Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 εβδομάδες! Προδημοσίευση του βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου

Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 εβδομάδες! Το νέο βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, θα σας αλλάξει τη ζωή!

Ένα νέο, πρωτοποριακό, ολιστικό πρόγραμμα ελληνικής διατροφής και θετικής ψυχολογίας, βασισμένο σε συμπεράσματα της Κβαντικής Θεραπείας του Deepack Chopra καθώς και σε νέες διατροφικές προτάσεις με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες περιέχει το νέο βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου

και του Χάρη Παπαδόπουλου. Για πρώτη φορά σε βιβλίο δίνονται συγκεντρωμένα όλα τα Κβαντικά μυστικά διατροφής και ζωής –που εφαρμόζει προσωπικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου– για να είστε μόνιμα σε ένα επιθυμητό σώμα με υγεία, ευεξία και διαρκή νεότητα.

Δείτε σε προδημοσίευση μέρος από το πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βασισμένο στα συμπεράσματα της Κβαντικής Θεραπείας, για να αποκτήσετε εύκολα τη ζωή και το σώμα που σας αξίζουν!

Α ́ ΚΥΚΛΟΣ

1η ΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ:
Καφές ή πράσινο τσάι, ή αφέψημα από βότανα
Ένα πορτοκάλι ή μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
Δύο μικρές φρυγανιές ολικής άλεσης με δύο κοφτά κουταλάκια του γλυ-κού μέλι

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ:

Μία πλήρως αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική μπάρα υπερτροφών (superfood) 25 γραμμ., σε συνεργασία μου με το Slimmer
Ένα φλιτζάνι αποτοξινωτικό ρόφημα με γεύση κακάο, σε συνεργασία μου με το Slimmer

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:
Σαλάτα του σεφ
Δύο μικρές φρυγανιές ολικής άλεσης ή μία λεπτή φέτα ψωμί ολικής άλε- σης (30 γραμμ.)

Το αφέψημα από βότανα αποτελεί μια υγιεινή επιλογή, όμως ως προς τη συχνότητα της κα- τανάλωσής τους ειδικά για κάποιες ομάδες ανθρώπων όπως εκείνοι που λαμβάνουν φαρμα-κευτική αγωγή, οι γυναίκες που κυοφορούν ή θηλάζουν καθώς και τα παιδιά και οι έφηβοι, χρειάζεται να υπάρχει η κατάλληλη ιατρική καθοδήγηση.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:

Μήλο και αχλάδι με ντρέσινγκ γιαουρτιού
Επιπλέον σνακ: 9 άψητα και ανάλατα αμύγδαλα (ή φουντούκια) ή 3 καρύδια

ΒΡΑΔΙΝΟ:
Κοτόπουλο φούρνου με πατάτες
Μια σαλάτα φρέσκων λαχανικών της επιλογής σου στην οποία προσθέ- τεις δύο κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμονιού

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Τουλάχιστον ένα φλιτζάνι αφέψημα από βότανα της επιλογής σου, όπου σε κάθε φλιτζάνι προσθέτεις ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού κουρκου- μά και ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΟ Μόλις ξυπνήσεις το πρωί, δεν χρειάζεται να σηκωθείς απότομα από το κρεβάτι! Φρόντισε να ξυπνήσεις τον οργανισμό σου με αργές διατάσεις (απλά τεντώματα) για 5 λεπτά, όσο είσαι ακόμα ξαπλωμένος. Έτσι θα ενδυναμώσεις τη ροή του αίματος, ώστε να φτάσει παντού και να μεταφέρει καλή ενέργεια μέχρι τα ακροδάχτυλά σου.

ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Μπορείς να ακονίζεις τη μνήμη σου, κάτι που ωφελεί σημαντικά την πνευματική σου υγεία, με απλούς τρόπους, που ενεργοποιούν την εγρήγορσή της. Ένας από αυτούς είναι να επιχειρείς κάποιες φορές να ντυθείς ή ακόμη και να γευματίσεις με κλειστά μάτια.

ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΘΕΣΗ Θέλεις να αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου και να βελτιώσεις παράλληλα την ψυχική σου διάθεση; Διάθεσε μόλις 20 λεπτά την ημέρα για να περ- πατήσεις ή να κάνεις ποδήλατο σε ένα πάρκο. Τα ευεργετικά αποτελέ- σματα αυτής της δραστηριότητας θα τα νιώσεις αμέσως.

ΑΛΛΑΞΕ ΣΚΕΨΗ Να σε προσέχεις!

Μάθετε περισσότερα στην παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Public (café) Συντάγματος.

The post Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 εβδομάδες! Προδημοσίευση του βιβλίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα