Greek Legends: 2ο Greek League of Legends Event

Οι DD νικητές του τουρνουά. Sold out τα εισιτήρια. Εκτός συνόρων ξανά ο Forgiven.

Πριν από δύο χρόνια το 1ο League of Legends event στο Gazi Music Hall συγκέντρωσε τα βλέμματα χιλιάδων gamers, αλλά ταυτόχρονα και μια πικρία από όσους δεν κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό. Φέτος, η Riot Games

επέστρεψε δυναμικά και πολύ πιο οργανωμένα με το 2ο event στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο, το οποίο έτυχε επίσης μεγάλης ανταπόκρισης.

Συνολικά πάνω από 8.000 άτομα προσήλθαν με το γήπεδο να έχει 4.250 άτομα. Κάτι λιγότερο από 4.000 θεατές είδαν τους ημιτελικούς του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή στον τελικό DD - Void Gaming τα εισιτήρια ήταν sold out.

Ημιτελικός
Void Gaming - WannaBeez: 2 - 0
DD - GLNext: 2 - 0

Τελικός
DD - Void Gaming: 2 - 0

Την Κυριακή πριν τον τελικό διεξήχθη διαγωνισμός ομαδικού LoL cosplay και παρουσίαση ατομικού cosplay, με βραβείο για κάθε συμμετοχή. Χορηγός επικοινωνίας του event ήταν η Razer, η οποία μεταξύ της εισόδου και του γηπέδου είχε περίπτερο όπου μπορούσατε να δοκιμάσετε τα περιφερειακά της.

Όλοι όσοι ήρθατε στο event δώσατε βροντερό παρόν και αποδείξατε ότι το League of Legends έχει το μεγαλύτερο κοινό αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Η δε Riot Games παρουσιάστηκε πιο οργανωμένη. Η τιμή των 5 ευρώ για είσοδο ήταν λογική, καθώς με την προσέλευσή σας παραλάβατε Paysafe των 5 ευρώ, downloadable skin κι ορισμένοι από εσάς Wrist Bands χεριού League of Legends σε διάφορα χρώματα. Τα press rooms ήταν επίσης πολύ πιο άνετα σε σχέση με πρόπερσι και η φιλοξενία και εξυπηρέτηση της Riot Games ιδανική.

Ρεπορτάζ
Η Χριστιάνα Θάνου στο χώρο του stage και οι Παντελής Δασκαλέλος και Αλκμήνη Καζάνα στο press room φρόντισαν για εσάς να μιλήσουν με τους πρωταγωνιστές του event. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσετε αναλυτικά όλες τις συνεντεύξεις. Μιλήσαμε με τους Quickshot, Panic, Gulu, Zok, καθώς επίσης και με τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο επίσημο τουρνουά της Riot.

{youtube}yBrlE3nmCE8|500|300{/youtube}

Απ' ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε στις συνεντεύξεις, ο Τάσσος Κωνσταντόπουλος (Gulu) μας είπε ότi μελλοντικά θα υπάρξει αντιπροσωπεία της Riot Games στην Ελλάδα, ενώ ετοιμάζονται νέα events, με πιθανότητα να έχουμε ένα event κάθε χρόνο. Σχετικά με την ανάδειξη του LoL στα eSports, απ' ότι αντιληφθήκαμε η Riot δεν αποκλείεται να προχωρήσει το video game της ένα βήμα παραπάνω, με πρωταθλήματα ανά χώρα.

Όσο για τους νικητές του event, οι DD πέτυχαν δύο καθαρές νίκες 2-0, με το δεύτερο match στον τελικό να τους δυσκολεύει. Την παράσταση έκλεψε ο Dominant, που παρότι νεαρός παίκτης (μολις 17 ετών) είχε τα περισσότερα kills για την ομάδα του κι έδειξε ότι στο μέλλον ίσως δούμε έναν ακόμη έλληνα παίκτη στο LCS. Προς το παρόν, ο πρωταγωνιστής Forgiven μιλώντας στο GameWorld ανακοίνωσε και επίσημα ότι τον χειμώνα θα φύγει ξανά στο εξωτερικό σε ομάδα του LCS, καθώς ήδη εξετάζει τις προτάσεις που του γίνονται.

Στα πλαίσια του event είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε για άλλη μια φορά από κοντά. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και για τα καλά σας λόγια, ενώ θυμίζουμε ότι σας περιμένουμε στο GameAthlon, 4-6 Ιουλίου, για να παίξουμε 1vs1 Battle και να σας παρουσιάσουμε ενδιαφέροντα πράγματα On Stage. Η είσοδος είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
gazi miuzik xol, κωδικοι ξεκλειδωματος για forza horizon 2
Τυχαία Θέματα