Κίνηση ανθρωπιάς για την οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη από την Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Cpt. Βάλλης Γιώργος προχώρησε σε μια ουσιαστική κίνηση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη.

Μία γενναιόδωρη πράξη μέσω του εράνου που πραγματοποιήθηκε, μια σημαντική βοήθεια για την οικογένεια όπου το έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές ενώ απονεμήθηκε και μια τιμητική πλακέτα εις μνήμη του εκλιπόντος,

την οποία παρέλαβε και ανέλαβε να παραδώσει ο εκπρόσωπος δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολούθησε η βράβευση του Υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για την έμπρακτη στήριξη του στο χώρο και στα πληρώματα των σκαφών καθώς και διάλογος για το φλέγον ζήτημα που αφορά τα πληρώματα και το κλάδο για την φορολόγηση των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, όπου ελπίζουμε σύντομα να έλθει η επίλυση του.

The post Κίνηση ανθρωπιάς για την οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη από την Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών &Επαγγελματικών Θαλαμηγών first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα