Twitch.tv: Bans σε κατόχους PS4

Θα πρέπει υποχρεωτικά να δείχνετε ή να μιλάτε για games! Αφαιρέθηκε το Playroom! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/11/13] Το Twitch δεν έχει συνδεθεί τυχαία με το gaming, αφού στους κανονισμούς του επιτρέπει μόνο το να παίζει κάποιος games ή να συζητάει για αυτά.

Οι PC gamers ή όσοι χρησιμοποιούσαν capture cards, συνδεόντουσαν ούτως ή άλλως στο Twitch για να κάνουν live streaming τα games

τους. Στο PS4 και το Xbox One όμως, όπου οι κονσόλες κάνουν απευθείας streaming, υπάρχουν κάποια άλλα θέματα. Το κοινό τους δεν είναι απαραίτητα gamers, αλλά και casual gamers ή χρήστες που απλά αγόρασαν την κονσόλα για το σαλόνι τους ως μέσο ψυχαγωγίας και που θα ήθελαν...απλά να δοκιμάσουν πως δουλεύει το Twitch.

Πρωτοφανής είναι ωστόσο η αυστηρότητα του Twitch, το οποίο κάνει ban "με τη μία" όσους δεν κάνουν stream που να αφορά τα games. Αν δεν παίζετε games ή αν δεν μιλάτε έστω για games αλλά για άσχετα θέματα, τότε ρισκάρετε να γίνετε ban. Μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν ορισμένα bans σε Twitch.tv accounts που ανήκαν σε κατόχους PS4 και οι οποίοι είχαν non-gaming περιεχόμενο στο streaming τους. Μπορείτε να διαβάσετε τα παράπονά τους στο Reddit ή στο Twitter account του Twitch.tv

Ελπίζουμε φυσικά οι κάτοχοι PS4 να μην κάνουν streaming...τις προσωπικές τους στιγμές, γιατί όντως τα συγκεκριμένα bans θα είχαν κάποιο νόημα.

Εσάς ποια είναι η άποψή σας επί του θέματος; Να επιτρέπονται ή όχι τα non-gaming livestreams;

[UPDATE: 27/11/13] Το Twitch.tv απαγόρευσε πριν από μερικές ώρες το Playroom από το να γίνεται stream μέσω του PS4.

{youtube}FhLKEm1ygag|500|300{/youtube}

Το Playroom είναι ένα app με το οποίο παίζετε με την PlayStation camera και διάφορα εξωγήινα ανθρωπάκια στην οθόνη σας. Ο λόγος που το Twitch μπλόκαρε το συγκεκριμένο app είναι επειδή κάποιοι απλά έπαιζαν μαζί του άσκοπα, κάτι που έρχεται ενάντια στους κανόνες του που επιβάλουν οι χρήστες να κάνουν streaming μόνο gaming περιεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα