DIY: Φτιάξτε βήμα βήμα αυτή τη σύνθεση με αλεξανδρινά για το εορταστικό τραπέζι

Δείτε πώς να στολίσετε το σπίτι σας με αλεξανδρινά. Το Stars for Europe, που ιδρύθηκε από τις Ευρωπαϊκές εταιρείες καλλιέργειας Αλεξανδρινών Dümmen Orange, Selecta One, Beekenkamp και Syngenta, με την υποστήριξη της MNP Flowers με σκοπό την προώθηση των αλεξανδρινών στην Ευρώπη, μας δίνει τις καλύτερες ιδέες!

Αυτή η διακόσμηση με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες γίνεται

στο πι και φι! Εδώ κυριαρχούν τα εντυπωσιακά κομμένα αλεξανδρινά και ένα κλαδί ευκάλυπτου. Χρειάζεστε μόνο αλεξανδρινά στις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια, τέσσερα κεριά σε dusty pink χρώμα, έναν τετράγωνο δίσκο, εννέα διακοσμητικές γυάλινες μπάλες σε παρόμοια χρώματα, ένα μακρύ κλαδί από ευκάλυπτο, ένα κοφτερό μαχαίρι, πιστόλι θερμοκόλλησης και στικ κόλλας. Εδώ, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και ένα δοκιμαστικό δοχείο εργαστηρίου.

Βήμα 1

Αφαιρέστε προσεκτικά το καπάκι της κάθε μπάλας και κολλήστε τις πάνω στο δίσκο σε τρεις σειρές των τριών, προσέχοντας η ανοιχτή πλευρά τους να κοιτάζει προς τα πάνω.

Βήμα 2

Γεμίστε τις γυάλινες μπάλες, που εδώ θα τις χρησιμοποιήσουμε σαν βάζα, με νερό. Ο ευκολότερο τρόπος να τις γεμίσετε είναι με το δοκιμαστικό δοχείο. Έπειτα κόψτε τα αλεξανδρινά.

Βήμα 3

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλτε τα κεριά γύρω από τις μπάλες. Τελειώστε τη σύνθεση προσθέτοντας το κλαδί ευκαλύπτου. Και είναι έτοιμο!

Η σωστή τεχνική κοπής των αλεξανδρινών

Για να κρατήσετε τα αλεξανδρινά σας φρέσκα για περισσότερο καιρό θα πρέπει να φροντίσετε να σταματήσετε τη διαρροή του γαλακτώδους υγρού από το μίσχος του, αφότου το κόψετε.

Για να το πετύχετε βουτήξτε τις κομμένες άκρες σε νερό θερμοκρασίας 60 βαθμών για περίπου 5 δευτερόλεπτα και μετά περάστε το από κρύο νερό.

Τέλος, βάλτε τα σε σωληνάρια με νερό. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία τα λουλούδια σας θα παραμείνουν όμορφα για περίπου δύο εβδομάδες.

Επίσης, σε αντίθεση με ότι ακούγεται κατά καιρούς, το γαλακτώδες υγρό των Αλεξανδρινών είναι απόλυτα ασφαλές για τους ανθρώπους.

The post DIY: Φτιάξτε βήμα βήμα αυτή τη σύνθεση με αλεξανδρινά για το εορταστικό τραπέζι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα