Παρουσίαση Razer Blade Pro 2013 17"

Το laptop της Razer αποκλειστικά στα χέρια του GameWorld!

Πιθανόν ορισμένοι από εσάς να μην γνωρίζετε ότι η Razer κυκλοφορεί στην αγορά ένα gaming laptop υψηλότατων προδιαγραφών.

Το Razer Blade όπως ονομάζεται, κυκλοφορεί μέχρι σήμερα μόνο στη Βόρεια

Αμερική και δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη! Στο GameWorld καταφέραμε να το βρούμε και να σας εξασφαλίσουμε μια αποκλειστική παρουσίαση πριν καν έρθει στην ήπειρό μας, ώστε να το δείτε σε περίπτωση που σκέπτεστε να το αγοράσετε.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίασή μας:

http://www.youtube.com/watch?v=D7QwVZDsIN8

Το Razer Blade Pro 2013 έχει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για να τρέξει τα τελευταία games σε max settings. Συγκεκριμένα διαθέτει:

CPU: Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz
RAM: 16.0 GB DDR3L SDRAM
Σκληρός δίσκος: 256GB SSD (πωλείται και με 500GB SSD)
NVIDIA GeForce GTX 860M
Οθόνη: 17.4" (πωλείται και με οθόνη 14")
Windows 8.1
Θύρες: Ethernet, HDMI, 3 USB και audio jack

Το κόστος του όπως καταλαβαίνετε είναι ιδιαίτερα υψηλό και φτάνει τα 2.500 δολάρια (1.930 ευρώ). Σε αντίθεση με τα περισσότερα laptop, το Razer Blade τρέχει όλα τα games με άνεση και θα "κρατήσει" για πολλά χρόνια αν είστε απ' τους gamers που ταξιδεύουν συχνά και δεν θέλουν να αποχωρίζονται τα αγαπημένα τους games.

Ελπίζουμε να σας άρεσε το αποκλειστικό unboxing του νέου Razer Blade. Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στο βίντεο και Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube καθώς η σεζόν για το GameWorld έχει ξεκινήσει δυναμικά. Λόγω υψηλού κόστους δεν θα υπάρξει giveaway του Razer Blade αλλά ασφαλώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό για μία κονσόλα Xbox One που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα