Stories for Queens – Χειροποίητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με άποψη

Στο εργαστήριο χειροποίητων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ Handmade Collection “Stories for Queens” στο Περιστέρι βρήκαμε τα δώρα που αναζητούσαμε για τις αγαπημένες μας φίλες, την αδερφή ή την ξαδερφούλα που της έχουμε αδυναμία, για τη μαμά μας που είναι trendy και για τη βαφτιστικιά μας που θέλει κάτι λαμπερό για τις φετινές γιορτές ή και για εμάς τις ίδιες που μπροστά σε όλα αυτά δε μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα δωράκι στον

εαυτό μας.

Στο εργαστήριο Handmade Collection “Stories for Queens” καθεμιά από εμάς γίνεται μια μικρή βασίλισσα και γράφει τη δική της ιστορία στυλ!

Οι άνθρωποί του ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο επιδιώκοντας για όλες μας την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στα προϊόντα που παράγουν. Χρησιμοποιούν πάντοτε υλικά, κρύσταλλα και δέρματα άριστης ποιότητας, διατηρώντας τις τιμές σε εξαιρετικά προσιτά επίπεδα!

Εκεί θα βρείτε ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, γουράκια για το νέο έτος, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες κινητών κ.α.

Eνώ μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας μποτάκι και σε mini size για να είστε σετ με τη λατρεμένη σας κορούλα!

Το εργαστήριο Handmade Collection “Stories for Queens” αναλαμβάνει και νυφικά παπούτσια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φορέσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας το παπούτσι των ονείρων σας!!!

Μια βόλτα από την οδό Τζων Κέννεντυ 35 στο Περιστέρι ή από τη σελίδα του εργαστηρίου στο facebook θα σας συναρπάσουν!

Τηλ. επικοινωνίας: 210-5311994
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 18:00
Κυριακή: 11:00 – 18:00

The post Stories for Queens – Χειροποίητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με άποψη appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
stories for queens, handmade collection
Τυχαία Θέματα