Assassin's Creed: Victory

Η Ubisoft το επιβεβαίωσε! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/12/14] Λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Unity και οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο μέρος του AC είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πηγές του Kotaku, Το Assassin's Creed: Victory θα διεξάγεται στην Αγγλία και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One

το φθινόπωρο του 2015. Δεν θα υπάρχει κανένα Assassin's Creed για PS3 και Xbox 360, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οπότε αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε νέα κονσόλα, το Rogue θα είναι ο τελευταίος σας σταθμός.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται απ' την Ubisoft Quebec με την βοήθεια αρκετών ακόμη εταιρειών ανάπτυξης του Γάλλου publisher ανά τον κόσμο. Το Kotaku δηλώνει ότι έχει δει ένα βίντεο διάρκειας επτά λεπτών, απ' το οποίο τράβηξε τα παρακάτω screenshots. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την Anvil Engine όπως άλλωστε και σε όλες τις πρόσφατες εκδόσεις. Ο δολοφόνος που θα ελέγχετε, θα χειρίζεται έναν γάτζο με τον οποίο μεταξύ άλλων θα πιάνεται από σκοινιά.

Μένει να δούμε την απάντηση της Ubisoft στα παραπάνω δημοσιεύματα.

[UPDATE: 3/12/14] Η Ubisoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Assassin's Creed: Victory καθώς δήλωσε πως "Είναι δυστυχές γεγονός το ότι εικόνες από το εσωτερικό της εταιρείας διαρρέουν για δημόσια προβολή".

Η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε παράλληλα ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται απ' την Ubisoft Quebec τα τελευταία χρόνια, ενώ προτεραιότητα της Ubi είναι το να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία του Assassin's Creed Unity για τους παίκτες.

Συζητήστε για το Assassin's Creed Victory σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα