Καθυστέρηση για το Rayman Legends στο Wii U

Η αντίδραση των οπαδών και των προγραμματιστών.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Ubisoft αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Rayman Legends για το Wii U, όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας. Οι εργαζόμενοι της Ubisoft Montpelier, αποφάσισαν να σταθούν δίπλα στους εξαγριωμένους fans οι οποίοι μαζεύτηκαν γύρω από ένα πανό που απεικονίζει τον Rayman

να κλαίει και από κάτω γράφει «Ελευθερώστε τον Rayman μας. Υποστηρίξτε την Ubisoft Montpelier».

Στην αρχή είχε γνωστοποιηθεί ότι το Rayman Legends θα ήταν ένα από τα exclusives του Wii U και μάλιστα αναμένονταν στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του Φεβρουαρίου. Η Ubisoft Montpelier σχεδίασε τις περισσότερες και πιο σημαντικές εντολές του παιχνιδιού γύρω από τις ιδιαιτερότητες του Wii U GamePad. Με βάση την χρήση του ειδικού controller της κονσόλας της Nintendo, το επερχόμενο Platform της Ubisoft έμοιαζε "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα του Wii U και η αγωνία των φίλων της σειράς για το τελικό αποτέλεσμα είχε φτάσει στο άπογειό της.

Είναι γεγονός ότι το Rayman Legends είναι ήδη έτοιμο και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάλλιστα αυτό τον μήνα όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η εξήγηση της Ubisoft ότι από την στιγμή που θα το μεταφέρουν και σε άλλες κονσόλες, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις ταυτόχρονα βάση της "πολιτικής" τους, είναι απλά μη πειστική και όπως είναι φυσικό έχει στεναχωρήσει πολύ τους κατόχους του Wii U. Το ότι ένας στους δυο χρήστες του Wii U που σκόπευε να αγοράσει το Rayman Legends, δηλώνει ότι θα μποϋκοτάρει την κυκλοφορία αποτυπώνει γλαφυρά την έντονη δυσαρέσκεια των οπαδών της σειράς.

Επιπλέον, καθημερινά στην UPlay Community της υπηρεσίας Miiverse του Wii U αναρτώνται διάφορα μη κολακευτικά σχόλια για την γαλλική εταιρεία που επίσης αποδεικνύουν ότι οι χρήστες την κονσόλας της Nintendo έχουν αγανακτήσει με την συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα δεύτερο demo του Rayman Legends αποκλειστικά στο Wii U προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους στην αντιπαράθεση. Το γεγονός αυτό έριξε...λάδι στην φωτιά προκαλώντας ακόμα εντονότερες αντιδράσεις από τους χρήστες του Wii U, οι οποίοι πλέον κατηγορούν ανοιχτά την Ubisoft για έλλειψη σεβασμού προς την πλευρά τους.

Βλέποντας όσα γίνονται και ενώ τις προήγουμενες μέρες προηγήθηκε και η ανακοίνωση της multiplatfrom κυκλοφορίας του Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (μια ακόμη χαμένη αποκλειστικότητα για την Nintendo) είναι λογικό είναι να ανησυχείτε για το μέλλον και των υπόλοιπων Wii U exclusives. Όσον αφορά την αποκλειστικότητα του Bayonetta 2 αυτή είναι εξασφαλισμένη από την στιγμή που η Nintendo έχει ρίξει κεφάλαια στην ανάπτυξή του. Έτσι και αλλιώς η ίδια η Platinum έχει δηλώσει ότι χωρίς την συνδρομή της Nintendo δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας το development ειδικά από την στιγμή που η Sega αποχώρησε από το project. Για να μεταφερθεί και αλλού λοιπόν το Bayonetta 2 θα πρέπει η εκδότρια εταιρεία να πληρώσει αρκετά χρήματα στην Nintendo.

Οι εξαγριωμένοι fans, έχουν συμπληρώσει αίτηση μέσα από την οποία ζητάνε το Rayman Legends να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου, στην ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένο να βγει από την αρχή δηλαδή. Για να συμπληρώσετε και εσείς αυτή την αίτηση, αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα