Hearthstone: Περισσότερες από 100 κάρτες στο νέο expansion

Η Blizzard μακροπρόθεσμα θα εισάγει νέο single-player περιεχόμενο και modes.

To επερχόμενο expansion του Hearthstone θα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 νέες κάρτες, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Blizzard.

O Jason Chayes, o υπεύθυνος παραγωγής του δημοφιλούς card game που από τον περασμένο Σεπτέμβριο

έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια downloads, αποκάλυψε στο Polygon ορισμένα από τα σχέδια της Blizzard σχετικά με το νέο expansion. Μάλιστα ο Chayes τόνισε χαρακτηριστικά πως αυτό θα είναι το πρώτο expansion του Hearthstone, καθώς το Curse of Naxxramas είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του add-on.

Κατόπιν αυτού, στο μέλλον θα δούμε περισσότερες από 100 νέες κάρτες και όπως είναι λογικό η Blizzard εύλογα στρέφει την προσοχή της στον τρόπο διάθεσής τους, καθώς η μετάβαση αυτή θα πρέπει να είναι ομαλή και για τους βετεράνους του Hearthstone, αλλά και για τους νέους παίκτες. Ο Chayes πάντως διευκρίνισε ότι το εβδομαδιαίο μοντέλο διάθεσης των πέντε quarters του Curse of Naxxramas στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η προσθήκη νέων modes στο Hearthstone δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα της αμερικανικής εταιρείας. Το στέλεχος της Blizzard τόνισε πως τουλάχιστον για την ώρα οι developers επικεντρώνονται στα υπάρχοντα modes, αλλά στο μέλλον ενδέχεται να προστεθεί περισσότερο περιεχόμενο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόσες νέες κάρτες θα έρθουν τα πάνω κάτω στην competitive σκηνή του Hearthstone. Με δεδομένο ότι το card pool θα είναι μεγαλύτερο αναμένεται να δούμε νέα viable decks ή καινούργια builds των ήδη υπαρχόντων.

Διαβάστε το review του Hearthstone: Heroes of Warcraft από την Χριστιάνα Θάνου και δείτε πως θα βελτιώσετε τα decks σας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες κάρτες του Curse of Naxxramas.

Keywords
Τυχαία Θέματα