Pretty me – Φέτος το καλοκαίρι φοράμε μόνο ό,τι αγαπάμε!

Μόλις είδαμε τη συλλογή μαγιό pretty me, που ακολουθεί την παιχνιδιάρικη και εξωστρεφή διάθεση του καλοκαιριού, ξετρελαθήκαμε!!!

Αρχίσαμε να ψάχνουμε και διαπιστώσαμε ότι η σειρά μαγιό και ρούχων pretty me υιοθετεί animal και γεωμετρικά μοτίβα εμπνευσμένα από τους τροπικούς, που συνδυάζονται με θηλυκά και vintage πατρόν και girly βολάν και δημιουργούν ένα ξεχωριστό look στη παραλία.

Η ανεμελιά τη ζωής διπλά στη θάλασσα προτάσσει mix & match διαφορετικών bikini top που συνδυάζονται εναλλακτικά με 2 ή περισσότερα bottom, θηλυκά ολόσωμα ή one-piece ώστε όλες εμείς τα pretty me girls να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό bikini look!

Άλλωστε ένα μαγιό ποτέ δεν είναι αρκετό!

Ενημερωθήκαμε ότι η σχεδιαστική ομάδα των μαγιό pretty me με πολύχρονη εμπειρία σχεδιασμού μαγιό στο εξωτερικό, γυρίζει τον κόσμο για να εξασφαλίσει προδιαγραφές, υφάσματα και ποιότητα που δεν συμβιβάζουν τη λογική τιμή των προϊόντων καθώς ένα μόνο μαγιό δεν είναι ποτέ αρκετό!!

H μάρκα Pretty me επεκτείνεται και σε σειρά εσωρούχων η οποία συνδυάζει θηλυκότητα με καθημερινή άνεση χρησιμοποιώντας υφές, χρώματα και σχέδια που δεν συμβιβάζουν την ποιότητα και την καταπληκτική εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.


Η κατηγορία της ένδυσης εμπλουτίζεται από ανάλαφρα φορέματα, jumpsuits, trousers & tops και εμπνέεται από την απλότητα και την ανεμελιά της ζωής στα νησιά της Μεσογείου, με πολύ άνετα πατρόν, ελαφριά υφάσματα και φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Παράλληλα, οι συλλογές της ένδυσης εμπλουτίζονται από πολύχρωμα καφτάνια, φορέματα για την παραλία, σειρά αξεσουάρ και μπιζού που συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στο νησί ή την πόλη, τσάντες, πετσέτες & αξεσουάρ για τη θάλασσα.

Οι μαρκες ένδυσης και αξεσουάρ που συμπληρώνουν τη συλλογή μαγιώ και εσωρούχων pretty me είναι οι: LA Dolls, Turquoise, Orion, Indira, A.typic, Mink Pink, Jeffrey Campbell.

Ακολουθώντας τη σειρά pretty me collection το e-shop prettymeswimwear.com
διαθέτει συλλογές μαγιό, beachwear, lingerie & accessories που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που υιοθετεί τη χάρη, τη θηλυκότητα και ένα πιο ανέμελο ύφος στο καθημερινό της look.

*Αξίζει να αναφέρουμε ότι το e-shop προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 35€ και για την Κύπρο ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με αγορές άνω των 100€

Ανακαλύψτε την ολοκλήρωμένη συλλογή μαγιώ και εσωρούχων pretty me στα πολυκαταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένες μπουτικ σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε τις αγορές σας ηλεκτρονικά:
www.prettymeswimwear.com

The post Pretty me – Φέτος το καλοκαίρι φοράμε μόνο ό,τι αγαπάμε! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
www.prettymeswimwear.com, http://www.prettyme.com/
Τυχαία Θέματα