5 χρώματα στα χείλη που θα «φορεθούν» πολύ

Είτε προτιμάς τα απροσδόκητα φωτεινά χρώματα που τραβούν ακαριαία το βλέμμα είτε προτιμάς τα πιο “αθόρυβα” nude, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που θα δεις παντού και σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις!Πορτοκαλί ελεκτρίκ:

Μια από τις κυρίαρχες αποχρώσεις για τα χείλη της σεζόν δεν είναι άλλη από το πορτοκαλί που είδαμε στις κολεξιόν των οίκων Versus, Mary Katrantzou και Jason Wu που ταίριαξαν τέλεια τα πορτοκαλί ελεκτρίκ χείλη με μαυρισμένη επιδερμίδα και πολύ ένταση στο βλέμμα.

Οι

χίλιες αποχρώσεις του μπλε:

Πρόκειται για ένα χρώμα που λίγες σεζόν πριν δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τα χείλη μας και δεν είναι άλλο από το μπλε. Και όχι οποιοδήποτε μπλε, αλλά το baby pink. Άσχετα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου το baby blue στα χείλη ταιριάζει σε όλες αρκεί να είμαστε έτοιμες να το τραβήξουμε την προσοχή και να δεχθούμε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Ασημένια λάμψη:

Το λιπ γκλος που είδαμε στον οίκο Marni αλλά και στον Fenty x Puma είχαν και οι δυο μια αστραφτερή ασημί απόχρωση που τραβούσε το βλέμμα. Το συγκεκριμένο χρώμα είχε ένα απροσδόκητο effect που δεν είναι άλλο από το να κάνει τα χείλη των μοντέλων να δείχνουν μεγαλύτερα.

Ροζ κάστανο:
Αν δεν είσαι έτοιμη ακόμη να υιοθετήσεις τα έντονα πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα στα χείλη τότε υπάρχει μια απόχρωση που θα λατρέψεις αφού είναι εντυπωσιακή χωρίς να είναι εκκεντρική. Στους οίκους Nicholas K και Erdem είδαμε μια πιο ουδέτερη προσέγγιση με μια απόχρωση που δεν ήταν τελείως nude, αφού έδινε χρώμα στα χείλη αλλά δεν ήταν και πολύ ροζ ή girlie αλλά ήταν ένα γλυκό ανοιχτό χρώμα με καφέ τόνους. Απλά τέλειο και απόλυτα φυσικό!

Magenta:H μοβ ροζ απόχρωση στα χείλη που είδαμε στα σόου των οίκων Marco de Vincenzo, Dolce & Gabbana, Paule Ka και Creatures of the Wind αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα χρώμα που αναδεικνύεται σε κυρίαρχο και εντυπωσιάζει και στη ματ εκδοχή του.Πηγή: www.womenonly.gr

The post 5 χρώματα στα χείλη που θα «φορεθούν» πολύ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα