Ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς της Marrakesh: H Μάσκα 10 σε 1

Σας είχαμε μιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση για τη Marrakesh και σας είχαμε υποσχεθεί πως θα σας αποκαλύπτουμε σιγά σιγά τα μυστικά και τους πολύτιμους θησαυρούς της.

Μένοντας πάντα πιστές στις υποσχέσεις μας, σας παρουσιάζουμε σήμερα την Marrakesh X spray Mask, την απόλυτη μάσκα για τα μαλλιά μας.

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά, τα μπάνια μας αυξάνονται και τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και φυσικά από το καθημερινό styling. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τη λύση

για να τα διατηρήσουμε υγιή και απαλά σα μετάξι. Και το όνομα αυτής Marrakesh X Spray Mask!

Δεν πρόκειται για μία κοινή μάσκα, καθώς έχει τουλάχιστον 10 διαφορετικές δράσεις και μπορεί να λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματα των μαλλιών μας με μόνο 2-3 ψεκασμούς!

Αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία, εξυγιαίνει την τρίχα από τη ρίζα μέχρι την άκρη και ελευθερώνει από μπλεξίματα και ανεπιθύμητους κόμπους. Εμποδίζει τη δημιουργία της ψαλίδας, αποτρέπει το αντιαισθητικό «φριζάρισμα» και τον στατικό ηλεκτρισμό και επιταχύνει το στέγνωμα προστατεύοντας ταυτόχρονα από τη θερμότητα. Επίσης, σφραγίζει το χρώμα των μαλλιών και ενισχύει τη λάμψη τους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών και διαθέτει αντλία ψεκασμού για βαθιά δράση και τάχιστη εφαρμογή. Όπως όλα τα προϊόντα της Marrakesh δεν περιέχει SLS, Parabens, Γλουτένη, Πετρελαιοειδή ή Phalates και είναι βέβαια 100% vegan.

Η Marrakesh X Mask χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο και αφού σκουπίσουμε τα μαλλιά σχολαστικά με πετσέτα. Ψεκάστε την ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και κάντε μερικές απαλές μαλάξεις. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα! Η μοναδική της σύνθεση δεν τα βαραίνει καθόλου! Τα διατηρεί ανάλαφρα και μεταξένια ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει και τα αναδομεί! Συνεχίστε με στέγνωμα ή το επιθυμητό styling.

Τα βασικά της συστατικά είναι Κάνναβη και Έλαιο Αργκάν από το εξωτικό Μαρόκο. Εκτός όμως από αυτά περιέχει ακόμα 9(!) εκχυλίσματα βοτάνων, φυτών και φρούτων, όπως εκχυλίσματα αλόης, μήλου, χαμόμηλου, δεντρολίβανου, καλέντουλας και νεραντζιού.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα δύο κυρίως συστατικά αυτής της ξεχωριστής μάσκας και γιατί την καθιστούν τόσο απαραίτητη και πολύτιμη για τα μαλλιά μας.

Έλαιο Αργκάν: Ο υγρός χρυσός

Χιλιάδες χρόνια τώρα πολλοί ταξιδιώτες ακολουθούν τον δρόμο προς το Μαρακές αναζητώντας πνευματική και πολιτιστική πλήρωση. Κατά μήκος του εξωτικού αυτού ταξιδιού εμφανίζεται το αρχαίο και σπάνιο δέντρο Αργκάν (Argan), το οποίο φυτρώνει μόνο στην περιοχή Βερβέρων του Μαρόκο. Aπό τον καρπό του δέντρου αυτού παράγεται το λάδι Αργκάν που οι ντόπιοι αποκαλούν “υγρό χρυσό” και είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις απίστευτες ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα και στα μαλλιά.
Το δέντρο Argan παράγει έναν στρογγυλό καρπό με υφή σαν της ελιάς. Από τον πυρήνα του καρπού αυτού του “μαγικού” δέντρου λαμβάνεται μετά από ψυχρή συμπίεση το έλαιο Αργκάν.

Οι γυναίκες των Βερβέρων του Μαρόκο, φημισμένες για τα πολύχρωμα κοσμήματα και την ιδιαίτερη εμφάνισή τους, χρησιμοποιούν το λάδι αυτό στο δέρμα τους εδώ και χιλιετίες και είναι οι μόνες που καλλιεργούν τα δέντρα και παράγουν το θρεπτικό εκχύλισμα γνωστό και ως “χρυσός του Μαρόκο”.

Το πολύτιμο για την ομορφιά λάδι Αργκάν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, που έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, και μάλιστα σε διπλάσια ποσότητα από ότι το ελαιόλαδο. Επίσης, αποτελεί σημαντική πηγή βασικών λιπαρών οξέων και ειδικά του ζωτικού Λινολεϊκού οξέως το οποίο δεν μπορεί να παραχθεί από το δέρμα και πρέπει να λαμβάνεται εξωτερικά. Τα βασικά λιπαρά οξέα αποτρέπουν την ξηρότητα και την γήρανση και αναζωογονούν τους προστατευτικούς ιστούς της επιδερμίδας. .

Επιπλέον, το έλαιο Αργκάν περιέχει σπάνιες φυτοστερόλες που δεν συναντάμε σε άλλα λάδια, γι΄αυτό και θεωρείται ένα ιδιαίτερο φυτικό έλαιο με απίστευτες αναδομητικές ικανότητες για τα μαλλιά μας.

Η Κάνναβις Σατίβα

Διαμέσου της Ιστορίας, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του σπορέλαιου Κάνναβης αξιοποιούνταν για να καταπραΰνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και δέρματα καθώς και για να αναπληρώσουν τα νεκρά κύτταρα. Τα αναζωογονητικά και θρεπτικά συστατικά του Κανναβέλαιου μπορούν να εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα, έχουν φυσική μαλακτική δράση και δρουν ενάντια στην απώλεια υγρασίας.

Το Κανναβέλαιο είναι πασίγνωστο για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες και έχει την υψηλότερη συγκέντρωση βασικών λιπαρών οξέων, όπως Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, από κάθε άλλο φυτικό έλαιο. Τα βασικά λιπαρά οξέα έχουν την δυνατότητα να εισχωρούν ακριβώς στις λιπιδιακές στοιβάδες των δερματικών κυττάρων, συμπληρώνοντας τα έλαια που χάνονται από την έκθεση στον ήλιο ή εξαιτίας μη ισορροπημένης διατροφής.

Η Κάνναβη που χρησιμοποιείται στην σημερινή βιομηχανία καλλυντικών δεν είναι η “μαριχουάνα”, παρά το ότι και τα δύο ανήκουν στο ίδιο είδος (Κάνναβις Σατίβα). Οι σπόροι του φυτού αποστειρώνονται και έτσι αφαιρούνται κάθε υπολείμματα Τετραυδροκανναβινόλης (THC, παρεσθησιογόνο συστατικό). Αυτή η Κάνναβη καλλιεργείται με αρκετά λιγότερο λίπασμα και χωρίς φυτοφάρμακα, τα οποία είναι γνωστό ότι μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και τα οικοσυστήματα των ποταμών.

Το λάδι Κάνναβης στα προϊόντα Marrakesh έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Υγείας του Καναδά και του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν περιέχει Τετραϋδροκανναβινόλη (0,00%). Φυσικά τα προϊόντα Marrakesh έχουν εγκριθεί και από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Η Επιστήμη έχει αποδείξει ότι το σπορέλαιο Κάνναβης κάνει καλό στα μαλλιά αλλά και στο δέρμα.

Είμαστε σίγουρες ότι μόλις δοκιμάσετε την Marrakesh X Mask και διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματα δεν θα την αλλάξετε ποτέ! Ειδικά όταν θα διαπιστώσετε ότι είναι από τις οικονομικότερες λύσεις της αγοράς καθώς χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για τέλειο αποτέλεσμα!

Σας παροτρύνουμε, λοιπόν, να μπείτε στο www.marrakesh.gr ή να καλέσετε στο 210 620 04 04 και να την παραγγείλετε. Μπορείτε επίσης να την βρείτε σε συμβεβλημένα κομμωτήρια.

*Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 118ml και 236ml. Αυτή την περίοδο μάλιστα θα βρείτε τη μεγάλη συσκευασία με έκπτωση 20%. Γράψτε στις σημειώσεις της παραγγελίας σας ή πείτε τηλεφωνικά τις μαγικές λεξούλες «Όμορφα μυστικά» και θα λάβετε και δωρεάν δείγματα και από άλλα προϊόντα της σειράς.

Θα καταλάβετε γιατί έχουμε ενθουσιαστεί τόσο και σίγουρα θα μεταδώσετε τον ενθουσιασμό σας και στις φίλες σας!

The post Ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς της Marrakesh: H Μάσκα 10 σε 1 appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα