Love Your Natural Skin – Bioten

Love Your Natural Skin

Αγάπα τη φυσική σου επιδερμίδα, με τη βοήθεια της bioten!

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για σένα να βγεις για ποτό ή να πας στο γραφείο χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Για τις περισσότερες από εμάς, όχι και τόσο. Είναι γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει σε μια εικόνα του εαυτού μας όπως πιστεύουμε ότι «πρέπει να είναι», και έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι «περιποιημένη» σημαίνει «μακιγιαρισμένη».

Δυστυχώς δεν συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι μια «κατασκευασμένη

πεποίθηση», για την οποία ευθύνονται οι επιταγές της μόδας και τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς, όπως προβάλλονται από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα περιοδικά.

Κι όμως, δεν είναι αυτή η φύση μας! Η φυσική μας επιδερμίδα δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε, αλλά ένα κομμάτι του εαυτού μας για το οποίο πρέπει είμαστε περήφανες και να μην φοβόμαστε να δείξουμε στους άλλους.

Η bioten, που πρεσβεύει «ομορφιά εμπνευσμένη από τη φύση» βρίσκεται στην ιδανική θέση να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς και να μας εμπνεύσει να δούμε τον εαυτό μας αλλιώς. Γι’ αυτό, φέτος δημιούργησε μια ξεχωριστή εκστρατεία για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να νιώσει αυτοπεποίθηση για τη φυσική της επιδερμίδα.

Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινότητας Love Your Skin που μας καλεί να αγαπήσουμε την επιδερμίδα μας, αυτή τη φορά, η bioten καλεί όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν τη μεγάλη πρόκληση και να τολμήσουν να βγουν σε μια σημαντική έξοδο χωρίς μακιγιάζ! Αφού κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και την απαθανατίσουν σε selfie, με τη σειρά τους

θα προκαλέσουν τις φίλες τους να κάνουν κι αυτές το ίδιο.

Στην ενέργεια θα λάβουν μέρος γνωστές beauty και fashion bloggers και θα καλέσουν το κοινό τους να τις ακολουθήσει μπαίνοντας στο www.loveyourskin.gr ή με το hashtag #biotennaturalskin.

Πρόκειται για μια «άσκηση αυτοπεποίθησης» για να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα ρεαλιστικό self-image, να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και να μάθουμε να τον εκτιμάμε όπως είναι. Αφού ολοκληρωθεί η ενέργεια θα δούμε τα αποτελέσματα σε video που θα γιορτάζει την εμπειρία του να νιώθουμε φυσικά όμορφες!

Γιατί η ομορφιά είναι στη φύση μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα