Το iWatch Θα Σε Ειδοποιεί Για Το Πότε Θα Πάθεις Καρδιακή Προσβολή

Η Apple σκοπεύει να μπει σε δύο νέες κατηγορίες προϊόντων. Σύμφωνα με τις αναφορές-φήμες, αυτές οι δύο είναι συσκευές υγείας και… αυτοκίνητα!

Το Chronicle ισχυρίζεται ότι η Apple ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την ιατρική και δουλεύει με τον μηχανικό ήχου Tomlinson Holman στην ανάπτυξη μιας συσκευής η οποία θα σε ενημερώνει πότε πρόκειται να πάθεις καρδιακή προσβολή! Ο Holman είναι ήδη γνωστός για την ανάπτυξη διαφόρων τεχνολογιών ήχου, συμπεριλαμβανομένου

και του συστήματος THX της Lucasfilm και του πρώτου 10.2 συστήματος. Αυτή η συσκευή πιθανότατα είναι το smartwatch iWatch και αυτό λέγεται πως θα ακούει το αίμα σου ώστε να μπορεί να καταλάβει πότε θα συμβεί μια πιθανή προσβολή. Η Apple τον προηγούμενο καιρό είχε φημολογηθεί ξανά πως ετοιμάζει λειτουργίες υγείας για το iWatch το οποίο θα συνδέεται με iPhone που τρέχει iOS 8.

Όσο για τα αυτοκίνητα, τα πράγματα είναι πιο θολά εδώ. Το Chronicle ισχυρίζεται ξανά ότι ο Adrian Perica, ο οποίος δουλεύει στην Apple για να κλείνει συμφωνίες με άλλες εταιρίες, συναντήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, στο Cupertino την περασμένη άνοιξη αλλά δεν γνωρίζουμε τι συζήτησαν. Η Apple έχει δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν για την αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθώντας να λανσάρει το iOS in the Car. Το να λανσάρει ένα δικό της αυτοκίνητο ακούγεται εξωπραγματικό αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι σκοπεύει να κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα