Σοφία Σακοράφα: Παραιτήθηκε μετά από πρόταση διαγραφής

Μετά από επιστολή του γραμματέα του κόμματος, Γιάνη Βαρουφάκη και των υπόλοιπων μελών, γίνεται αίτηση προς την Δεοντολογία του κόμματος  του Μέρα25 για την διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα. Έπειτα από δύο περιστατικά στα οποία ενεπλάκη το συγκεκριμένο έτερο μέλος του κόμματος, κρίθηκε ότι διαβρώνει την εικόνα και την πολιτική του κόμματος.

Το πρώτο περιστατικό αποτέλεσε η επιβράβευση ενός δημοσίου προσώπου που κατατάσσεται στην ακροδεξιά, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και στα μέλη του κόμματος,

αλλά και στην προοδευτική κοινότητα του Βόλου. Ενώ της ζητήθηκε να απολογηθεί, αυτό δεν συνέβη, καθώς και βρέθηκε μια φωτογραφία της με τον κ Μαρινάκη να δίνουν μια εγκάρδια χειραψία, κατά τη διάρκεια κρίσιμης προεκλογικής περιόδου. Το παραπάνω αποτέλεσε το δεύτερο περιστατικό-αίτιο για την διαγραφή της.

Στην επιστολή, τα μέλη του κόμματος επισημαίνουν ότι δεν θα επιτρέψουν να πλήττεται η δομή και η αξιοπιστία τους και για τον λόγο αυτό ζητούν την διαγραφή της κυρίας Σακοράφα. Η ίδια δήλωσε ότι τους απαλλάσσει από την διαδικασία και αποχωρεί χωρίς τις διαδικασίες της Δεοντολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα