Οι Users στον Sport24 Radio 103.3

Κάθε Κυριακή 10-12 το πρωί.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η συχνότητα του SentraFM 103.3 μεταβιβάστηκε τον Δεκέμβριο στον όμιλο 24Media και ονομάζεται πλέον Sport24 Radio 103.3.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι με το νέο πρόγραμμα του σταθμού που ξεκινάει από 12 Ιανουαρίου οι Users θα συνεχίσουμε την δεύτερη (πλέον) δεκαετία μας στα ερτζιανά! Θα είμαστε και πάλι κοντά σας, αυτή τη φορά σε δίωρη εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή

10-12 το πρωί. Η εκπομπή μας θα είναι ακριβώς όπως την γνωρίζετε. Με ζωντανή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, SMS και email για όλα τα gaming θέματα. Λόγω πρωινού πάντως, να ξέρετε ότι για να ξυπνήσουμε (και να σας ξυπνήσουμε) θα έχουμε πολύ πιο χαλαρό ύφος παρέα με το καφεδάκι μας!

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι 24ωρο, συνεπώς ότι ώρα κι αν είστε ξύπνιοι η συχνότητα θα σας κρατάει διαρκώς συντροφιά.

Το πρόγραμμα
Για όσους ασχολούνται με αθλητικά, ο Sport24 Radio θα περιλαμβάνει πολλές ηχηρές μεταγραφές απ' τον δημοσιογραφικό χώρο. Καταρχήν πέρα από παραγωγούς που έχετε γνωρίσει από τον SentraFM 103.3, όπως οι Αλέξανδρος Τσουβέλας (επιτέλους σε πρωινό 7-10), Βαγγέλης Μπραουδάκης, Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ, Ανδρέας Δημάτος και Παντελής Διαμαντόπουλος, θα προστεθούν οι Γιάννης Καραλής, Ανδρέας Παλομπαρίνι και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα στο Sport24.gr.

Ραντεβού λοιπόν στους Users, κάθε Κυριακή 10-12 το πρωί στον Sport24 Radio 103.3.

Καλή ακρόαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα