Kingdom Under Fire II

Η σειρά που μέχρι πρότινος ήταν exclusive στις κονσόλες της Microsoft μεταπηδά στα PC και στο PS4.

Ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας η σειρά Kingdom Under Fire αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας. Παράλληλα, η νέα δημιουργία της Blueside σηματοδοτεί την επιστροφή στο παραδοσιακό Action/Strategy

ύφος της σειράς, το οποίο γνωρίσαμε στα Kingdom Under Fire: Heroes και Kingdom Under Fire: The Crusaders του Xbox. Έτσι λοιπόν καλείστε να οδηγήσετε τις στρατιές σας στο πεδίο της μάχης σε πραγματικό χρόνο και παράλληλα να αποδεκατίσετε τις εχθρικές μονάδες σε συναρπαστικές hack 'n' slash σώμα με σώμα μονομαχίες.

Στο παρακάτω βίντεο η Blueside μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το επερχόμενο δημιούργημά της. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν περισσότερες από 100 διαφορετικές μονάδες στρατιωτών, ενώ θα εισαχθούν και κάποια MMO στοιχεία όπως η δυνατότητα για δημιουργία ενός guild, καθώς και sieges. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Blueside εδρεύει στην Κορέα, όπου τα MMORPG είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Απολαύστε το:

{youtube}kb11G5VSvc0|500|300{/youtube}

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Kingdom Under Fire II θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2014 για PC, ενώ έξι μήνες περίπου μετά θα μεταφερθεί και στο PS4. Να προσθέσουμε ότι η Blueside συζητά με την Sony και για την κυκλοφορία μιας PS3 έκδοσης, η οποία αναπτύσσονταν τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να το δούμε και στο Xbox One.

Δείτε ένα ακόμα εντυοωσιακό τρέιλερ:

{youtube}Y0V_bXyse7Q|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά ήταν exclusive στα δύο πρώτα Xbox και πως το 2010 η Blueside προσπάθησε να κυκλοφορήσει το Kingdom Under Fire II για το Xbox 360, παρόλα αυτά η κλειστή πολιτική της Microsoft σε ότι έχει να κάνει με το Xbox Live δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει το έργο της. Στην περίπτωση λοιπόν που δεν το δούμε στο Xbox One, το PS4 αναμένεται να αποκτήσει ένα ακόμα πολυπόθητο console exclusive.

To Kingdom Under Fire II θα κυκλοφορήσει το 2014 για PC και PS4.

Keywords
Τυχαία Θέματα