15-16.11.2019: Ο κορυφαίος καθηγητής Pilates Sean Gallagher στην Αθήνα για ένα διήμερο Pilates Workshop

Ο κορυφαίος καθηγητής Pilates, Sean P. Gallagher, θα έρθει στην Αθήνα για ένα διήμερο Pilates Workshop.

Pilates Workshop 15 Νοεμβρίου 2019: Κατανοώντας και Διδάσκοντας το Σώμα Μπροστά σας

Στην πρώτη μέρα του Workshop (Παρασκευή

15/11/2019), ο Sean P. Gallagher θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες πως να κατανοούν και να διδάσκουν το σώμα που έχουν μπροστά τους, ως εκπαιδευτές. Αυτό το ολοήμερο workshop, αποτελείται από πολλά μίνι workshop ενσωματωμένα σε ένα. O Sean P. Gallagher θα βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το σώμα και ορισμένους από τους φυσικούς νόμους που το κυβερνούν ώστε να μπορούμε να το αναπλάσουμε (όσο αυτό είναι εφικτό κατά περίπτωση) χρησιμοποιώντας την άσκηση και τη μέθοδο του J. Pilates. Θα εξετάσουμε τι μπορούμε ή όχι να κάνουμε ώστε να μετριάσουμε τις ανισορροπίες στο σκελετό από το Κέντρο δύναμης (Power house) προς τα πόδια. Δεν μπορούν όλες οι ανισορροπίες να διορθωθούν, αλλά ο Sean μας εξηγεί ότι η μέθοδος Pilates προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεχίσει να προωθεί τη συνολική συμμετρία καθώς μειώνει τις εντάσεις.

Pilates Workshop 16 Νοεμβρίου 2019: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Dynatonics

Η Φροντίδα Του Εαυτού Με Τη Χρήση Μπαλών Και Κυλίνδρων

Στην δεύτερη μέρα του Workshop (Σάββατο 16/11/2019), ο Sean P. Gallagher θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες πως να φροντίζουν το σώμα και τον εαυτό τους με την χρήση μπαλών και κυλίνδρων.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τους ασκούμενους στη μέθοδο Pilates όσο και από οποιονδήποτε αναζητά ένα υγιές και προληπτικό πρόγραμμα φροντίδας.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να διδάσκουν στους ασκούμενους τους:

να χρησιμοποιούν κυλίνδρους αφρού (foam rollers)να χρησιμοποιούν λαστιχένιες μπάλεςπως να απελευθερώσουν και να τεντώσουν ενεργά τα δυσλειτουργικά μυοπεριτονιακά σημεία πυροδότησης πόνουπως να απελευθερώσουν και να τεντώσουν ενεργά τα σχήματα μεταφοράς δυνάμεων των περιτονιών που είναι ενδημικά στην ανθρώπινη δομή.

Αυτή η μορφή αυτοφροντίδας μπορεί επίσης να διατηρήσει και να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία του ασκούμενου μεταξύ των συνεδριών του. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τεχνικές διαχείρισης και την αυτό-απελευθέρωση των δικών τους μυοπεριτονιακών / λεμφικών ανισορροπιών και περιορισμών που μπορεί να προκληθούν διδάσκοντας Pilates.

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα γίνει εμβάθυνση στις λειτουργικές σχέσεις σταθερότητας/κινητικότητας που απαιτούνται στη ζωή και που μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση foam rollers και trigger point balls.

Το Pilates Workshop θα γίνει στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2019, στο Athens Pilates Studio της Μαρίας Βορριάς, Αδραμυτίου 31, Νέα Σμύρνη. www.athenspilates.gr

The post 15-16.11.2019: Ο κορυφαίος καθηγητής Pilates Sean Gallagher στην Αθήνα για ένα διήμερο Pilates Workshop appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα