Θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας; Κάντε αυτό το τεστ σπίτι!

Σας αρέσουν τα μακριά μαλλιά και γι’ αυτό αποφεύγετε το κούρεμα; Κάντε αυτό το εύκολο τεστ σπιτι σας για να δείτε εάν μπορείτε να τα μακρύνετε κι άλλο ή εάν χρειάζεστε κομμώτηριο!

Υπάρχει πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπετε τα μαλλιά σας να μακραίνουν και να διατηρούνται ταυτόχρονα πυκνά και υγιή. Δείτε πότε θα μακρύνουν τα μαλλιά σας και να μπορείτε στη παρούσα φάση να τα μακρύνετε

ή όχι.

Πότε θα μακρύνουν τα μαλλιά σας;
Αυτό εξαρτάται από τον τύπο μαλλιών και τις συνήθειες. Αν μεταχειρίζεστε με ευγένεια τα μαλλιά σας (δεν κάνετε κάθε μήνα ντεκαπάζ, δεν κάνετε κάθε μέρα πιστολάκι αλλά μια βαφή ή μία τεχνική μια φορά το μήνα ή το δίμηνο) μπορεί τα μαλλιά σας να μακρύνουν 1-1.5 εκατοστό το μήνα που είναι το μέγιστο. Αρκεί να καθαρίζετε τις άκρες. Οι μάσκες, το συχνό κούρεμα και η μείωση κάποιων συνηθειών όπως το πιάσιμο με λαστιχάκια, το πιστολάκι, η πρέσα και το σίδερο βοηθούν στο να έχετε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας; Κάντε αυτό το τεστ σπίτι:

1 Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό και ρίξτε μία τρίχα σας μέσα στο νερό.

2 Αν επιπλεύσει, τότε τα μαλλιά σας είναι σε καλή κατάσταση και μπορείτε να συνεχίσετε να τα μακραίνετε. Αν βυθιστεί, κλείστε οπωσδήποτε ραντεβού στο κομμωτήριο για κούρεμα και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μάσκες και άλλα προϊόντα που θρέφουν και επανορθώνουν την τρίχα.

Να θυμάστε: όσο κι αν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, αν αυτά είναι κατεστραμμένα, δεν πρόκειται να μακρύνουν.

Το μυστικό

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε την ψαλίδα τη σωστή στιγμή, πριν δηλαδή φτάσει να γίνει επιζήμια σε μεγαλύτερο μήκος της τρίχας, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να το παρακάνετε. Βρείτε έναν κομμωτή που να εμπιστεύεστε και ρωτήστε τον πόσο συχνά πρέπει να κλείνετε ραντεβού γα κούρεμα. Εκείνο θα βγάλει ένα πρόγραμμα που με το κούρεμα θα φεύγουν μόνο οι κατεστραμένες τούφες.

The post Θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας; Κάντε αυτό το τεστ σπίτι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα