Είστε θεσσαλονίκης; Που θα βρείτε το καλύτερο brunch με Χιώτικο Μανταρίνι

Μία βόλτα στη Θεσσαλονίκη αρκεί για να σου ανοίξει την όρεξη. Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πιάτο στο Donkey Breakfast με βάση το βραβευμένο Γλυκό του Κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS;

Εδώ και έναν χρόνο, το Donkey Breakfast έχει καταφέρει να γίνει ο N#1 αγαπημένος προορισμός για brunch. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αφού η ιδιοκτήτρια Σέβη Βεντουλίδου ορμώμενη από την αγάπη της για τη δημιουργική κουζίνα, σχεδίασε ένα menu με πρωτότυπες gluten free,

vegetarian ή vegan προτάσεις.


ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Crispy pancake, λιωμένο camembert, προσούτο και γλυκό του κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS. Ένα πιάτο σκέτη απόλαυση. Η γλυκιά γεύση από το παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού CITRUS ενώνεται με την αλμυρή, τραγανή υφή των pancakes δημιουργώντας ένα ασυναγώνιστο γευστικό ταίριασμα. Η ιδέα πίσω από την συνταγή οφείλεται στο βραβευμένο chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη ο οποίος φημίζεται για τους απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.
Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το σημείο, να δοκιμάσετε τα crispy pancakes με γλυκό του κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS και να αφεθείτε σε μία εμπειρία απόλαυσης, όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητά και μαγεύουν τον ουρανίσκο..
Με αυτή τη συνταγή, να είστε σίγουροι πως το brunch θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Donkey Breakfast, Θεσσαλονίκη, Σκρά 3, 54622

Σχετικά με τη CITRUS
Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.
Τα προϊόντα Citrus έχουν συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων. Κάθε χρόνο, από το 2016, οι μοναδικές γεύσεις Citrus βραβεύονται από τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης». Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017. Συνολικά, σήμερα μετρούν 16 βραβευμένα προϊόντα – με πιο πρόσφατο, την Πίτα Φρούτου Πορτοκάλι και Σοκολάτα Citrus, η οποία βραβεύτηκε με 2 αστέρια για το 2020.

 www.citrus-chios.gr 
Instagram: @citrus_chios
Facebook: CitrusChios

The post Είστε θεσσαλονίκης; Που θα βρείτε το καλύτερο brunch με Χιώτικο Μανταρίνι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα