Επιτέλους στην Ελλάδα! Ενυδατικά Shea Butters με εξωτικό άρωμα!

Τι γίνεται όταν καταφθάνουν στην Ελλάδα τα πιο αρωματικά Shea Butters; Παρτυ!!!

Άρτι αφιχθέντα από τη Γαλλία, τα βιολογικά πιστοποιημένα από Ecocert & Cosmebio Shea Butters της Emma Noel μας αναστατώνουν με το υπέροχο, μοναδικό και συναρπαστικό άρωμά τους αλλά και υπόσχονται ανανεωμένη επιδερμίδα αλλά και μαλλιά! Και το καλύτερο; Έχουν δημιουργηθεί

για όλη την οικογένεια!

Δεν θα μπορούσαμε να μη τα δοκιμάσουμε πρώτες για να σας μεταφέρουμε όλες μας τις εντυπώσεις αλλά και τις χρήσεις των ενυδατικών Shea Butters της Emma Noel!

Τα προϊόντα από βούτυρο karité είναι ιδανικά για την:

Ανάπλαση, Αναγέννηση και Ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος, των χειλιών, των χεριών και την φροντίδα των μαλλιών!Προσφέρει αντιγηραντική προστασία και βοηθά στην διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας!Καταπραΰνει από ερεθισμούς και εκζέματα!Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος!Αποτελεί την τέλεια θεραπεία για τη βελτίωση της όψης των ραγάδων και προλαμβάνει από την εμφάνιση νέων.Λειτουργεί υπερ-ενυδατικά και θεραπευτικά στην επιδερμίδα.Χτενίστε τα φρύδια σας με μια μικρή ποσότητα για να τα «τιθασεύσετε» και να τα κρατήσετε περιποιημένα όλη την ημέρα!Είναι ιδανικό για την φροντίδα επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο!Για την περιποίηση της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού!


– Με 100% Φυσικά Συστατικά!
– Δεν Γίνονται Πειράματα σε Ζώα!
– Δερματολογικά Ελεγμένα!
– Parabens Free!
– Προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία φέρουν την πιστοποιήση οργανικών καλλυντικών Cosmebio & ECOCERT!

Για τα καλύτερα βιολογικά καλλυντικά ένας είναι ο διαδικτυακός προορισμός: www.organicbrands.gr

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Επιτέλους στην Ελλάδα! Ενυδατικά Shea Butters με εξωτικό άρωμα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα