Ποιο Είναι Το Κινέζικο Κινητό Που Θα Πουλάει Η MLS Σαν iQTalk Fingerprint;

Πριν από λίγες ώρες η MLS πραγματοποίησε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα για την ναυαρχίδα της, iQTalk Fingerprint, όμως όπως μαθαίνουμε δεν ήταν εντελώς έτοιμη. Ακόμα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον αναγνώστη των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Όπως και να έχει, το κινητό είναι επίσημο, και με λίγη αναζήτηση στο Google μαθαίνουμε ότι το ίδιο ακριβώς μοντέλο κυκλοφορεί και σαν… Konka V981!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

MLS iQTalk Fingerprint, Το Πρώτο Ελληνικό Κινητό Με Αναγνώριση Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων

Όπως καταλαβαίνετε, «το ασφαλέστερο Android τηλέφωνο» δεν είναι καθόλου ελληνικό όπως θέλουν να διαφημίζεται. Το Konka V981 υπάρχει στην αγορά από το καλοκαίρι του 2013 με ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα η κινέζικη εταιρία με έδρα στο Shenzhen της Κίνας έχει επιλέξει έναν πιο όμορφο χρωματικό συνδυασμό με λευκό και μαύρο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Konka V981 έχουμε ότι και στο iQTalk Fingerprint – Super AMOLED οθόνη 4.8 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6589 στα 1.2GHz, 1GB μνήμη RAM, 13-megapixel κάμερα με διπλό φλας, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 16GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD κάρτα. Η κινέζικη πρόταση μάλιστα προσφέρει και επιλογή για 32GB χωρητικότητα. Στο μπροστινό μέρος, κάτω από την οθόνη, υπάρχει το ίδιο πλήκτρο με τον ίδιο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε αντίθεση με το Konka V981, το MLS iQTalk Fingerprint το μόνο ελληνικό στοιχείο που κουβαλάει είναι το σύστημα MAIC το οποίο ουσιαστικά καταλαβαίνει την φωνή σου και πραγματοποιεί τις αντίστοιχες ενέργειες (πχ να ανοίξει μια εφαρμογή), καθώς και οι λειτουργίες Talk&κάτι για τηλέφωνα, μηνύματα κτλ.

Στην Ελλάδα, το iQTalk Fingerprint θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με τιμή τουλάχιστον €299, όμως το Konka V981 -που ουσιαστικά είναι το ίδιο- όταν πρωτοκυκλοφόρησε κόστιζε $243, δηλαδή χοντρικά €179.

Keywords
Αναζητήσεις
κινεζικα κινητα τηλεφωνα στην αθηνα, mls κινεζικα
Τυχαία Θέματα