με σκοπό να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας ή να σας εμπλέξει σε παράνομες καταστάσεις. Να θυμάστε ότι ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με μια ανήθικη και επαίσχυντη συμπεριφορά κάποιου, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Αντί να πιέζεστε, πιστέψτε στη δύναμή σας και πάνω απ’ όλα έχετε πίστη στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες!

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Ελλείψεις χρημάτων ή επαχθείς οικονομικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ανησυχίες και φόβους, καθώς ο σκληρός Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, τον τομέα των κοινών οικονομικών. Ίσως αναρρώνετε από μια κακή επιχειρηματική συμφωνία, μια δαπανηρή διάλυση μιας συνεργασίας ή κάποιο οικονομικό ρίσκο που πήγε στραβά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Κρόνος σάς κατευθύνει να ξεκινήσετε με αργά και σταθερά βήματα την ανοικοδόμηση των οικονομικών σας. Αν ελπίζατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητη περιουσία, ο Κρόνος μπορεί να παρεμποδίσει αυτά τα σχέδια ή να σας φέρει άτομα που δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τις επιθυμίες σας. Προχωρήστε με προσοχή εάν βλέπετε ότι το ακίνητό σας δεν κινείται. Ο όγδοος οίκος σχετίζεται με την αναγέννηση και το τέλος, έτσι κάντε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων από την ψυχή σας. Δοκιμάστε να θέσετε απτούς και ρεαλιστικούς στόχους, δεδομένου ότι ο Κρόνος σας ζητά να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Θυμηθείτε, θα πρέπει να μετατρέψετε τον τρόπο ζωής σας με έναν τρόπο που ανταποκρίνεται στις αξίες σας και όχι για να φαίνεται θετική η δημόσια εικόνα σας. Ίσως περάσετε από μια περίοδο έπαρσης και ματαιοδοξίας, έτσι θέστε υπό έλεγχο αυτήν την τάση σας, γιατί δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επιρροή Δία: Ασχολείστε με τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής σας ζωής και την άσκηση, καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας. Απλά μην περιμένετε να αλλάξετε εμφάνιση, αν δεν ρίξετε ιδρώτα και χωρίς δίαιτα. Ο Δίας είναι επεκτατικός πλανήτης, έτσι θα πρέπει να προσέξετε μην πάρετε βάρος. Ο έκτος οίκος κυβερνά τη λεπτομερή δουλειά, οπότε αν κάνετε καθιστική εργασία, ο επεκτατικός Δίας θα μπορούσε ακόμη και να αυξήσει τις ώρες που περνάτε μπροστά στον υπολογιστή σας και κατ’ επέκταση να σας κάνει να τρώτε περισσότερο. Κανείς δεν είναι γεννημένος για να ζήσει μόνος του κι αυτό το μάθημα σας το προσφέρει από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτός ο τυχερός πλανήτης θα κάνει πραγματικά θαύματα στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή, θα αναπτύξει μια πιο κοινωνική ζωή και θα αναγεννήσει το πάθος που ίσως έχει πεθάνει. Αν είστε σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία, αυτοί οι μήνες σας φέρνουν νέες περιπέτειες και ανάπτυξη. Μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να αρραβωνιαστείτε ή να συγκατοικήσετε, να ταξιδέψετε με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας ή απλά να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, πράγμα για το οποίο δε φημίζεται το σταθερό ζώδιό σας. Ίσως και να υπάρξει μια αντιστροφή ρόλων, εμφανίζετε ένα κομμάτι του εαυτού σας που ήταν καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό δημιουργεί μια νέα διάσταση στις σχέσεις σας.

Επιρροή Εκλείψεων: Θα υπάρχει αφθονία δράσης στην οικογενειακή σας ζωή, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει αιφνίδια γεγονότα, είτε ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, μια μετακίνηση ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής σας θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν. Ίσως ξαφνικά συσκευάζετε τα πράγματά σας για να μετακινηθείτε σε ένα άλλο σπίτι ή ακόμα και πόλη. Μπορεί ακόμα να απομακρύνετε ένα συγκάτοικο ή να πιεστείτε βοηθώντας ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχει ανάγκη. Αυτή η έκλειψη τονίζει τη σχέση σας με τη μητέρα σας, τα παιδιά σας και τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, έτσι μην εκπλαγείτε αν η μητέρα σας ή μια γυναίκα – κλειδί στη ζωή σας παίξουν καθοριστικό ρόλο στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Δεν είστε σίγουροι ποια κατεύθυνση να πάρετε στη ζωή σας; Θα το μάθετε στις 7 Αυγούστου, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους γονείς, τους άνδρες και τις αρχές, έτσι μερικά από τα γεγονότα αυτής της έκλειψης μπορεί να περιλαμβάνουν ένα από τα παραπάνω πρόσωπα. Τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πάνε στραβά κι εσείς νιώθετε θυμό και οργή. Όμως οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές, ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση στον τομέα του ωροσκοπίου που αγγίζουν. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να σας φέρει σημαντικές ειδήσεις για την καριέρα σας ή τη συνολική πορεία της ζωής σας. Ας ελπίσουμε ότι μια πολυαναμενόμενη απάντηση για την εργασία σας ή η επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος θα είναι μέρος των γεγονότων αυτής της έκλειψης.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να θέσετε γερά θεμέλια με τις οικείες σχέσεις σας, να ασχοληθείτε με το γενεαλογικό σας δένδρο και τις ρίζες σας. Αν είχατε αισθανθεί απομονωμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το φεγγάρι θα σας δώσει έμπνευση για την οικοδόμηση μεγαλύτερης ασφάλειας στη ζωή σας. Ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ένα σπίτι ή μετακινηθείτε από την πόλη σας για να εγκατασταθείτε κάπου, όπου νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση. Μπορεί ακόμα να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να ξεκινήσετε ένα οικογενειακό ταμείο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών σας ή το σπίτι των διακοπών σας στην εξοχή. Ή αν έχετε ένα μέλος της οικογένειάς σας που χρειάζεται βοήθεια για ένα νέο εγχείρημα, του προσφέρετε τις συμβουλές σας και, γιατί όχι, μέρος των χρημάτων σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου: Αναζητάτε το προσωπικό σας καταφύγιο ή μια απόδραση με την αγάπη σας ή λίγους επίλεκτους φίλους, προσπαθείτε να βρείτε κάτι που μπορεί να αναπληρώσει την χαμένη ενέργειά σας. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ενεργοποιεί το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου σας, έτσι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά στον πνευματικό κόσμο ή απλά σκέφτεστε τα μεγάλα οράματά σας. Προσθέτοντας ένα πιο πνευματικό στοιχείο στη σχέση σας θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε κάποια βαθιά εσωτερική διεργασία σε σχέση με την αγάπη και τις σχέσεις που επιθυμείτε στη ζωή σας. Αποχαιρετάτε τα παλιά αρνητικά πρότυπα, οι παράξενοι και… τρελοί άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά. Έτσι, δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο και χρόνο για να θρηνήσετε το παρελθόν και να ξεκουραστείτε. Κάθε νέα αρχή απαιτεί ένα τέλος. Είναι σίγουρα θλιβερό, αλλά είναι επίσης μέρος του κύκλου της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Οι στόχοι σας εναρμονίζονται με την ψυχή σας; Ξεκινάτε να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν η καριέρα σας μιλάει στην καρδιά σας, ίσως να νιώθετε χαμένοι στην πορεία σας καθώς ο πνευματικός Ποσειδώνας κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ο απατηλός πλανήτης βάζει στην ομίχλη την πορεία της σταδιοδρομίας σας και σας αναγκάζει να προβληματιστείτε σχετικά με τον κοινωνικό κύκλο σας: Ποιοί είναι οι φίλοι σας και ποιοί οι εχθροί σας; Ποιοί είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας στην εργασία σας και ποιοί σκάβουν πίσω από την πλάτη σας το λάκκο σας; Μερικοί δοκιμασμένοι και αληθινοί συνεργάτες ή συνάδελφοί σας θα αλλάξουν συμπεριφορά και δε θα είναι τόσο αληθινοί (στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν), καθώς τώρα θα αποκαλύψετε κάποια σκιώδη και παραπλανητική συμπεριφορά. Ίσως κάποιος στην εργασία σας σάς επαινεί και σάς κολακεύει, αλλά μιλά αρνητικά για σας πίσω από την πλάτη σας.

Πρώτα απ’ όλα: Σας νοιάζει εσάς; Λοιπόν, με το θολό Ποσειδώνα μπορείτε πραγματικά να καθαρίσετε την ομίχλη, καθώς σας βοηθά να δείτε α) τι πραγματικά συμβαίνει και β) πώς θα γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί με τα άτομα τα οποία μπορείτε να εμπιστευθείτε στην εργασία σας. Είναι επίσης σημαντικό να μη βάζετε όλους τους ανθρώπους σε ένα βάθρο, αν δεν έχετε δει απτά αποτελέσματα των ενεργειών τους. Μπορεί να επιδιώκετε τη σωστή συνεργασία, αλλά έχετε τη διακριτική ευχέρεια των επιλογών σας, εσείς είστε υπεύθυνοι για τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης του Ποσειδώνα, θα νιώσετε ότι πλέον δεν περπατάτε στην ομίχλη και θα έχετε ξεκαθαρίσει πώς θα κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θέτοντας προτεραιότητες. Από τη θετική πλευρά, αν έχετε ένα καλλιτεχνικό έργο να προβάλετε ή ασχολείστε με την τέχνη ή είστε συγγραφέας, αναμένετε αίγλη και δόξα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):Δίνετε όσα παίρνετε στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας; Ο σκληρός και καρμικός Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια και περιορισμούς. Μια συνεργασία ή μια σημαντική σχέση σας μπορεί να έχει ένα σημαντικό λόγο για να σταματήσει: Ίσως δεν προχωρά σε κάτι επίσημο ή ίσως ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας αποδεικνύεται αναξιόπιστος ή ανεύθυνος, γεμίζοντάς σας με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Μια συμφωνία μπορεί να καθυστερήσει ή μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση ή συνεργασία κάνει ξαφνικά προς τα πίσω. Ίσως τώρα να δουλεύετε με ανέντιμους και επαίσχυντους ανθρώπους, οι σχέσεις σας με τους άλλους συναντούν όλα τα είδη των εμποδίων. Περιττό να πούμε ότι ίσως και να μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να κρατάτε συναισθηματική απόσταση. Ή αντίθετα γίνεστε απαιτητικοί και σκληροί με τον αγαπημένο σας, τους συνεργάτες σας ή τους ερωτικούς διεκδικητές σας. Ο Κρόνος σάς ζητά να δείτε ώριμα και συνετά όλες τις σχέσεις σας, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για την ισορροπία των σχέσεων σας και το συμβιβασμό.

Επιρροή Δία: Θέλετε να νιώσετε τρελά ερωτευμένοι, επιδιώκετε διακαώς να βρείτε την αγάπη και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σάς προσφέρει τον έρωτα απλόχερα. Μήπως έχετε ένα δημιουργικό όνειρο; Πάρτε ρίσκα και θα πετύχετε. Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να επεκτείνει τις ​​καλλιτεχνικές σας ικανότητες, να γίνετε γνωστοί σε ένα παγκόσμιο κοινό, να αναζωπυρώσει το πάθος με τον αγαπημένο σας, να γευτείτε ένα νέο ειδύλλιο. Έχετε την έντονη επιθυμία να μοιραστείτε τα πάθη σας και είστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Δόξα και μεγαλεία έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα, έτσι ανοίξτε την! Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι ετοιμαστείτε για μια εγκυμοσύνη που έρχεται στο δρόμο σας, αν είναι αυτό που επιδιώκετε.

Ένας σημαντικός κύκλος για την ευεξία και την υγεία σας αρχίζει, όταν ο Δίας ξεκινά από τις 10 Οκτωβρίου μια 13 μηνών επίσκεψη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, της άσκησης και της διατροφής. Θα μπορούσατε να βρείτε τρόπους για να έχετε μια καλύτερη μορφή ζωής, γίνεστε πιο περιπετειώδεις σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες και τη ρουτίνα σας στο γυμναστήριο. Ο Δίας είναι διεθνής πλανήτης, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με πρακτικές υγείας και αναζωογόνησης από όλο τον κόσμο, όπως την Ayurveda, το ταϊλανδέζικο μασάζ, κλπ ή ίσως αναμίξετε τα ταξίδια σας με την επαγγελματική σας εκπαίδευση.

Επιρροή Εκλείψεων: Στις 26 Φεβρουαρίου θα έχετε μια δυνατή ένδειξη για το πού οδεύει η καριέρα σας κι αν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως σας προσφερθεί μια ηγετική θέση, πολύ ανώτερη από αυτήν που έχετε τώρα, και η οποία θα αποδειχτεί δημιουργική για την επαγγελματική σας πορεία. Αν και θα πρέπει να έχετε μια λογική και πρακτική νοοτροπία, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να είστε ανοιχτοί σε απρόβλεπτα, ίσως και παράξενα γεγονότα, τα οποία είναι γνωστό ότι τα προκαλούν οι εκλείψεις. Εάν έχετε μια ξαφνική προσφορά για να ξεκινήσετε ένα έργο για το οποίο δεν έχετε καμία εμπειρία, μη βιαστείτε να το παραδώσετε γρήγορα σε έναν άλλο συνεργάτη σας. Το σύμπαν επέλεξε εσάς γιατί είστε ακριβώς το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί αυτού του εγχειρήματος. Οι δεξιότητές σας είναι πολύπλευρες και μπορείτε να προσαρμοστείτε παντού και με τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αφήστε τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας να σας κατευθύνουν και να ζωντανέψουν διαμέσου ενός έργου σας. Πιστέψτε στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες σας, ακούστε το!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου: Βρίσκεστε μέσα σε μια κοινωνική αναταραχή, αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω με ένα φίλο ή μια ομάδα όπου ανήκετε, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως δεν βλέπετε με καλό μάτι μια φιλία σας ή απλά δεν αισθάνεστε την ίδια παλιά ευχαρίστηση, όντας με τους φίλους σας. Θα μπορούσατε εύκολα να εμπλακείτε σε διχόνοια ή διαμάχες. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί από τις συγκρούσεις. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προβληματιστείτε σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ομάδας (και κατ’ επέκταση ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στην ομάδα), θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε ή όχι με αυτήν την ομάδα όταν η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει. Ίσως ακόμη συνειδητοποιήσετε ότι μια ερωτική σχέση με έναν φίλο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, επειδή ξέρετε ότι δε θα βγάλει πουθενά. Για ένα καυτό ερωτικό βράδυ αξίζει να καταστρέψετε τη φιλία σας; Πιθανώς όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Tα πράγματα γίνονται ακανθώδη στις σημαντικές σχέσεις σας, ξεκινά μια βραδυφλεγής ένταση που ταράζει την ισορροπία και την αρμονία. Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, σας βάζει σε ένα φαινομενικά αδύνατο δίλημμα: «Να αγωνιστώ ή να φύγω»; Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση που σας είχε γοητεύσει, και ίσως ακόμη σας έκανε να νιώσετε λίγο περισσότερο εξαρτημένοι, τώρα δεν μιλάει πλέον στην καρδιά σας. Ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας, αλλά αυτός ο αγώνας θα σας βοηθήσει να βρείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων προκειμένου να επιφέρετε την ισορροπία. Και όπως ξέρετε πολύ καλά στο βασίλειο της αγάπης δεν υπάρχουν δύναμη και έλεγχος. Ίσως ακόμη έρθετε αντιμέτωποι με τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας καθώς θέλετε να κυριαρχείτε στους άλλους. (Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αφορά τον εαυτό σας, διαφορετικά, θα δείτε αυτήν την απρεπή συμπεριφορά από τους άλλους).

Οι άλλοι άνθρωποι πραγματικά πατάνε τα κουμπιά σας, ίσως ένα συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και υποθάλπει τις ενέργειές σας και τις αποφάσεις σας, αλλά μη γίνεστε επιθετικοί και κακεντρεχείς. Ίσως αυτό το επιθετικό πρόσωπο αντανακλά ασυνείδητα ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας επισημαίνοντας τους τομείς της ζωής σας τους οποίους θα πρέπει να αναπτύξετε. Μην υψώνετε το ανάστημά σας ή τη φωνή σας. Αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας, επικεντρωθείτε στο να μεταμορφώσετε αυτήν τη σχέση. Δοκιμάστε μια δημιουργική επίλυση των προβλημάτων διεισδύοντας στον πυρήνα των πραγμάτων. Ή κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση για να δείτε πως μπορείτε να σταματήσετε να πατάτε τη σκανδάλη του όπλου. Αντί να υιοθετείτε κακεντρεχή συμπεριφορά, γίνετε πιο παρατηρητικοί, έτσι μόνο θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει από αυτό το πρόσωπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τα συναισθήματά σας και αυτήν την κατάσταση.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου):
Έχετε μεγάλα οράματα, αναζητάτε την αλήθεια του πνευματικού κόσμου, καθώς ο μυστικιστικός Ποσειδώνας κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των πνευματικών πεποιθήσεων. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια σοβαρή εσωτερική ενδοσκόπηση. Γιατί πιστεύετε ό,τι πιστεύετε; Η προσωπική σας φιλοσοφία για τη ζωή οφείλεται στην ανάγκη σας για εξερεύνηση και περιπέτεια; Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας, να σβήσετε τη δίψα σας για εξερεύνηση, νέες εμπειρίες και γνώση. Μια απόδραση για σαφάρι στην Κένυα; Ή ίσως ένα ταξίδι σε ένα μοναστήρι στην περιοχή των Πυρηναίων;

Αν τελικά παραμείνετε στην πόλη σας, μπορεί να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης, που σας ανοίγουν τα μάτια σας σε έναν νέο τρόπο ζωής. Κάνετε πίσω από κάθε τι που δε σας ενθουσιάζει, πιστεύετε στη δική σας φωνή, τις δικές σας πεποιθήσεις, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να αλλάξουν τη δική σας φιλοσοφία. Μετά το πέρας της διέλευσης του Ποσειδώνα θα νιώσετε ότι όλοι είμαστε ενωμένοι πνευματικά κι ας ζούμε σε διαφορετικές χώρες ή μιλάμε διαφορετική γλώσσα ή πρεσβεύουμε διαφορετική θρησκεία.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):
Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον Κριό κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και φέρνει επανάσταση στον τρόπο που προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας και τις συνθήκες στην καριέρα σας. Αν ήσασταν παθητικοί ή υποκύπτατε στις απαιτήσεις των άλλων στην εργασία σας, τώρα το σύμπαν σας κάνει ένα εγερτήριο κάλεσμα για το πώς θα κινήστε ανεξάρτητα ξεσηκώνοντας θεόρατα κύματα. Η ένταση ανεβαίνει, διαφωνίες και συγκρούσεις αλλάζουν το τοπίο των επαγγελματικών σας σχέσεων. Σοκάρετε τους γύρω σας με την απρόβλεπτη και διασπαστική συμπεριφορά σας, ίσως έχετε κάποια γεγονότα που σας προκαλούν έκπληξη και που σχετίζονται πιθανότατα με μια μορφή εξουσίας ή την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως είστε ήδη δυσαρεστημένοι ή απλά έχετε βαρεθεί με τις τρέχουσες δραστηριότητές σας.

Λοιπόν, τώρα θα έχετε ένα τράνταγμα προκειμένου να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα ζητήματα που σας προκαλούν αναταραχή θα ξεκαθαρίσουν και θα είστε σε θέση να διοχετεύσετε την επαγγελματική σας ενέργεια σε μια εργασία ή αποστολή που μιλάει στην ψυχή σας. Το σύμπαν φέρνει επανάσταση στη δουλειά σας και στον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στον κόσμο, αλλάζει ριζικά την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας και της επιθυμίας σας να είστε ελεύθερος σκοπευτής στην εργασία σας. Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η διαδρομή μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά στο τέλος θα δείτε ότι άξιζε τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Αναζητάτε κάποια αξιοπρεπή βοήθεια στις υποχρεώσεις σας, αλλά μπορείτε να την έχετε; Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας, των συστημάτων και της οργάνωσης δημιουργεί προβλήματα με έναν βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών και αναγκάζεστε να κόψετε ταχύτητα, αλλάζετε το πρόγραμμά σας και την καθημερινότητά σας. Ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη λύση για να δείτε φως στην άκρη του τούνελ, να βρείτε κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με το μανιακό καθημερινό ρυθμό σας, το συντομότερο δυνατό. Ίσως ακόμα γίνετε υπερβολικά άκαμπτοι και ανταγωνιστικοί με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας ή καταλαμβάνεστε από άγχος εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Αν είχατε πρόβλημα να ακολουθήσετε μια ρουτίνα, ο πειθαρχημένος Κρόνος σας βάζεισε ένα πρόγραμμα ή μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν ξεκινήσετε τώρα γυμναστήριο, ο Κρόνος σας χαρίζει πειθαρχία και δύναμη θέλησης να επιμείνετε για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτό είναι πολύ καλό, ειδικά αν είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, λόγω των υποχρεώσεών σας.

Επιρροή Δία: Το 2017 είναι ένα βαρυσήμαντο έτος για σας, καθώς θα μπορούσε να σημάνει μια καταλυτική αλλαγή με τις πιο στενές σχέσεις σας. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι θα βρείτε τη χαρά και την ευτυχία κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Νιώθετε πιο βαθιά συναισθήματα για τους αγαπημένους σας, αναζητάτε το σπίτι σας, τις οικογενειακές καταβολές σας και τις ρίζες σας. Τώρα δε θέλετε να περιφέρεστε ελεύθερα και ο Δίας θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη και να σταθεροποιήσετε τις στενές σχέσεις σας. Έχοντας μια σταθερή βάση, στο σπίτι είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ετοιμαστείτε για έντονα πάθη, νιώθετε και πάλι ζωντανοί, έτοιμοι να πηδήξετε στη φωτιά του πάθους. Ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας και θα μείνει έως τις 18 Νοεμβρίου 2018. Καλώς ήρθατε και πάλι στον κόσμο της χαράς και της διασκέδασης! Αν νιώθατε μοναχικά και απαισιόδοξα, ο τυχερός πλανήτης φέρνει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη και εκφραστική πλευρά σας. Είστε φωτιά, έτσι κατά τη διάρκεια αυτών των 13 μηνών αποκλείεται να μείνετε μόνοι, θα ερωτευτείτε με όλη σας την ψυχή!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου: Μήπως υπάρχει ένα δύσκολο ζήτημα στην εργασία σας που χρειάζεται να δώσετε επιτέλους ένα τέλος; Καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της ηγεσίας, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που προβάλετε την εξουσία σας στην εργασία σας. Εάν έχετε αφήσει μια δουλειά (και ένα κακό αφεντικό) θα πρέπει να επανεξετάσετε τις συνθήκες φροντίζοντας να μην επαναληφτούν στη μελλοντική εργασία σας. Ποιά ήταν η κατάσταση σε όλα αυτά; Εν τω μεταξύ, ίσως να επανασυνδεθείτε με πρώην συναδέλφους ή εργοδότες καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί τις παρελθούσες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν καρποφόρες. Ίσως κάνετε μια δημιουργική και προσοδοφόρα συνεργασία με ένα πρώην αφεντικό ή συνάδελφο. Αυτοί οι πρώην συνεργάτες μπορούν επίσης να σας φέρουν σε επαφή με νέα άτομα που συνδράμουν θετικά στην καριέρα σας. Συμβουλή: Μην περιμένετε τώρα τιμές και επευφημίες κι αν αγωνίζεστε για αυτές, πατήστε τα φρένα.

ΛΕΩΝ

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Το παιχνίδι αλλάζει στη ζωή σας, σοκάρετε τους γύρω σας με την επιθυμία σας να ζήσετε ελεύθερα και να απολαύσετε τις περιπέτειες, καθώς ο Ουρανός στον Κριό κινείται στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Τώρα έχετε έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ξέρετε ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει, το σύμπαν δημιουργεί μια αλλαγή τοπίου, είτε αυτό αφορά ένα μακρινό ταξίδι ή την εγγραφή σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και τα οράματά σας επεκτατικά. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις καινοτόμες ιδέες σας προφορικά, στα social media και εγγράφως. Ίσως εκδώσετε ένα έργο σας ή ασχοληθείτε με τη διδασκαλία ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο διευρύνεται στο εξωτερικό. Αν είστε σπουδαστές, μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο άγχος ή ακόμα ίσως πάρετε και πτυχίο. Έχετε έναν καλά μελετημένο οδικό χάρτη και βαδίζετε σε μια διαδρομή, όπου στο βάθος του ορίζοντα βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Τώρα, η τύχη και απρόβλεπτα γεγονότα θα συνεργαστούν μαζί σας, όχι εναντίον σας. Περάστε το χρόνο σας σκεφτόμενοι τα μεγαλύτερα ιδανικά σας και τα οράματά σας, πώς θα δράσετε και πώς θα κάνετε αυτά τα όνειρα να καρποφορήσουν, για το καλό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Μπορείτε να εξισορροπήσετε τη διασκέδαση και τον έρωτα με τις υποχρεώσεις και την πειθαρχία; Ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, και σας κάνει να αισθάνεστε βαριά ή ακόμα και λίγο καταθλιπτικά, αν εστιάζεστε σε όλα αυτά που δεν έχουν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή ή δημιουργείτε δράμα στη σχέση σας. Μην κολλάτε στα αρνητικά του αγαπημένου σας, ακόμα και εάν αισθάνεστε έντονα πεσμένη τη διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για να έχετε ό,τι επιθυμείτε στην αγάπη και τη ζωή. Να είστε θετικοί και υπεύθυνοι, όχι απαισιόδοξοι και καταθλιπτικοί. Αντί να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, αντιμετωπίστε τις δύσκολες καταστάσεις με τη λογική και αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και την κατήφεια. Μην αφήνετε τις σκοτεινές και απαισιόδοξες σκέψεις σας να ρίχνουν σκιές στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα, ίσως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μερικά πράγματα που έχετε παρακάμψει, αλλά πάντα με σύνεση και ωριμότητα.

Επιρροή Δία: Η έμφυτη χαρούμενη και αισιόδοξη φύση σας συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου καθώς ο Δίας επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Η πειθώ, η ευγλωττία και η διπλωματία σας σάς βοηθούν να κερδίσετε πολλά νέα άτομα. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τα μακρινά ταξίδια, ίσως κάνετε συχνές μετακινήσεις μεταξύ δύο πόλεων, είτε για αναψυχή ή για εργασία ή απλά κάνετε συχνές εκδρομές με τους φίλους σας κάπου μακριά από τη βάση σας. Εάν έχετε ονειρευτεί να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το δοκιμάσετε. Ή μπορεί να βρείτε συναρπαστικούς νέους θησαυρούς στη δική σας πόλη, να εμπλακείτε με την τοπική σας κοινότητα ή την πολιτική και συμμετέχετε σε πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, κάνοντας νέους φίλους.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, η επίσκεψη του Δία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και τους βασικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Ο φιλοσοφικός Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε αυτές τις σχέσεις μέσα από ένα ευρύ φακό, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και χωρίς να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί ακόμα να μετακινηθείτε ή να αλλάξει η κατάσταση της διαβίωσής σας, αφού ο κοσμικός Δίας μπορεί να σας μεταφέρει ακόμα και σε μια εντελώς νέα πόλη ή χώρα. Μια εγκυμοσύνη ή η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια (ακόμη και ένα κατοικίδιο ζώο) μπορεί να είναι μέρος της επίσκεψης του Δία σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας.

Επιρροή Εκλείψεων: Μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας έρχεται όπου είναι όλα για σας, αφήνετε το δικό σας φως να λάμψει.. Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, σας βάζει στο προσκήνιο, έχετε την ώθηση να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να κινηθείτε προς τα εμπρός. Ή το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια κρίση ταυτότητας που οδηγεί σε μια επιφοίτηση, δηλαδή συνειδητοποιείτε ότι είστε εσείς που πάντα δίνετε στις σχέσεις σας (ή το αντίστροφο) κι αυτό λαμβάνει πλέον τέλος, αν δεν παίρνετε τίποτα από την πλευρά των άλλων. Αλλά, δεδομένου ότι τα γεγονότα θα συμβούν απρόβλεπτα, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους, έχετε κι εσείς συμμετοχή σε αυτήν την κατάσταση. Προειδοποίηση: ακόμη και αν αυτή η έκλειψη φέρει μια ευκαιρία ζωής, το φεγγάρι απαιτεί από εσάς να κάνετε σημαντικές προσαρμογές και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Η στάση σας απέναντι στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πρόκειται να υποστεί μια μεγάλη μεταμόρφωση καθώς στις 7 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι καλό πράγμα ειδικά αν τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό με τους άλλους. Ίσως ακόμα ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα νέο συνεργάτη και έχετε αμφότεροι μακροπρόθεσμα κέρδη. Ή μια δυνατή φιλία μετασχηματίζεται σε μια μεγάλη αγάπη ή ένα βασικό μέλος μιας ομάδας απομακρύνεται ή θα μπορούσατε να κληθείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που πρεσβεύει έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Μπορεί να προβάλετε ένα έργο που αλλάζει τον κόσμο και τραβά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι τριγυρίζουν στην πόρτα σας!

Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Στις 21 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, φέρνει στο προσκήνιο το πάθος σας για ζωή και τη δημιουργικότητά σας, αισθάνεστε σαν να πατάτε το κουμπί επαναφοράς στην χαρούμενη και φωτεινή πλευρά της ζωής. Μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης και επίλυσης εκκρεμοτήτων, είστε έτοιμοι να ανεβείτε πάνω στη σκηνή και πάλι. Τα γεγονότα γύρω από αυτήν ην Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσαν να σας ωθήσουν στο προσκήνιο ή να σας δώσουν τα κίνητρα να προβάλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματά σας, να εισπράξετε επαίνους και επευφημίες. Ίσως δοκιμάσετε ένα νέο εγχείρημα ή απλά αισθάνεστε τον αέρα της ελευθερίας και της αυτονομίας να πνέει στη ζωή σας, ανοίγετε τα φτερά σας στα μεγάλα σας όνειρα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτί

Keywords
ζωδια σημερα, ειδήσεις, επιρροή, status, βασεις, μονιμοτητα, χρεος, νέα, φως, επηρεάζει, βγείτε, εμφάνιση, διδυμοι, προσφορες, δίλημμα, συγκεκριμένο, οφείλεται, λύση, media, δραμα, συμμετοχή, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, έκλειψη σελήνης, αξια, αξιζει να το ζεισ, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, κινημα πατατας, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, μιλα, βγείτε, φιλοσοφικη, επιθυμιες, χωρες, αφροδιτη, βημα, γνωση, γυναικα, δουλεια, εγκυμοσυνη, εργασια, θαυματα, καριερα, μητερα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, τυχη, υγεια, φιλια, φιδια, φυσικη, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγκυρα, αγχος, αιγλη, αξιζει, αναγεννηση, αξιζε, απλα, αρμονια, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφθονια, βοηθεια, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινονται, γλωσσα, γονιμοτητα, γονεις, δανειο, δυναμη, δειτε, διψα, δικη, δίλημμα, διχονοια, δοξα, δωσει, εγγραφη, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκλειψη, εκπαιδευση, ελευθερια, εμπνευση, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, ετος, ευεξια, εχθροι, τεχνη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, θολο, θρησκεια, εικονα, οικο, ισορροπια, κυματα, κυνηγητο, κυκλος, κρονος, λεπτομερειες, λύση, λογο, μακρια, μασαζ, ματια, ματι, μηνες, μυστικο, μορφη, μπορειτε, μυαλο, νοοτροπια, ξεκινημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ουρανος, οικος, οικογενεια, ομιχλη, οντας, οραματα, ωριμοτητα, οστα, οφείλεται, παιδια, παθος, πειθαρχια, πιστη, πλουτωνας, ποσειδωνας, προβληματα, πορτα, ψυχη, πτυχιο, ρισκο, ρολο, σαφαρι, σεμιναρια, σιγουρα, συγκεκριμένο, συμμετοχή, σκεψεις, σοφια, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τρελα, φυλακη, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φτερα, φωνη, χαος, χαρα, ψυχραιμια, ωρες, αδυνατο, αφεντικο, αγωνας, βηματα, ευχερεια, ειδη, ειλικρινεις, εκδρομες, ερωτευμενοι, ετοιμη, φιλοι, γινετε, χωρα, κομματι, καρδια, media, μεινει, μπροστα, οψεις, οργη, παιχνιδι, σκηνη, status, σωστο, ταξιδι, τυχερος, τοξοτη, θετικα, υγειας
Αναζητήσεις
ετησιες προβλεψεις 2017 κριος πλουτωνας, πλουτωνας στον δεκατο οικο 2017
Τυχαία Θέματα