Call of Duty: Advanced Warfare: Τα zombies επιστρέφουν

Σύμφωνα με τρέιλερ που διέρρευσε.

Τα αγαπημένα zombies φαίνεται πως επιστρέφουν, σύμφωνα με ένα τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Zombie Mode έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα Call of Duty στο World at War και η επιτυχία τους είχε ως αποτέλεσμα να το δούμε και στα Black

Ops και Black Ops II. Αν ισχύουν οι φήμες, θα δούμε ξανά τα zombies που τόσο αγαπήσαμε και στο Advanced Warfare, αν ισχύουν όσα είδαμε σε ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Sledgehammer Games. Το τρέιλερ έχει σβηστεί από το Youtube, παρόλα αυτά μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ. Όπως θα δείτε στο βίντεο, τα zombies πλέον τρέχουν... σαν τον Βέγγο, θυμίζοντας αυτά του Left 4 Dead και της ταινίας World War Z και όχι τα αντίστοιχα του Call of Duty: World at War που κινούνταν με το πάσο τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα μικρό gameplay του Zombie Mode, το οποίο μάλλον θα διαγραφεί και αυτό σύντομα:

https://www.youtube.com/watch?v=6Htea4jk2fw


Η Sledgehammer Games δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το αν ισχύουν τα παραπάνω. Όπως φαίνεται όμως, τα zombies επιστρέφουν και αυτή την φορά θα είναι πιο επικίνδυνα από ποτέ!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Call of Duty: Advanced Warfare, δείτε την παρουσίαση του παιχνιδιού από την Gamescom 2014 και όλες τις λεπτομέρειες για το multiplayer και το co-op. Διαβάστε επίσης τις πληροφορίες για το σενάριο και το gameplay, δείτε τις συλλεκτικές εκδόσεις και τις ελάχιστες απαιτήσεις για την έκδοση των PC. Συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Το Call of Duty: Advanced Warfare θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα