Τα Windows 10 Technical Preview Έγιναν Διαθέσιμα Για Λήψη Από Όλους

Η Microsoft κυκλοφόρησε για όλους τη δοκιμαστική έκδοση Windows 10 Technical Preview με όλα όσα μας έδειξε στην παρουσίαση των Windows 10. Η έκδοση αυτή προορίζεται αποκλειστικά για προγραμματιστές και ανυπόμονους χρήστες γιατί υπάρχουν ακόμα bugs που πρέπει να λυθούν.

Συνοπτικά οι αλλαγές στα Windows 10:

Το Start
Menu επιστρέφει προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές, καρφιτσωμένους φακέλους και στην αναζήτηση.Οι εφαρμογές του Store στα Windows 8 έχουν αποκτήσει κανονικά παράθυρα όπως όλα τα άλλα προγράμματα.Το Snap βελτιώθηκε και τώρα χωράει μέχρι και τέσσερα προγράμματα στην ίδια οθόνη. Επίσης προτείνει άλλα προγράμματα για snap.Το κουμπί Task View στο μενού (task bar) εμφανίζει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και αρχεία.Προστέθηκαν εικονικά desktops.Το Start όπως το γνωρίσαμε στα Windows 8 υπάρχει ακόμα για τους χρήστες tablets με το όνομα Continuum.

Άμα είστε και εσείς ανυπόμονοι τότε προτείνουμε να εγκαταστήσετε τα νέα Windows είτε σε εικονικό μηχάνημα είτε σε δεύτερο διαμέρισμα. Η Microsoft έχει δώσει τα Windows 10 Technical Preview σε ISO και μπορείτε να τα κατεβάσετε από το preview.windows.com. Η έκδοση Technical Preview ισχύει για λίγους μήνες, θα ενημερώνεται τακτικά με τα νέα χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει η Microsoft, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ελληνικό μενού.

Συντάκτης: Isidoros Rigas

Keywords
Τυχαία Θέματα