Τζέιμς Καφετζής: «Δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star»

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από την έναρξη του Survivor All Star και πολλοί αναζητούν τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο reality επιβίωσης.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται και παραμένει ερωτηματικό αν θα επιστρέψουν στην παραλία είναι αυτό του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος με την παρουσία του στον 4ο κύκλο, είχε δημιουργήσει συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες με τη συμπεριφορά του.

Ο 26χρονος Ροδίτης, μίλησε στο Secret

και τη Σάσα Σταμάτη, σχολίασε τα πρώτα επεισόδια του Survivor All Star και απάντησε για το αν θα τον δούμε ξανά στον στίβο μάχης.

«Επειδή είναι η δεύτερη φορά όλων των παικτών που έχουν µπει, όλοι προσποιούνται τα καλά παιδιά, για να µην εκτεθούν. Όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος στα συμβούλια, είναι λες και πρέπει να βάλεις κέρμα για να µμιλήσουν, σαν τα παιχνίδια» δήλωσε ο Τζέιμς Καφετζής και συνέχισε:

«Ακόµη δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, είναι νωρίς. Ελπίζω να πάει καλά, γιατί είναι ένα project όπου δουλεύουν πάρα πολλά άτοµα και ελπίζω να ανεβάσουν στροφές γρήγορα προτού ξεκινήσει η µυθοπλασία στα άλλα κανάλια».

«Εγώ δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star. Μόνο ο Γιώργος Λιανός µε είχε ρωτήσει αν “ψήνοµαι” να πάω. ∆εν θέλω να ξαναπάω, γιατί η ιστορία γράφεται µία φορά και δεν επαναλαµβάνεται» πρόσθεσε ο Τζέιμς Καφετζής.

Τέλος, για τους Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά, δήλωσε: «Κατά την ταπεινή µου γνώµη, πιστεύω ότι η είσοδος του Τριαντάφυλλου και του Παππά θα ήταν µια πολύ δυνατή κίνηση-µατ για τους τηλεθεατές, καθώς είναι άτοµα και τα δύο που καλώς ή κακώς δίνουν άλλη αίγλη στο παιχνίδι, επειδή ξέρουν να χειρίζονται καταστάσεις».

Πηγή: www.znews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα