Τελευταία μέρα για το Youth Pass – Δείτε πως θα πάρετε τα 150 ευρώ!

Τελευταία μέρα σήμερα 5 Δεκεμβρίου για όσους δεν έκαναν την αίτηση για το Youth Pass για να λάβουν επιταγή αξίας 150,00 ευρώ. Αίτηση κάνουν όσοι είναι γεννημένοι το 2003 και το 2004 και η αίτηση δεν επαναυποβάλλεται ενώ όσοι γεννήθηκαν το 2005 θα αιτηθούν από την Πρωταπριλιά έως τις 15 Μαΐου 2024.

Από 1 Απριλίου έως 15 Μαΐου κάθε έτους θα μπορούν να κάνουν αίτηση οι υπόλοιποι 19ρηδες που

έκλεισαν το 18ο έτος της ηλικίας τους το περσινό φορολογικό έτος. Υπάρχει διαδικασία που απαιτεί προσοχή στα στοιχεία διπλή επιβεβαίωση και απαραίτητα την λειτουργία ΝFC στο κινητό με την δημιουργία πορτοφολιού, απαραίτητα να υποστηρίζεται το κινητό από αυτήν την λειτουργία. Συνήθως είναι κλειδωμένη για λόγους ασφαλείας και θέλει ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις του κινητού.

Πρέπει ο αριθμός του κινητού απαραίτητα να είναι επικαιροποιημένος στο ΕΜΕΠ ή στην τράπεζα. Αν δεν είναι τότε μπορούν με μία εκτύπωση από τον φορέα κινητής να πηγαίνουν στα ΚΕΠ ζητώντας επικαιροποίηση κινητού. Για την υποβολή της αίτησης εισερχόμαστε με κωδικούς TAXIS NET επιβεβαιώνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία πληκτρολογούμε το e-mail και τον αριθμό του κινητού μας και επιλέγουμε τη μορφή wallet ή τις δύο συνεργαζόμενες τράπεζες, στη συνέχεια αποστέλλεται κωδικός που τον επιβεβαιώνουμε και μήνυμα στο e-mail μας. Επιβεβαιώνουμε πάλι την ηλεκτρονική μας διεύθυνση και στη συνέχεια εισερχόμαστε εκ νέου με κωδικούς TAXIS NET. Κάνουμε υποβολή της αίτησης μας, έρχεται εκ νέου κωδικός κάνουμε πάλι επιβεβαίωση προσέχοντάς να έχει γίνει έγκριση από τον τραπεζικό φορέα αν δεν δούμε την την έγκριση από τον τραπεζικό φορέα τότε σίγουρα κάτι έχει πάει λάθος. Μετά την υποβολή της αίτησης, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός ενημερώνει τον δικαιούχο για την πρώτη ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού μέσω γραπτού μηνύματος (sms) ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Στη συνέχεια, οι ωφελούμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ενίσχυση που θα λάβουν για την πραγματοποίηση αγορών ή τη λήψη υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού (π.χ. σε τουριστικά καταλύματα), του πολιτισμού (π.χ. για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ή συναυλιών, για την αγορά βιβλίων κ.ά.) και των μεταφορών (ταξί, λεωφορεία, τρένα, ακτοπλοϊκά – αεροπορικά εισιτήρια ή για την ενοικίαση ΙΧ ή σκαφών αναψυχής κ.ά.).

Χρήστος Βούκας – Φοροτεχνικός
[email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/cris.voukas

The post Τελευταία μέρα για το Youth Pass – Δείτε πως θα πάρετε τα 150 ευρώ! first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα