Οι “Onirama” ανοίγουν την αυλαία στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Το κορυφαίο νεανικό συγκρότημα  «ONIRAMA», σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, σκορπίζοντας κέφι και χαρά!

Οι «Ημέρες Θάλασσας» γιορτή – θεσμός που «αγκαλιάζει» όλος ο Πειραιάς, μάς  ταξιδεύουν για  10η  χρονιά  σε κάθε γωνιά  της πόλης μας!

Την τελετή έναρξης στις «Ημέρες θάλασσας 2024»  παρουσιάζει η δημοσιογράφος  Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ημέρες Θάλασσας 2024

Κορυφαίο θεσμό αποτελούν πλέον για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας οι «Ημέρες Θάλασσας».

Ο Δήμος

Πειραιά για 10η συνεχόμενη χρονιά εφέτος διοργανώνει τις «Ημέρες Θάλασσας», ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ένα μοναδικό ταξίδι ψυχαγωγίας, διασκέδασης, εξερεύνησης και μάθησης, το οποίο προσφέρει περισσότερες από εκατό δωρεάν εκδηλώσεις για όλους, μεταξύ των οποίων συναυλίες, ξεναγήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, συνέδρια και πολλές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από αύριο, 23 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2024 η πόλη μας γίνεται πόλος έλξης για όλους και με επίκεντρο τη θάλασσά μας, ξεκινάει ένα  συναρπαστικό ταξίδι διάρκειας 11 ημερών στον πολιτισμό και την ιστορία του Πειραιά μας!

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM», στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα, https://www.facebook.com/ImeresThalassas και

https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

The post Οι “Onirama” ανοίγουν την αυλαία στις “Ημέρες Θάλασσας 2024” first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα