Infinity Blade 2: Free για περιορισμένο χρόνο

Το Infinity Blade II δωρεάν για λίγο καιρό.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Infinity Blade 2 θα διατίθεται δωρεάν, από σήμερα και για λίγες ημέρες.

Το sequel της ομώνυμης σειράς είναι από τα πιο γνωστά παιχνίδια για smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά και αυτό οφείλεται

στα γραφικά της Unreal Engine 3, ανεπτυγμένα με όμορφες λεπτομέρειες περιβάλλοντος, όπως επίσης τα textures των χαρακτήρων, τα ατμοσφαιρικά εφέ και οι εικόνες των σκιών που παρατηρούμε.

Εκτός από τον τομέα των γραφικών αυτό που έκανε το Infinity Blade II να γνωρίσει επιτυχία είναι κυρίως το customization που προσφέρει, καθώς και το προηγμένο σύστημα μάχης.

{youtube}5Y8nS7KFOrw|500|300{/youtube}

Όσοι από εσάς αποφασίσετε να το τιμήσετε, θα έχετε την ευκαρία να παρακολουθήσετε και ένα ωραίο story. Τώρα που ο God King είναι νεκρός, ένας νέος ήρωας κάνει την εμφάνισή του και εσείς μαζί με τον χαρακτήρα τον οποίο θα αναλάβετε θα πρέπει να περιπλανηθείτε μέσα σε ένα κόσμο από αιμοβόρους τιτάνες και διαφόρων άλλων τεράτων για να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το Infinity Blade και να πάρετε την δύναμη που προσφέρει στα χέρια σας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς Infinity Blade είναι και αυτό διαθέσιμο στο app store από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 και για λίγο καιρό ακόμη θα κοστίζει $2,99 (2,20 ευρώ).

Διαβάστε το review του Infinity Blade 2. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Infinity Blade III από τον Γιώργο Λόλα κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα