The Elder Scrolls Online: Το voice acting εντυπωσιάζει

Η Bethesda συνεργάζεται με πολλά μεγάλα ονόματα. Δείτε το σχετικό βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/13] To πολυαναμενόμενο The Elder Scrolls Online αν μη τι άλλο θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό στον τομέα του voice acting των χαρακτήρων του. Το καστ είναι "πολλών αστέρων" και περιλαμβάνει ονόματα όπως τον Bill Nighy (Pirates of the Caribbean:

Dead Man's Chest, Hot Fuzz, Underworld), την Kate Beckinsale (Underworld, The Aviator), τον ...γίγαντα από τους Monty Python John Cleese και τον Albus Dumbledore (από τις ταινίες Harry Potter), κατά κόσμον Michael Gambon!

Το εντυπωσιακό ρόστερ δεν τελειώνει εδώ. Σε πιο μικρούς ρόλους συμμετέχουν οι Alfred Molina (Frida, Spider-Man 2) και ο Malcolm McDowell (A Clockwork Orange), καθώς και η Jennifer Hale, η οποία έχει χαρίσει το ταλέντο της σε -πάρα- πολλά ακόμη video games (Mass Effect, BioShock Infinite και Diablo III, μεταξύ άλλων).

Ο Nighy θα ντύνει με την φωνή του έναν πρίγκιπα έμπορο, ο Molina έναν πολιτικό-μάγο ενώ η πολύ όμορφη Kate Beckinsale (δυστυχώς δεν θα την βλέπουμε!) θα "ζωντανεύει" την Queen Ayrenn, την αρχηγό των Aldmeri Dominion. Όπως φαίνεται επίσης ο McDowell θα παίζει τον κακό της υπόθεσης (πως κι έτσι;), τον Molag Bal, ενώ ο Gambon θα είναι ο μυστηριώδης The Prophet, ο οποίος θα καθοδηγεί τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Τέλος θα συμμετέχει και η Lynda Carter που είχε κάνει voice acting και στο Skyrim, στον ρόλο της Azura.

[UPDATE 28/1/13] Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ηθοποιούς να μιλάνε για τους ρόλους τους στο παιχνίδι, καθώς και ένα κομμάτι από την διαδικασία της ηχογράφησης για τις ανάγκες του voice acting του The Elder Scrolls Online. Πηγαίνετε στο 2:55 και... απολαύστε την πανέμορφη Kate Beckinsale, την οποία είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στις ταινίες Underworld.

{youtube}9Hr3DzxfnH4|500|300{/youtube}

Βλέπουμε πως το The Elder Scrolls Online φαίνεται εξαιρετικά προσεγμένο σε κάθε τομέα του και το περιμένουμε με ανυπομονησία για PC και Mac στις 4 Απριλίου και για PS4 και Xbox One τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα