Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Αστυνομικός δολοφόνησε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (12/09) αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 42χρονη γυναίκα και δράστη τον σύζυγό της, έναν 38χρονο αστυνομικό, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στις 08:15 το πρωί οι αστυνομικοί δέχθηκαν κλήση από περίοικους της περιοχής και μόλις έσπευσαν στο σημείο, είδαν νεκρό τον 38χρονο και τη 42χρονη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το έγκλημα και το αν ο δράστης πήγε τα παιδιά στο σχολείο και στη συνέχεια σκότωσε την 42χρονη ή αν περίμενε να φύγουν

και μετά ανέβηκε στο διαμέρισμα.

Όπως μετέδωσε το Open και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 38χρονος φέρεται ότι πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι, σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα πιθανότατα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αστυνομικός εργαζόταν σε υπηρεσία που δεν έφερε όπλο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εργαζόταν στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδας.

Πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕΜΠΕ, αναφέρουν ότι το ανδρόγυνο βρισκόταν σε διάσταση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δύο δεν συγκατοικούσαν κατά το τελευταίο έτος.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

reader.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα