Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea

Έρχεται τον Μάρτιο στο PS3.

Το Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea, θα κλείσει την τριλογία Atelier Dusk τον επόμενο μήνα.

Θυμίζουμε ότι πριν το Atelier Shallie είχαν προηγηθεί τα Atelier Ayesha και Atelier: Escha & Logy, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS3. Αυτή την φορά πάντως η Gust είχε προβεί σε δραστικές αλλαγές στους μηχανισμούς του gameplay με την εισαγωγή του “life

task system”, το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά το time management system που είχαμε δει στα προηγούμενα Atelier. Στο παρελθόν είχατε ένα συγκεκριμένο in-game χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας, εδώ όμως δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση θα υπάρχουν ορισμένα life tasks, τα οποία θα σχετίζονται με το playstyle σας. Για παράδειγμα, αν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις μάχες κάνοντας grinding τα περισσότερα life tasks σας θα σχετίζονται με τις μάχες, ενώ αν κατά κύριο λόγο κάνετε farming για resources, τότε οι αποστολές σας θα σχετίζονται κυρίως με αυτό το κομμάτι.

Εν τω μεταξύ, η Tecmo Koei έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το σύστημα μάχης του Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea. Το τελευταίο πάντως δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτό των προκατόχων του.

http://www.youtube.com/watch?v=XnYzIpze0oo

Να προσθέσουμε ότι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε δύο διαφορετικές πρωταγωνίστριες, την Shallistera και την Shallotte. Καθεμία από αυτές έχει ξεχωριστές ιδιότητες και διαφορετικούς στόχους, κοινώς θα δούμε δύο ουσιαστικά story modes. Εάν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλαπλά endings είναι φανερό ότι το replayability θα είναι αρκετά υψηλό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην σειρά θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε τις λήψεις της κάμερας, η οποία μέχρι σήμερα παρέμενε στατική.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο κεφάλαιο της σειράς Atelier; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Το Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PS3.

Διαβάστε το review του Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα