Child of Light

Το νέο RPG της Ubisoft έρχεται τον Απρίλιο.

Το Child of Light αποτελεί μία ιδιαίτερη δημιουργία, καθώς προσφέρει ένα κράμα Platform και RPG στοιχείων με σαφείς αναφορές στις σειρές Rayman, Final Fantasy και Grandia. Πίσω από την ανάπτυξή του συναντάμε την Ubisoft Montreal

που μας πρόσφερε πέρυσι το Assassin's Creed IV: Black Flag. Η καναδική εταιρεία ανάπτυξης χρησιμοποιεί την UbiArt Framework, την engine δηλαδή που είδαμε στα Rayman Origins και Rayman Legends.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}kpZzFV28ZQI|500|300{/youtube}

Κεντρική πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι ένα νεαρό κορίτσι ονόματι Aurora, η οποία προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι της και παράλληλα να απελευθερώσει τον ήλιο, τα αστέρια και το φεγγάρι από την μυστηριώδη Queen of the Night. Σε αυτή της την προσπάθεια θα την βοηθήσουν διάφοροι σύμμαχοι, όπως μια πυγολαμπίδα που ονομάζεται Igniculus. Όπως προαναφέραμε το Child of Light περιλαμβάνει αρκετά RPG στοιχεία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σύστημα μάχης του είναι turn-based και περιλαμβάνει ένα Active Time Battle μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν που είδαμε στα πρώτα κεφάλαια της σειράς Final Fantasy.

Το Child of Light θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου για PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U. H διάθεση του θα γίνει ψηφιακά μέσω των PlayStation Network, Xbox Live και Nintendo eShop αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld