Epic Fail Games: Μάρτιος 2013

Batonetta, Devil May Rising, Remember Me DLC και άλλες δυνατές αποκαλύψεις.

Το GameWorld σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την νέα φουρνιά από video games που από φέτος τον Μάρτιο κυκλοφορούν αποκλειστικά από την Epic Fail Games.

Batonetta
Ύστερα από την ανακοίνωση της Ubisoft για την multiplatform κυκλοφορία του Rayman Legends, το Wii U χάνει μία ακόμη αποκλειστικότητα. Το Bayonetta 2 δεν θα κυκλοφορήσει μόνο για την νέα κονσόλα της Nintendo, αλλά και για τα PS3, PS4, Xbox 360 και το νέο Xbox όγδοης γενιάς. Το όνομα του port θα είναι "Batonetta" και σε αντίθεση με την έκδοση του Wii U, η δημοφιλής ηρωίδα θα έχει για όπλα της...μπατονέτες τις οποίες θα εκτοξεύει στα μάτια των αντιπάλων, τυφλώνοντάς τους.

Remember Me: "Με θυμάσαι ρε πούστη?" DLC
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GameWorld, το νέο Action Stealth της Capcom Remember Me ετοιμάζει το πρώτο του DLC, με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Γαρδέλη! Ο έλληνας ηθοποιός που έμεινε στην ιστορία για την ομώνυμη ατάκα στην ταινία "Τα Τσακάλια" του 1981, θα κάνει ένα δυναμικό comeback. Πληροφορίες λένε ότι θα αποτελέσει παρτενέρ της Nilin σε ένα Co-Op mode, το οποίο θα προστίθεται αφού αγοράσετε το DLC, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Ιουνίου, ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Για την πρώτη εβδομάδα, η διανομή του DLC θα γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο. Για τις ανάγκες προώθησής του, οι υπάλληλοι του service της αλυσίδας αναμένεται να το δίνουν δωρεάν σε κάθε επιστροφή προϊόντος σε δυσαρεστημένο πελάτη. Από την δεύτερη εβδομάδα κι έπειτα, το DLC θα διατεθεί online μέσω PlayStation Network, καθώς πρόκειται για αποκλειστική συνεργασία της Sony. Το DLC αναμένεται να παρουσιαστεί για το PlayStation 4 στην press conference της Sony στη φετινή E3.

Pokemon: Greek Version
Η πρώτη ελληνική έκδοση των Pokemon είναι γεγονός και με αυτή η Nintendo θα αποχαιρετήσει το DS με τον ιδανικότερο τρόπο! Το ονομά του θα είναι Pokemon: Greek Version και θα πρωταγωνιστεί η Άνγκελα Μέρκελ. Στόχος σας θα είναι να αρπάξετε ότι όπλο βρείτε και να κυνηγήσετε τα Pokemon, διαφορετικά όπως λέει και το σλόγκαν..."Gotta Pay them all".

Όσο θα καθυστερείτε την συλλογή των Pokemon, τόσο αυτά θα πολλαπλασιάζονται σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια θα πρέπει να τα πληρώσετε με τόκο. Οπότε μην το καθυστερείτε! Το Pokemon: Greek Version θα κυκλοφορήσει για το DS μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Nino Kuni
Ύστερα από το Ni No Kuni, ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο επιστρέφει στο ρόλο του πρωταγωνιστή, στην πολυαναμενόμενη ελληνική έκδοση του δημοφιλούς JRPG! Στόχος σας θα είναι να τραγουδήσετε στους εχθρούς, να τους διαλύσετε με τη φωνή σας και να κερδίσετε xp. Με το xp αποκτάτε νέα items (όπως μικρόφωνο, βιβλίο για μαθήματα φωνής κτλ.) και ξεκλειδώνετε νέα skills, με τη χρήση των οποίων προκαλείτε μεγαλύτερο damage με τη φωνή σας.

Το Nino Kuni κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 3. Για πάρτε μια γεύση από το σχετικό τρέιλερ.

Devil May Rising
Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Ύστερα από το Batonetta της Platinum Games που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να μας χαρίσει έναν ακόμη ιδιόμορφο τίτλο. Επειδή το Metal Gear Rising: Revengeance ήταν καθαρά Hack 'n' Slash, η Platinum αποφάσισε να σταματήσει να κρύβεται. Σας ετοίμασε λοιπόν το Devil May Rising, στο οποίο πρωταγωνιστής θα είναι ο Dante απ' το πρόσφατο DmC: Devil May Cry. Βασικά αυτός ήταν ο κεντρικός ήρωας του Metal Gear Rising και όχι ο Raiden. Απλά οι developers άλλαξαν τους χαρακτήρες. Αν δεν μας πιστεύετε ορίστε και η απόδειξη.

Το Devil May Rising: Revengeance θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 καθώς και για το νέο Xbox. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Σεντουκά (Devilhunter_PS) μαζί η Konami θα μας δώσει εντελώς δωρεάν το DLC Metal Gear Christiana: Glamourengeance, μέσω του οποίου η συντάκτρια του GameWorld Χριστιάνα Θάνου θα είναι διαθέσιμη για Co-Op μαζί με τον Dante. Και όχι μόνο Co-Op. Τη συγκεκριμένη photo όπως και όλες τις υπόλοιπες μπορείτε να την δείτε στην αναλυτική gallery που ακολουθεί.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords