Tiare Monoi – Το έλαιο Ταϊτινής Γαρδένιας και τα εξαιρετικά οφέλη του

Με σημείο υπεροχής το μαγευτικό του άρωμα το αυθεντικό έλαιο Tahiti Organics Tiare Monoi μονοπωλεί τη φροντίδα της επιδερμίδας χάρη στις πλούσιες ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.
Μια συμπυκνωμένη πηγή ενυδάτωσης που το κάνει εξαιρετικά αγνό και αναντικατάστατο! Ένα έλαιο για όλο το χρόνο που γίνεται απαραίτητο για το νεσεσέρ μας, καθώς χρησιμοποιείται σε πρόσωπο, σώμα, νύχια και μαλλιά!

Το προϊόν αυτό είναι πιστοποιημένο ως COSMOS NATURAL από την Ecocert Greenlife!

Το αγνό έλαιο Monoi της Ταϊτής στερεοποιείται

κάτω από τους 24°C. Τοποθετήστε το στον ήλιο ή μέσα σε ζεστό νερό μέχρι να υγροποιηθεί και ανακινείστε απαλά την γυάλινη συσκευασία για να αναμειχθούν τα συστατικά του.

Το παραδοσιακό έλαιο Monoi Ταϊτής Tahiti Organics δημιουργείται βυθίζοντας τα πέταλα Tiare flowers (γαρδένια της Ταϊτής) σε εξαιρετικής ποιότητας έλαιο καρύδας. Το έλαιο καρύδας είναι κορυφαίας ποιότητας και εξάγεται από τον πυρήνα των καρπών της καρύδας! Η απόσταξη φρέσκων λουλουδιών tiare δεν γίνεται μόνο για λόγους ευχάριστου αρώματος, αλλά γιατί μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας το Tahiti Organics – Tiare Monoi αποκτά πολύτιμες καταπραϋντικές και αναπλαστικές ιδιότητες! Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεϊκό οξύ.

Αποτελεί το ιδανικό αναζωογονητικό θρεπτικό ελιξίριο για κάθε χρήση! Χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα αφήνοντας ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα που ταξιδεύει τις αισθήσεις σε εξωτικούς προορισμούς.
Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα καλύτερα από κάθε άλλο γνωστό ενυδατικό έλαιο!

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα διαπιστώσετε τα εξαιρετικά αναπλαστικά αποτελέσματά του στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας!

Ένα πολύτιμο έλαιο με εξαιρετικές ιδιότητες!

Έχει αντιγηραντική δράση και καταγράφει «ενδιαφέρουσες» επιδόσεις κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας.Βοηθά στη αντιμετώπιση των ραγάδων, έχει συσφικτική δράση και χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα!Επιταχύνει την διαδικασία ηλιοκαμένης όψης της επιδερμίδας καθώς ενισχύει και παρατείνει το μαύρισμα! Προσοχή όμως γιατί η αντηλιακή του προστασία είναι ελάχιστη!Oι προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του το καθιστούν απαραίτητο για το κολύμπι στην θάλασσα ή την πισίνα γιατί δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας απέναντι στο αλάτι και το χλώριο.Οι γυναίκες στην Tahiti χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν το λάδι Μονόι για να συντηρούν και να αναζωογονούν τα μακριά στιλπνά μαλλιά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πολυτελούς ενυδάτωσης για τα μαλλιά σας καθώς προστατεύει και φροντίζει τα μαλλιά από την ξηρότητα, την αφυδάτωση και την ψαλίδα.Οι ειδικοί το συνιστούν ιδιαίτερα για τα δύσκολα σημεία του σώματος με έντονη τραχύτητα! Τέλεια θεραπεία για ξηρούς αγκώνες και πατούσες ποδιών.Θρέφει τα νύχια και την γύρω περιοχή από αυτά!Εφαρμόστε μετά την έκθεση στον ήλιο, γιατί καταπραϋνει και ενυδατώνει!Αποτελεί εξαιρετικό βάλσαμο για μετά το ξύρισμα, καθώς αποτρέπει τους ερεθισμούς.

Xρησιμοποιήστε το και θα το λατρέψετε!!!

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας βάλτε λίγες σταγόνες Tahiti Organics Tiare Monoi σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Θα σας χαλαρώσει με το μοναδικό αρωματοθεραπευτικό του άρωμα και ταυτόχρονα θα χαρίσει μεταξένια υφή στην επιδερμίδα σας.Μετά το ντούζ ενυδατώστε το σώμα και θα αρωματιστεί φυσικά η επιδερμίδα σας!Μετά το λούσιμο εφαρμόστε λίγες σταγόνες σαν serum στα μαλλιά για να δώσετε λάμψη, θρέψη και προστασία στις άκρες.Τι θα λέγατε για ένα εξωτικό και εξαιρετικά πολυτελές peeling προσώπου με λεπτή άχνη ζάχαρη και λίγες σταγόνες tiare monoi? Δοκιμάστε το 2 φορές την εβδομάδα!Τολμήστε μια super απολέπιση ποδιών με έλαιο monoi και λεπτοθρυμματισμένη σκόνη αμυγδάλων! Κάνετε απαλό μασάζ στα πέλματα των ποδιών επιμένοντας ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από τα νύχια!Μυηθείτε στα μυστικά των γυναικών της Πολυνησίας εφαρμόζοντας ένα μίγμα από έλαιο monoi και χοντρό αλάτι σε υγρή επιδερμίδα. Το μίγμα θα απομακρύνει οριστικά όλα τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα του σώματος θα γίνει μαγική…..απαλή και διακριτικά αρωματισμένη!Κάντε μια αναπλαστική ενυδατική μάσκα προσώπου για άμεση τόνωση και λάμψη με μισό κουταλ. γλυκού Tiare Monoi, 1 κουταλιά μέλι και λίγη σκόνη αργίλου rhassoul. Αφήστε την στο πρόσωπο για 10 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό!

Έχεις ακόμη απορία γιατί ξεχωρίζει το έλαιο monoi;
Τα άνθη της γαρδένιας ή αλλιώς tiare flowers περιέχουν σε υψηλά ποσοστά σαλικυλικό μεθύλιο ,γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Για την παρασκευή του λοιπόν τα άνθη παραμένουν για το χρονικό διάστημα των 15, τουλάχιστον, ημερών στο θρεπτικό έλαιο coprah καρύδας, που εξάγεται από τον πυρήνα του καρπού της καρύδας, το οποίο, με τη σειρά του, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνη E. Όλα τα παραπάνω κάνουν το έλαιο μονόι να ξεχωρίζει για την εντατική ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική του δράση. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αποτελεί βασικό συστατικό σε αντιηλιακές συνθέσεις ή σε προϊόντα για μετά τον ήλιο.

Θα το βρεις στο WWW.ORGANICBRANDS.GR!

Το Μοναδικό E-shop Καλλυντικών στην Ελλάδα με τις Καλύτερες Εταιρείες του Κόσμου με Βιολογικά & Φυσικά Καλλυντικά.

Δες το Tiare Monoi -> ΕΔΩ!!!

The post Tiare Monoi – Το έλαιο Ταϊτινής Γαρδένιας και τα εξαιρετικά οφέλη του appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα